Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Leverkusen meccs vége mekkora bunda volt, undorító, ez kellett volna, hogy apró pénzből nyerjek 32000Ft-ot, 75. percben 2:0-ás állásnál elmentem, nyugodtan konstatáltam, hogy ez valószínűleg meg lesz, max talál 1 gólt a wolfsburg és így is simán hozza majd 2:1-re a Leverkusen. Aztán szólnak, hogy 2:2 (azt hittem csak ugratnak) oké bekapcsolom gyorsan a TV-t, hogy mi is történt itt és azt látom, hogy 11-est végezhet el a wolfsburg a 3:2-es állásért. Ez klasszikus, még élek emlékezni fogok erre. Bezzeg ha kétesélybe rakom (x, vagy wolfsburg, ilyen csodák biztos nem történnek velem) hihetetlen, így bukni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI NEO drón akkumulátor - új
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest