- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Aktív témák
-
Húú gyerekek tolja itt mindenki nagy pénzekkel, a végén nehogy seggreesés legyen
-
törölt tag
Apám tolt egy ilyet 20e Ft-al, kíváncsi leszek jön e:
018 *(0-1) Anzsi Mahacskala - Honvéd Hazai 1.45
066 Slovan Bratislava - Videoton Hazai 1.67
005 F. Fognini - P. Kohlschreiber Vendég 1.3565380 a várható..
-
Daniel Alves
őstag
Nekem 6000ft ment a Mahalacskára hogy 3,5gólnál többet szereznek 3,30-as szorzóért!
Azért egy reális 5-0 benne van a mérkőzésben. -
Zoli9292
tag
2-3 hét után visszatértem, bár B-L-A-C-K majd úgyis beleköt, hogy nem annyi volt
*(0-1) Anzsi Mahacskala - Honvéd (H)
Liepajas Metalurgs (LAT) - Legia Varsó (V)
Inter Baku (AZE) - Aszterasz Tripolisz (H)
JJK Jyväskylä - Zeta Golubovci (MNE) (H)
*(0-1) Rosenborg - Ordabasy Shymkent (H)
Ruch Chorzow - Metalurg Skopje (MKD) (H)
*(0-1) Young Boys - Zimbru Chisinau (H)
*(0-1) Twente - Inter Turku (H)
400--->14090 -
C@l@mbus
csendes tag
Mai tippek.
048: *(0-1) Metallurg Doneck - Niksic Celik V 3,60
053: *(0-1) Ruch Chorzow - Metalurg Skopje V 3,10
061: *(0-1) Twente - Inter Turku V4,65
068: *(0-1) Hajduk Split - Skonto Riga V 2,903/4 Kombináció
4x100=17,460 FT.
Shkiz0 Ne hogy megint ketten bukjunk
-
mario1012
tag
Mai EL selejtezőből nem akartam kimaradni, az úgymond hazai tippekre néztem rá jobban egy kicsit és ment mellé még 2 tenisz is.
005 Fognini - Kohlschreiber 1,35
008 G. Müller - M. Fish 1,28
017 Anzsi Mahacskala - Honvéd 1,15
035 AIK Stockholm - FH 1,23
047 Metallurg Doneck - Niksic Celik (MNE) 1,19
057 Rapid Bukarest - Myllykoski PA 1,24
067 Hajduk Split - Skonto Riga (LAT) 1,28
071 Häcken - Örebro 1,41odds: 6,50
-
giigz
veterán
Na már látom, hogy kár volt a Hajdukot belevenni, aztán lehet most kell rakni V-be
Anzhi mehet hendivel is, még én is gondolkozom egy nagytétes szelón, pl. egy Anzhi hendi, Twente (hendi)
-
törölt tag
Anzhi-t hendivel, nagy téttel megérné megtenni?
Expekt kaszinó dobott egy ilyet: 360 Ft->2844 Ft -
umek7
őstag
Érték ide vagy oda, láttuk már a Hajduk Split-nél nagyobb csapatot is botlani, szerintem ez nem mérvadó tényező.
Hajduk Split - Skonto
A klub pénzügyi gondokkal szenved. Ez nem az általános nincs pénz és pont, hanem nincsenek fizetések, a tavalyi csapatból 2 játékos maradt a fedélzeten, nem játszottak 1 db felkészülési meccset sem (még a horvát szövetség is eltiltotta őket), és jelenleg a csőd szélén állnak, elnök nélkül (a város kezében van most a klub). Rengeteg tapasztalatlan ifistával lett feltöltve a keret, az átlag életkor 21 év, pozitívum hogy mind "hazai" játékos, szóval motiváltak.. Az utolsó 6 bajnokijukból 5 meccsen kiszoptak, azt is írják hogy felállt védelem ellen megáll a tudomány.
Megjelent már a Skonto kezdője és nagyon defenzív felállásban fognak pályára lépni. Bár 1 osztálykülönbség van köztük, de szerintem nem kizárt hogy megőrzik a 0:0-t, ha meg egy kontrából találnak egy gólt.. miért is ne. Ettől függetlenül lehet hogy lehozzák 1:0, 2:0-ra mert kiszámíthatatlan dolog ez, na de ilyen 1,28-ért kockáztatni..
-
Xantor
tag
válasz
B-L-A-C-K #8776 üzenetére
10.000Ft, gondoltam itt is el kezdem újra. Már pár oldalon regisztrálva vagyok, és szerettem volna itt is "lenni" egy kisebb összeggel. Az adatokat jól adtam meg, e-mailben is jelzi (SzZrt e-mailje), hogy mennyi összeget utaltam.
Azért utaltam, mert már ez egyszer bevált, gondolt akkor most is....
-
McCartman
őstag
Hajduk Split-Skonto Riga, 2 (9,00) - kezdés 20:30 óra
Hajduk Split-Skonto Riga, 2, ázsiai hendikep 0 (6,75) - kezdés 20:30 óra
Hajduk Split-Skonto Riga, 2, ázsiai hendikep +1,5 (1,825) - kezdés 20:30 óraAz Európa-liga-selejtező 2. fordulója, a kétmérkőzéses párharc első mérkőzése.
A tavasszal zsinórban negyedik horvát bajnoki ezüstérmét begyűjtő Hajduk ellen fogadok, okkal!
A hazaiaknál már az idény végén érezni lehetett, valami nem stimmel, hiszen az utolsó hat bajnokijukon öt vereséget szedtek be.
A Hajduk súlyos anyagi gondokkal küzd, ami több téren éreztette hatását akkor és azóta még inkább.
Horvát forrásokat olvasva az alapemberekből mindössze kettő maradt a tavalyiak közül, hatan kapásból távoztak, és a jelenlegi keret átlagéletkora mindössze 21 év. A maradók egyike, az 5 millió euróra taksált (ezzel egymaga értékesebb, mint a teljes Skonto Riga kerete) nagy csatártehetség, Ante Vukusic elmondta, hogy azt sem tudja, hogyan fognak kiállni csütörtökön.
Hogy miért?
Felkészülni sem tudtak rendesen, mert az anyagi csőd szélén hivatalos barátságos mérkőzéseket sem rendezhettek, csak néhány zárt kapus találkozót.A várható kezdőről egy horvát olvasó megjegyezte, hogy a játékosok 80 százalékáról nem is hallott.
Ez a tipp indoklásának egyik fele, a másik, hogy a Skonto a lett bajnokság kellős közepén jár (tehát játékban van, nem úgy mint ellenfele), a 19. forduló után a második, a legkevesebb gólt kapta, a negyedik legtöbbet lőtte és utolsó 11 mérkőzésén veretlen maradt.
Hogy nagyjából elhelyezzük valahova a lett futballt, az éllovas Daugava simán ment tovább az Európa-liga-selejtező 1. fordulójából, míg a jelenlegi harmadik, amúgy bajnoki címvédő Ventspils helytáll a norvég bajnok Molde otthonában szerdán BL-selejtezőn.
Nem mondanám szentírásnak, amit a Hajdukról összeszedtem információkat, de itt nem dőlnék be az alacsony hazai szorzónak, ami egyébként halad felfelé (1,22-ről indult, már 1,3 felett jár).
A keretek értéke között így is óriási különbség van, a Hajduké 26 millió, a Skontóé 4,5 millió euró körül mozog.
Felettébb óvatosan, de a vendégekre, vagy legalábbis hendikeppel támogatott sikerükre tennék. -
B-L-A-C-K
titán
Milyen összegről van szó?
Írj amúgy egy emailt a panaszoddal a Sz.Zrt.-nek.Amúgy miért oda töltesz fel? Ha online játszol az a legrosszabb oldal, semmi bónusz illetve, legrosszabb oddsok vannak. Van millió jobb oldal...Szerk:
Ja hogy OTP-ről utaltál, azt hittem a Sz.Zrt. oldaláról (félre olvastam), akkor biztos te rontottál el valamit, ilyen esetben az OTP-vel vedd fel a kapcsolatot, bár nem tudom mit tudnak kezdeni vele. Mint Pohár is írta közvetlenül az oldalról is lehet.
-
giigz
veterán
Egyszerűen a két csapatot nem lehet összehasonlítani. Most a bajnokságban a Hajduk csúnyán alulmaradt, a Dinamo simán megnyerte, viszont akkor is sokkal erősebbnek érzem a hazaiakat.
Nem biztos, hogy jól tudom, de mintha az rémlene, hogy vagy 7x értékesebb a Hajduk kerete.
-
Xantor
tag
A Szerencsejáték Zrt. oldalára OTP-n keresztül forint átutalással utaltam a SzZrt.-nek a pénzt a mai nap és nemrég kaptam egy e-mailt, hogy sikertelen volt, nem lett jóváírva. De a számlámon le van vonva a pénz..., mit tudok kezdeni ezzel a bakival? Mindent jól töltöttem ki elvileg.
-
umek7
őstag
A kis szorzók közül mára sok biztosabbnak tűnő van. Amit tutira nem erőltetnék az a: Hajduk Split, Vojvodina, Mladá Boleslav, Eskisehirspor, persze van még pár ami nem biztos hogy sima. Az Osijek - Kalmar X2 nagyon tetszetős.
-
Én is megraktam majdnem ugyanezt:
17 Anzsi Mahacskala - Honvéd H 1,15
22 Liepajas Metalurgs (LAT) - Legia Varsó V 1,60
35 AIK Stockholm - FH H 1,23
40 Eskisehirspor - St. Johnstone H 1,27
60 Twente - Inter Turku H 1,13
67 Hajduk Split - Skonto Riga (LAT) H 1,28
69 Vojvodina - Suduva Marijampole (LTU) H 1,30
50 Rosenborg - Ordabasy Shymkent (KAZ) H 1,21
55 Young Boys - Zimbru Chisinau (MDA) H 1,15
57 Rapid Bukarest - Myllykoski PA H 1,24Eredő odds: 9,32531
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 18650 Ft
A fogadás ára: 2000 Ft -
McCartman
őstag
Nem aprózod el.
-
giigz
veterán
Ment mellé a YB, így ez lett:
Anzhi Makhachkala @ 1.12
Legia Warsaw @ 1.57
AIK @ 1.30
Eskisehirspor @ 1.25
Rapid Bucuresti @ 1.28
FC Twente @ 1.12
Hajduk Split @ 1.40
Vojvodina @ 1.30
Young Boys @ 1.14Eredő: 8,50
-
giigz
veterán
Na volt most pár szabad percem, ezért itt vannak a tippjeim mára.
Óvatosan bánni velük, manapság napi 10 percet foglalkoztam kb. fogadással, tehát én is be vagyok rozsdásodva.
A saját szelvényem ez lesz:
Anzhi - Honvéd H 1,13
Liepajas - Legia Warszawa V 1,62 (Az egyedüli vendég, félek is egy kicsit.)
AIK Stockholm - Hafnarfjordur H 1,30
Eskisehirspor - St. Johnstone H 1,25
Rapid Bukarest - MyPa H 1,29
Twente - Inter Turku H 1,13
Hajduk Split - Skonto Riga H 1,40
Vojvodina - Suduva H 1,30Eredő: 7,89
Különvéve mindegyik sima bejövős kell, hogy legyen, viszont tudjuk, hogy lesz legalább egy meccs, ami nem lesz sima papírforma, így én sem fűzök sok reményt a szelvényhez, de annyit megér, 1-2e Ft lesz a tét. 2k-nál jöhet ~16k
A mai nap két legjobb tippjének a Twente és Anzhi győzelmet gondolom, 1,13x1,13 az 1,28. 50k ----> 64k (14k ajándék)
Itt pedig azok a tippek, amik szerintem jönni fognak, de már sok lenne a saját szelóba:
APOEL - Senica H 1,15
Bnei Yehuda T.A. - Shirak H 1,40
Dacia Chisinau - Elfsborg X2 1,30
JJK Jyvaskyla - FK Zeta 1X 1,20
Khazar - Lech Poznan X2 1,35
Levadia Tal. - Anorthosis X2 1,17
Lokomotiv Pl. - Vitesse V 1,50
Mlada - Thor H 1,20
Mura - CSKA Sofia X2 1,15
Naftan - Red Star X2 1,15
Olimpija L. - Tromso X2 1,55
Rosenborg - Ordabasy H 1,25
Rustavi - Victoria Pil. V 2,05
Young Boys - Zimbru H 1,25Veszélyes tippek:
Maccabi Netanya - Kuopio X2 3,00
Milsami - Aktobe 1X 2,20
Inter Baku - Asteras X2 1,70
Osijek - Kalmar X2 1,65
Slovan Brat. - Videoton X2 2,00Ez így 21 tipp, majd meglátjuk mennyire lesz sikeres.
-
pohár
félisten
25 Young Boys - Zimbru Chisinau (MDA) H 1,16
67 J. Chardy - J. Reister H 1,35
3 Anzsi Mahacskala - Honvéd: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,45Eredő odds: 2,27070
-------------------------
bónusz a SB-en a 6-os vagy nagyobb szelvényre:AIK v Hafnarfjordur Mérkőzés nyereményszorzók
AIK 1.25Rosenborg v Ordabasy Shymkent Mérkőzés nyereményszorzók
Rosenborg 1.25Anzhi Makhachkala v Bp. Honvéd Mérkőzés nyereményszorzók
Anzhi Makhachkala 1.153Young Boys v Zimbru Mérkőzés nyereményszorzók
Young Boys 1.15Chardy, J - Reister, J Mérkőzés nyereményszorzók
Chardy, J 1.35Met. Donetsk v Celik Mérkőzés nyereményszorzók
Met. Donetsk 1.181Twente v FC Inter Mérkőzés nyereményszorzók
Twente 1.125 -
WaterWave
veterán
én nem mertem megrakni, annyira nyilvánvaló hogy az már már fáj... és mivel az X-re 6-7 odds van, nagoyn nem lepődnék meg semmin...
szóval az ilyen biztos halál meccsekkel én mindig beszoptammai
012 froome - broeck H 1.47
035 AIK Stocjholm - FH H 1.23
60 Twente - Inter Turku H 1.13*2.043
10k
-
válasz
B-L-A-C-K #8754 üzenetére
4.5-5L 100-110-es tempóval.
Tavaly voltam egy bírósági tárgyaláson, Szekszárdon (még az AirBooms-os story) és 4.9-re jött ki úgy, hogy Pesten oda és vissza felé is átmentem, nem az elkerülőn.
Ez igaz nem 3.5L de ennyi plusz költséget már megér nekem, hogy nem vagyok időhöz, és 2 sínpárhoz kötve. Ráadásul 2 vagy több embernél meg eleve olcsóbb a kocsi.A mai szelvényeim: (és ezzel egy időre befejeztem a szerencsejatek.hu-n való fogadást.)
11 V. Nibali - B. Wiggins 17.sz. H 1,50
74 Fluminense - Bahia H 1,33
20 Khazar Lankaran (AZE) - Lech Poznan V 2,03
22 Liepajas Metalurgs (LAT) - Legia Varsó V 1,60
24 Lokomotív Plovdiv - Vitesse V 1,42
200 Ft
Eredő odds: 9,20126
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1840 Ft27 JJK Jyväskylä - Zeta Golubovci (MNE) H 1,70
31 *(1-0) Differdange - Gent V 1,46
51 *(0-1) Rosenborg - Ordabasy Shymkent H 1,61
56 *(0-1) Young Boys - Zimbru Chisinau H 1,51
71 Häcken - Örebro H 1,41
200 Ft
Eredő odds: 8,50793
Várható nyeremény: 1700 Ft14 D. Fridman - V. Kramnik D 1,64
13 Lékó P. - S. Karjakin D 1,47
7 J. Isner - R. Bemelmans H 1,15
8 G. Müller - M. Fish V 1,28
9 M. Erakovic - D. Cibulkova V 1,40
2 L. Kubot - M. Granollers V 1,40
6 J. Monaco - D. Munoz-De La Nava H 1,08
200 Ft
Eredő odds: 7,51188
Várható nyeremény: 1500 FtEz meg csak azért mert pont ennyi volt még a számlán:
12 C. Froome - J. Van Den Broeck 17.sz. H 1,47
11 V. Nibali - B. Wiggins 17.sz. H 1,50
17 Anzsi Mahacskala - Honvéd H 1,15
30 Differdange (LUX) - Gent V 1,15
35 AIK Stockholm - FH H 1,23
37 Apoel Nicosia - Senica H 1,18
46 Levszki Szófia - FK Sarajevo (BIH) H 1,29
47 Metallurg Doneck - Niksic Celik (MNE) H 1,19
50 Rosenborg - Ordabasy Shymkent (KAZ) H 1,21
55 Young Boys - Zimbru Chisinau (MDA) H 1,15
60 Twente - Inter Turku H 1,13
62 Servette - Gandzasar Kapan (ARM) H 1,18
13 Lékó P. - S. Karjakin D 1,47
14 D. Fridman - V. Kramnik D 1,64
200 Ft
Eredő odds: 29,06250
Várható nyeremény: 5810 Ft -
giigz
veterán
A mai nap ajándéka az Anzhi
Rommá fogják verni a Honvédot.
Arra gondoltam, hogy 1,15-ért rárakom a kocsi árat, tehát 800k-ból jönne 920k.
De aztán elvetettem ezt az ötletet, és a hendis győzelemre kellene rárakni a 800k-t, úgy 1.160.000 Ft jönne, hát már nem azért, de ennyit csak megér.
Najó, persze nem rakom, de komolyan foglalkoztat a dolog.
Régen raktam már kombi szelót, csak ilyen egy meccseket, szóval most erre a selejtezőre összeállítok valamit.
-
sz_abika
addikt
Anzhi Makhachkala v Bp. Honvéd 1-es csapat 2.5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.825
Toronto FC v Colorado Rapids Mérkőzés nyereményszorzók
Toronto FC 2.375
Santos FC v Botafogo RJ Dupla eredmény
Döntetlen | Döntetlen 5.00
Seattle @ Kansas City Run Line - Run Handicap
Seattle Mariners [Millwood,Kevin](+1.5) 1.571Baltimore @ Minnesota Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Minnesota Twins [Liriano,Francisco] 1.606
Trnava v Sligo Rovers Mérkőzés nyereményszorzók
Döntetlen 3.75
Slovan Bratislava v Videoton FC Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Videoton FC 2.95
Khazar Lenkoran v Lech Poznan Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Lech Poznan 1.571likeolom hogy 0-0 lett
na hát valami pénzecske csak jön, mert 4/7be tettem..
Jut eszembe!
Mivel úgyis szabolcsi a topik, az ICken van végig wifis kocsikban térerő Nyíregyházáig? Vagy senki nem jár Pest felé? -
WaterWave
veterán
mára ki mit érez?
amit eddig megszültem...
035 aik - Fh H 1.23
012 Froome - VanDenBroeck H 1.47erre még kéne egy kellemes odds aztán mehet a dupla ma is
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #8749 üzenetére
Sima, ajándék...
-
Daniel Alves
őstag
kami
-
B-L-A-C-K
titán
Puttó egész jól megy a héten, ugye napi 1-et nyomok:
Hétfő: 4+1
Kedd: 5+1
Szerda: 6+1Ma vajon 7+1, holnap 8+1 lesz?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #8746 üzenetére
Vasco
-
Daniel Alves
őstag
Tegnap a Vaco 4.10-ért jött 3k volt rajta
-
WaterWave
veterán
nah roddick hozta elég simán 2-0
-
umek7 meg foglak verni
189 Molde - Ventspils: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,50 ✔
213 Atlético MG - Internacional H 1,82 3-1 ✔
161 Seattle - Chelsea V 1,45 2-4 ✔
195 Vancouver - Los Angeles V 2,35 2-2 X
196 San Jose - Dallas H 1,56 2-1 ✔
200 Ft
Eredő odds: 14,51186
Várható nyeremény: 2900 Ft -
pohár
félisten
rúgjon már egy gólt a Santos, 2 szelvényemre is kell
inkább visszafogadtam 2,20-on, hogy mégse lesz gól, így legalább biztos a nyeremény, és még pluszba is sikerült hoznom magam -
umek7
őstag
válasz
WaterWave #8739 üzenetére
Hagyjad inkább a fenébe. Jankovic a favorit, de 1,40-ért nagyon nagyon lutri. Czink meg egyelőre nem szokta még meg a kemény borítást. Vandeweghe simán elverte, a kazah csaj ellen meg csak nüanszokon múlt. Igaz Vandeweghe elverte Jankot is, a kérdés csak az hogy mikor kezdi el végre összeszedni magát. Szar meccs.
-
WaterWave
veterán
teniszguruktól kérdezem...
holnapra azaz mára van egy Jankovics - Czink összecsapásunk...
csak én érzem úgy, hogy ez laza 2-0?
magyar ellen nem szívesen rakok, de nem látok benne nagy fényt -
WaterWave
veterán
nah kiváncsi leszek a teniszre... hamarosan kezdődik
-
sz_abika
addikt
Fogadás típusa: 4-es gyűjtő
Anzhi Makhachkala v Bp. Honvéd 1-es csapat 2.5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.825
Toronto FC v Colorado Rapids Mérkőzés nyereményszorzók
Toronto FC 2.375
Santos FC v Botafogo RJ Dupla eredmény
Döntetlen | Döntetlen 5.00
Seattle @ Kansas City Run Line - Run Handicap
Seattle Mariners [Millwood,Kevin](+1.5) 1.571
Baltimore @ Minnesota Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Minnesota Twins [Liriano,Francisco] 1.606
Trnava v Sligo Rovers Mérkőzés nyereményszorzók
Döntetlen 3.75
Slovan Bratislava v Videoton FC Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Videoton FC 2.95
Khazar Lenkoran v Lech Poznan Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Lech Poznan 1.571Csak keményen, soronként 4 forinttal
-
sz_abika
addikt
Na kár hogy nem volt pénzem bet365ön.
Nézegettem a szakaszgyőzteseket mára, hogy a szökevényeket megtenni apróval. Csak SBn 250t sajnáltam, pedig Voeckler 34xért biztos benne lett volna a válogatásomban
-
jpm
senior tag
Bizonytalan esemény?
Melyik a biztos? Technikai sport benne van a cumi lehetősége, de inkább elbukom így mint 2x15k 1,4x-es papírforma szorzóért
Én jóval ritkábban játszok mint Ti, de abban a 2 napban odalépek. ha estleg elbukom edzésen majd visszajön versenyen. Bízok magamban -
umek7
őstag
Nem azért a két forintért, de eddig szinte amit leírtam minden úgy alakult, hihetetlen
-
WaterWave
veterán
Ludogrec - Dinamo 1-1
kemény lesz a visszavágó úgy érzem -
sz_abika
addikt
Fenerbahce 1-1 MTK
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #8718 üzenetére
hú, ez már bonyolultabb eset
mondom, inkább kérdezz a chaten, ők biztos tudják mi a tényállás, nekem sose volt ilyen bónuszomismerősöm voltál, de nemrég takarítottál, így már nem vagyok az
ja igen, az mlb.com-on ingyen lehet nézni az Astros meccset HD-ben, lehet végignézek egy baseball meccset, és még a végén meg is értek valamit belőle
-
giigz
veterán
válasz
WaterWave #8719 üzenetére
Nyilván a hazai pálya előnyt jelenthet, de 2 hónapja alulmaradt, én is gondolkoztam rajta, de 1,28-ért azonnal el is vetettem az ötletet, 1,40 körül is csak gondolkoztam volna...
Én a 4,00 miatt fogok rárakni egy ezres körül Mahut-ra, aztán ha nem jön, nem nagy problem, de tényleg nagyon felértékeltnek érzem Roddickot.
-
Daniel Alves
őstag
Hát nem tudom megint 0-án vagyok
remélem de lehet hülye vagyok DE
van 1500 bónusz számládon van 2000ftfogadsz 2000ft-ért akkor a bónusz hol a picsában van? Mert nem 3500 a téted? teljesen szar az SB bónusza vagy csak én nem tudom megérteni. :S
Jelenleg semmit
jelölj be FB-n
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #8712 üzenetére
mert itt nem írják a számládhoz az ingyenfogadás értékét, hanem valami olyasmi van, hogy csak a nyereményt kapod meg, ennyi rémlik az egészből, de írj rájuk a chaten, majd elmagyarázzák, mert ezt én nem tudom
valamit nem tudsz rólam? még nem hívtak, holott volt egy srác, aki utánam jött következő nap, már hétfőn vagy kedden hívták, hogy pénteken mehet...
-
válasz
Daniel Alves #8712 üzenetére
Nekem molde 2.5 overen van rakva.
jpm:
Te kinél bankolsz?
Ilyen nagy összegekkel fogadsz, egy bizonytalan eseményre?
Mert ez ugye technikai sport, és a technika néha megadja magát
Láthattuk múltkor Vettel és Grosjean esetét. Hiába vezetett Vettel, és valószínüleg simán nyert is volna, de hát ahogy akkor úgy bármikor benne van egy meghibásodás, vagy egy versenyzői hiba, de akár lehet az ember egy szerencsétlen baleset áldozata is.
Szóval nem azt mondom hogy nem érdemes erre fogadni, de én biztosan nem ilyen nagy összegeket tennék. Bár a múltkor emlékszem rám, jött 2K-ból 56K talán, Perezen (?).
De legyen akármekkora érzéked hozzá, szerintem butaság ekkora összeggel megfogadni. Bár a te pénzed, te tudod hova teszed, és abszolút nem akarlak kioktatni -
Daniel Alves
őstag
Molde és Buducnost meccsre tippek?
pohár:
Az addig tiszta is volt. A következőt tettem most rámentem a bónuszprogramo fülre fogadás 1500ft- értékben és ami a számlámon volt 2600ft azt feltoltam a D.Zagreb DNB-re...
Nekem ezzel az a gondom hogy sehol nem látom/láttam a bónuszt mert ahogy feltettem a pénzem jelenleg 2600ft abban már a bónusz is benne van mert már a tököm ki van ezzel a sz@rral
bet365-ön elég egyszerű a szitu a bónuszos dolgokkal kapcsolatban, -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #8695 üzenetére
már mondtam hogy IGEN, ennyire figyeltél?
-
törölt tag
Bate meccsen 7,5 feletti szöglet kellett volna, 5 szögletnél tettem meg 70. perc körül, erre ránéztem kb 10 perc múlva, még mindig 5 volt csak, mondom jólvan, elment a bónusz 500-as, nem számít, bejöttem 6-2, azaz 8 szöglet lett
-
C@l@mbus
csendes tag
-
C@l@mbus
csendes tag
164: *(0-1) Bate B-VardarS V 4,65 eddig 99% megvan ..
De a Linfield
de már bánom egyedül miért nem tettem meg vardar-t
-
umek7 igazad volt a wawaval kapcsolatban
Bár mind1 mert viszi a kisa. (bár azt is köszi, mert miattad nem toltam meg nagy téttel) -
törölt tag
Mathieu P-H. hozott egy kis pénzt.
Szerk..: Hm..Bet365 megdobott 500 Ft bonusszal.
-
A Bate megint szopóágon van
De tudtam hogy nem szabad megtenni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen routert?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest