Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tippmixprónál van valami korlát kifizetés terén ? Megvan szava ,hogy egy hónapba mennyiszer lehet kiutalni pénzt ?
-
sz_abika
addikt
Na én csilliomodik próbálkozásra bejutottam a bwin adatokkal, majd belépve kér egy jelszóváltoztatást, amit nem hagy jóvá mert rossz a születésnapom, majd captcha hivatkozva nem enged tovább, amit be se tölt. Jó az oldal eddig
-
sz_abika
addikt
Mikor meszelték el itthon végleg a Bwint? Mostmár semmit nem enged csinálni...2-3 éve már nem lehetett regisztrálni de aki fent volt korábban, őket hagyták
Verhetetlen F1 kínálata van, most meg valami sportingbullra irányítanak át, ahol lófax sincs
Közben látom más is most vette csak észre...nagy kár.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Soulfly842 #172043 üzenetére
Nincs mit
Akinek volt számlája a sportingbet/bwin oldalon elvileg csak azok kapják meg, és nem kell regisztrálni. Felhasználónév/jelszó megmarad a régi.. igaz figyelni kell a kis-nagy betűkre mert arra érzékeny. -
Dan-szan
senior tag
Most néztem rá a Bwin /SBull cserére,és nem igazán győzött meg. Eltűnt a ( Bwin-ről is) szöglet, sárga-piros lapokra fogadási lehetőség is,így marad egyelőre a Bet365 ott még elérhető ezen fogadástípusok.
Sajnálom a Bwin-t egyébként,kár érte. -
egykerdezo
csendes tag
válasz
razorka777 #172039 üzenetére
Bet365 re k&h s kártyáról pedig nem lehet fizetni.
-
törölt tag
válasz
egykerdezo #172034 üzenetére
Unibet
-
razorka777
veterán
válasz
egykerdezo #172034 üzenetére
Betclic is egész jó.
-
egykerdezo
csendes tag
Akkor most hol nyissak számlát?
-
razorka777
veterán
válasz
egykerdezo #172027 üzenetére
Otp-s kártyával sem lehet.
-
gery2123
őstag
válasz
Soulfly842 #172028 üzenetére
Ugyanezt akartam én is írni.... Vajon megéri maradni az új oldalon? Ahogy látom szinte ugyanaz mint a bwin de azért na... Így egy kicsit felős a játék ezek után nekem, mégha nem is nagy pénz van fent...
-
egykerdezo
csendes tag
Mi oka lehet hogy nem tudok unibetre befizetni k&h s vizával?Eddig lehetett.
-
törölt tag
Női Lokomotív Moszkva megált 5 gólnál
-
gabor85
őstag
válasz
egykerdezo #172015 üzenetére
nem kevés ilyen statot végiszámoltam, és minimális a haszon, felteszel minden tippet ugyanazzal a téttel és pár % jó ha van.
-
törölt tag
Háttér infókat honnan szerezhetnék arra vonatkozóan, hogy a válogatottak mennyi eséllyel hozhatják el az elit klub csapatokban játszó játékosaikat?
Például jó lenne tudni, hogy az esti Portugal - Olasz meccsen hogyan alakulnak a kezdők?
Ronaldo fog játszani?A holnapi Görög-Magyarról mit gondoltok?
-
egykerdezo
csendes tag
válasz
drtimot #172014 üzenetére
Nyilván profit orientált ahogy minden más is.De tudunk róluk tapasztalatból nyilatkozni?Ez külföldön is megy.Elemzők,hozzáèrtők kínálnak ilyesfajta befektetèst.Vèlemènyem szerint jobban lehet így járni mintha csak hasraütès szerűen mixeznènek az emberek,lásd a számos pèldát...
-
drtimot
aktív tag
válasz
egykerdezo #172013 üzenetére
A stabil sportfogadás bevétel legjobb módja az, ha sikerül valami balféknek eladni a tippjeidet.
Ennél csak egy jobb van, a sportfogadóiroda-nyitás, csak az ugye tőkenehéz.
-
brandee
csendes tag
Kerestem de nem találtam erről semmit a fórumban. Az itt folyó dolgokról tud valaki valamit? Volt ahol írták, hogy jó, volt ahol lehúzták a tippeket. Érdemes bárhol fizetni tippekért?
-
válasz
#86564352 #172006 üzenetére
Annyi a titka, hogy ki kell várni, hogy hátha az első 10-15 percben nincs pont, akkor nagyon lemegy a várható pontszám. A meccs elején még 40-re tette a tippmixpro is, de az első cél csak a 14. percben volt, addig meg folyamatosan csökkentették. Az első félidő végére meg már 19 pont volt nekik, sima ügy volt.
Ha az elején gyorsan szereznek pontot, akkor arra nem szabad fogadni...
-
törölt tag
válasz
pilóta #172001 üzenetére
A BL meccseket várja, majd megkérdezem mi sikerült azokból. Papíroson játszott régebben újságból az elején a kiemelt meccsekből, szóltam az online kínálat lehet csapda ha minden szarra tesz. Bagoly mondja verébnek, hiszen gyakran én is teszek minden szarra
én régen láttam újságot egyáltalán benne vannak ezek az angol nemzeti liga meccsek és japán másodosztály, kupameccsek?
A mai kínálatot látva én nem tennék semmit. Ha nagyon muszáj az az egy angol liga meccs ér egy próbát: a 20. és 21. helyezett játszik egymással, a hazai újonc akkor a vendég Aldershot 3-as szorzóval vagy kétesélyben vállalható tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest