Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dan-szan
senior tag
-
ta777
csendes tag
válasz viharhozo #185652 üzenetére
akkor elvileg okék lehetnek ezek az oldalak, de akkor csak lehet riziko benne, ha valamelyik alternativ linken keresztül amire rámentem megszívathatnak... (mert rámentem vagy 10 re csak azt nem tudom minek...) igaz egyiken se jött be a b365.
egyébként hogy el lopják az accountot annyi elég, hogy rá megyek a linkre és el tudják lopni az accountot vagy hogy megy ez? mert akkor lehet benne riziko....
De ha ennyi elég, hogy egy linkre rá megyek és le tudnak nyulni egy acccountot akkor ennyi erővel máshova a gépen is be tudnak lépni és mást is le tudnak nyulni.... ez lehetséges?
Ezt hogy tudom ellenörizni, hogy a gépemen van e ilyen virus, vagy adathalasz program, vagy valakik bele látnak e a gépembe? ha egyátalán meg lehet ezt nézni valahogy?
Egyenlőre le is utaltam a lovét ami rajta volt... mert többnyire megszívom az ilyen szitukat...egybéként ha nem nyitotta meg az alternativ link a B365 oldalt, szoval be se léptem az accountomra az alternativ linkról, akkor is fenn áll a lehetősége, hogy le bírják nyulni az accountomat vagy bármi mást.... ???? vagy csak elég annyi hogy a linkre rá kattintok és bele nyulhatnak az accountomba + a gépembe is talán???
köszi ...
-
zsolti72837
addikt
válasz viharhozo #185846 üzenetére
Hidd el, hogy nem fogják azt megtenni.
Jó ideje így megy itthon és nem csak a vegas online fogadóiroda. EGy ilyen után nem kis botrány lenne és akkor még talán finoman fogalmaztam.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
M1995
aktív tag
válasz viharhozo #185846 üzenetére
Még a tippmixpro appot megvárom milyen lesz. Sajnos az új honlap az előzőnél is szarabb, egyelőre szenvedek vele. A vegas egy fokkal jobb kinézetre, de takonyhoz regisztrálni fúj… A zrt-nél legalább nem minden buktám kerül szargyártó családjához, szerencsére idén inkább kifele utalgattam, nem be és kisebb összegek, inkább az elv. Másik opcióm, hogy kevesebb meccs és papíron kicsit rosszabb odds.
-
zsolti72837
addikt
válasz viharhozo #185855 üzenetére
A papíros verzióra gondolsz? Ott semmit nem kell megadnod csak nagy nyeremény esetén, ez tény. Viszont Tippmixpro-n már igen.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest