Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Erre kelni
Már nem lepődök meg rajta
[ Szerkesztve ]
miszter
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #106393 üzenetére
a mai babos timi féle, 1.7*.es, megúszott bukó szelóm helyett nekem is a valencia lett a holnapi, nagytétes szelóm alapja. (fel is adtam.)
ez idáig ok.
de a lever meccs egy 3 oldalú pénzérme feldobása.
szerintem.a stuttgart pár hete hozott számomra black sugallatára egy 10k->50k-s szelót.
most nem raknám meg v-re, de szerintem a 092 h tuti bukó.***
habár lehet, hogy rászórok a v-re némi áprót....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
holnapra ez jó kis duplázós lehet, bár a Valenciára inkább overt tennék, de hát... Leverre meg hendit kéne, ha lenne
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz Rolee87 #106391 üzenetére
igaz, lehet olyan kameraszög, amiből az derülne ki, hogy a laszti bőven túljutott rajta, és már inkább csak a tompítással foglakozott esés közben.
vagy a tréningen kapásból van rá oktatás, hogyan kell egy kami vetődést előadni.
az is lehet, hogy hónapokig gyakorolják.pl. a léc alá csapódó, szitáló labdára irányuló hivatkozást a puszta kézzel való, csillár körüli légycsapkodással gyakorolják.
hogy hihető legyen élesben."jajj, itt egy légy! b+, ez szúnyog volt!
nem én vagyok béna, az a q* műbőr labda szitált edző sportárs..."[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Rolee87
tag
válasz szab.tam #106390 üzenetére
Nem akartam kommentet fűzni a mai meccsekhez,de most hogy látom hogy írtad ezt a kapus dolgot,én rögtön a gólnál észrevettem ugyanezt,hogy visszahúzta a kezeit,ami érthetetlen,mert jó irányba vetődött,ráadásul ha kinyújtja a kezét elis akadt volna a labda.Nem kiabálok rögtön bundát,de ez elég érdekes visszanézve is,és nagyon jól látszik.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Digestive #106387 üzenetére
nem tudom.
rátettem a döncis 3/4-re, de nálam zsuzsiék picit esélyesebbek voltak.
de jó, hogy végre láttam őket újra.
nem működtek csapatként.a 2. vagy 3. olasz gól, (hirtelen nem emlékszem), nagyon fura volt.
a dinamo kapusa irányba elvetődött ugyan, de nem nyúlt ki rendesen.
igaz, csak kispályán, de sokat védtem. akkor is megfeszültem, ha reménytelen volt.
sosem húztam vissza a kezem.
ő pedig ezt tette, érdemes viszanézni...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Digestive #106387 üzenetére
azon a meccsen szerintem annyira nem volt papírforma sem, nálam nagyon X volt a meccs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Digestive
veterán
A mai EL-ben a Sevillat leszámítva minden papírforma szerint jött...! Ilyen is ritkán van!
-
szab.tam
nagyúr
válasz szpal17 #106379 üzenetére
érdekes.
valakit ezért ott fel fognak lógatni...**
babos meccs:
Niculescu M. / Panova A. 1-1 Babos T. / Mladenovic K.
12.03.2015 20:55
3. játszma
6 : 9 ( 0 : 0 )ott is be van rúgva valaki...
a txt még jobb:
038 Niculescu/Panova- 3:6 7:6 4:6
Babos/Mladenovic
tehát ott a 3. játszma 4:6, lila színű, és nincs vége....*****
ja. bocs.
itt 1:1-nél super tiebreak van...****
****uhh!
ezt nagyon megéreztem, hogy mégsem kell megrakni.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Mai nap +9500Ft de abba is hagyom mielőtt lefelé menne a szám
PS5
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #106382 üzenetére
ez jó
Napoli is jönni látszik, jeeeee, bár csak 2k jön 800-ból, de még mindig jobb a +1200, mint a -800
-
B-L-A-C-K
titán
-
Prien
addikt
Kommentátor a Story 4-en: "Dzsudzsák lelkesen rohangál"
A kevés is több a semminél.
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Csak read only-ban vagyok a topikban....nézegetem a tippeket. Múlthéten raktam fel 3000ft-t bwin-re és most 12800-nál járok. Csak kis léptekben haladok.
Amit most tapasztaltam azt még soha...
Eredmények.com-on már elindult a villareal-sevilla...jelzi is a gyors gólt...nézem bwinen még el sem indult. Gyorsan rákerestem, hogy ki lövi az első gólt és rátettem izgalmamban 1600ft-t. 2,4-es szorzó volt rá. Gondoltam ha észreveszik a hibát akkor nem fizetik ki vagy ilyenek, de nem...simán kifizették a 3800ft-t.Most meg rágom a kefét, hogy nem az egész 10-est dobtam rá.. Érdekes helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Első 4 Eu liga meccs hazai, esti 4 meccs meg vendég lesz?
-
Digestive
veterán
Zenit Szentpétervár - Torino H ✔
Wolfsburg - Inter H ✔
Napoli - Dinamo Moszkva H
Villarreal - Sevilla H600>>>5,6k
A maradék 2 meccs meg 1 perc alatt bukóra áll...!
-
pohár
félisten
válasz pohár #106363 üzenetére
eddig fasza, félig már kész is
ja igen, egy ezressel ment Rosberg hétvégére, még 3x-os oddson
wtf, de bekezdtek a kurva olaszok
[ Szerkesztve ]
-
bjergerking
tag
Holnapra tuti tippek focira? egy ilyenre gondoltam:
FK Krasznodar - Urál Jekatyerinburg H 1.40
Leverkusen - VfB Stuttgart H 1.45
Vitesse - AZ Alkmaar H 1.58
Monaco - Bastia D 3.55
*(0-1) Valencia - Deportivo H 1.96200->4465
Szerintetek?
-
Prien
addikt
Szeretlek Bruges!
-
Dani_kp
addikt
Úgy látom stat alapján, hogy az Ajax a labdatartásra (?) játszik, mert hogy alig van kapura rúgása. Valaki szólna neki, hogy gólt is kellene lőni? .
https://ingatlan.com/33821564
-
stefyY
őstag
-1600, ggwp.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Deck
titán
Megint nem mertem meccs elején a 1,5 gól felett wolfsburgot rakni 1.70xért de a 2. Félidőben betalálnak jött. +5.000ft.
Néha túl sokat agyalok ez a baj. d
PS5
-
Rypejakten
addikt
esetleg aki csekkolja a meccset, az Ajaxban van elég egy döntetlenre?
-
pohár
félisten
mára Wolfi & Napoli, mást nem is kérek
-
!Tupac!
tag
Mára ezzel próbálkozok... Sok sikert mindenkinek ma estére is
-
Prien
addikt
Dnipro.... az Európa ligás sötét ló
-
stefyY
őstag
Egyelőre a többmeccses szelóm ezerszer jobban áll...de ide elviselnék egy fordítást mondjuk.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
válasz Prien #106345 üzenetére
Vajon a közvetítési jogok megvétele 3 évre mennyibe került az mtva évi 80 milliárdján felül?
plusz a m4 és a többi szar létrehozása és átalakítása...Mellesleg ahogy írták, kötelező lesz minden szolgáltatónál betenni az új M akárhányakat és mindent a box sorrend elejére M1-től M9-ig...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
Torino piros
-
Deck
titán
Ma gazdagodjunk tovább
PS5
-
Prien
addikt
Kicsit off: ugye a digi elbukta a jövő évi BL közvetítési jogokat, de ez azért mégiscsak durva.
Szórakoznak itt a TV előfizetőkkel (nekem pont nincs M4), marad majd az online stream... Miért nem lehet akkor már a Sport1-re vagy Sport2-re tenni a BL döntőt? Vagy az M1-re? Nem a nézettség számít, hanem, hogy felfuttassanak egy huszadrangú M4 csatornát?
-
Deck
titán
Beten 1.60x a Wolfsburg gól 1.5 felett
[ Szerkesztve ]
PS5
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #106300 üzenetére
037 3 Győr - ZTE 1.14 17.50 4.65 h
038 3 Niculescu/Panova - Babos/Mladenovic 2.53 --- 1.40 v
039 1 Kiel - Füchse Berlin 1.09 12.50 6.70 h
1.74*ezt mégsem rakom.
nem adok sanszot baboséknak, hogy esetleg megint kicsesszenek velem.
ma inkább csak kamizok valamit.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
Inter le van nezve nagyon
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Dani_kp
addikt
047 FC Bruges - Besiktas D 3,20
048 Dnipro - Ajax V 3,05
051 Villarreal - Sevilla H 1,95
052 Everton - Dinamo Kijev H 2,23odds: 42,44
Szerintem 3/4-be teljesen jó lehet.
szerk.: most nézem csak, hogy a FC Bruges - Besiktas meccset mindenki D-re pakolja .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Digestive
veterán
Én ezzel várom az EL-t:
Zenit Szentpétervár - Torino H
Wolfsburg - Inter H
Napoli - Dinamo Moszkva H
Villarreal - Sevilla H600>>>5,6k
Club Brugge - Besiktas D
Dnipro - Ajax V
Everton - Dynamo Kijev D
Fiorentina - AS Roma D3/5 400>>>16k
-
C0d3r
addikt
Óvatos triplázós: Brugges 1X, Wolfsburg 1, Villarreal 1X, Everton 1X
-
DxxD25
tag
én ezeken gondolkodom még erre a hétre.
első szeló.
088 FK Krasznodar-Urál H 1,40
092 Leverkusen- VfB Stuttgart H 1,45
115 Valencia-Deportivo H 1,35
155 Arsenal-West Ham H 1,40
159 Burnley-Manchester City V 1,40
168 CSZKA Moszkva-M.Szaranszk H 1,40Össz.odds 7,51
második szelvény.
173 (1-0) Eibar-FC Barcelona V 1,38
182 Benfica-Braga H 1,45
209 Malaga-Cordoba H 1,54
210 Sevilla-Elche H 1,35
217 Wolfsburg-Freiburg H 1,33
227 Chelsea-Southampton H 1,50
255 (0-1) Porto-Arouca H 1,35Össz odds 11,20
mi lesz a buktató?
-
gyuromoj
veterán
Hétvégére Burnley 1X elgondolkodtató. Szerintem a City inkább a BL-ben próbál majd alkotni.
Szerintetek?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sz_abika
addikt
válasz akooos #106320 üzenetére
Ha tudnám, milliomos lennék
Amúgy ez egy teljesen szubjektív indoklás, nyílván a bukik jobban tudják a dolgukat, és nem véletlenül megy le Harrison oddsa. Nekem viszont megéri a kockázatot a 3 szett. Nem ajánlanék semmit rá nyugodtan - mivel igencsak benne van a feladás is, amit ugye a tippmixpro eleve vesztesként könyvel el...
Ha singleben megy, akkor fele téttel 2-1, 2-1es végeredmény, de csak akkor ha nincs over a tippmixen.[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
What really grinds my gears:
Lesz egy olyan meccs ma, amire felkaptam a fejemet. Indian Wells, Mardy Fish vs Ryan Harrison. Mondom micsoda??
Visszatér a 2011es évet még 7. Helyen záró Fish. Már 4.33x pénzt fizet a bet érte, ami kicsit valuenak néz ki nem? Egy közepesnél kicsit jobb, ifjú titán ellen egy sokat megélt, tapasztalt róka. De...
...azt tudtam róla, hogy szívbaja miatt vonult vissza, de azt nem hogy ebbe mentálisan belerokkant és súlyos pánikbeteg lett. 1 évig nem teniszezett, majd Andy Roddick segítségével tért vissza. Nem tudom eldönteni, hogy bepróbáljam-e vagy sem.
+ 3-0 az örökmérlege Harrison ellen
+ Otthon játszik első kör, család-barát-amerika mellette
+ Versenypszichológia/Harrison empátiája mellette
- Izgulhat mocskosul
- Mentálisan megtörhet egy 4-5nél kapott brék esetén.
Én elképzelésem szerint, Harrison behúzza első szettet, viszont valami sikerélményt „illene” adnia és a közönség is támogatná. Második szett Fishé. Harmadikban viszont ez a megerősödött hal, háttérben a közönséggel...még meg is foghatná akár.
Összeszedek egy EL kombit és beleteszem, hogy 2,5 szett felett. 3x odds ez.Igazából azért sikerült ez az írás ennyire szab.tam-osra, mert kíváncsi vagyok hogy ti hogy látjátok ezt ennek tükrében. Ha total bullshit , akkor tényleg szab.tam-os ( ) lett, de ha valakinek van egyéb véleménye is...
PSN: xszabikax
-
Prien
addikt
A Bruges nem Liverpool, szerintem behúzzák a meccset. Az is igaz viszont,hogy a fogadó irodák nem jótékonysági intézmények, a 2.2x odds elég erős, benne van az X is.
-
B-L-A-C-K
titán
Merész vagy, de kívánom jöjjön...
Viszont én nem mernék ilyet, egyrészt mert bajnokság eleje, ki tudja mi lesz, plusz amit mindig mondok hogy nagyon sok buktatója van...Azaz kilökhetik, technikai hibája lehet, boxát elronthatják, nem fog neki menni annyira a verseny..stb. Ha mindezt összegezzük a ~3x odds ennyi kockázati tényező mellett édes kevés.
-
zolynet
veterán
Nagyon szemezek ezzel:
048 Dnipro - Ajax V 3.05x
még délutánig kitalálom hogy csak 1.5k vagy több 2-3kLife is too short to stay stock!
-
L_YKing
addikt
Story4 melyik meccset adja ma?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lecsokolbi
aktív tag
-
sz_abika
addikt
válasz !Tupac! #106240 üzenetére
Nincs mit, ezt most éreztem nagyon, azert dobtam de a kozosbe nyugodtan.
Viszont a hosszabbitasos tippek megmaradtak a kacerkodas szintjen, pedig 4*200ra, jott volna egy 19es PSG tj.
Na mindegy, nem leszek most kapzsi, igy is eleg jo fonalat szőttem a hêtenPSN: xszabikax
-
jpm
senior tag
33k-t raktam eddig összesen Rosbergre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest