Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Östers is mi a jó anyját csinál?

Másik szelvényem is annyi

-
giigz
veterán
Meg sem mertem volna gondolni, hogy 3 meccsből csak 3 fog elmenni
Mintha tegnap valami ilyesmit írtam volna 
-
Remélem a buzi Dormund lehozza

-
törölt tag
De gyökér volt a Manchester

De azért hozott majdnem egy ezrest
Created: Szo 21-07-2012 16:47
Tét: 202.00 HUF
Nyeremény: 919.00 HUF
Szo 21-07-2012 15:00 Barátságos mérkőzések
Ajax Cape Town - Manchester UnitedTipp: Melyik csapat rúgja a(z) 2. gólt? Manchester United
Eredmény: Manchester United Manchester United (1-1)
Nyereményszorzó: 4.55 -
Daniel Alves
őstag
Csak tolok egy kis pénzt bet365-re

szerk 10k fent is van
Most SB pihizik 
-
giigz
veterán
Bizony-bizony, csúnyán leszerepelt a Dinamo... Na majd meglátjuk, mire lesz képes a Szpartak

-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát nem tudom, balf@szok voltak, de Dzsudzsák egész jól játszott. 1 beadása veszélyesebb volt, mint 3 másik társáé. Passzolni is tudott, nem önzőzött. A csapattársai cselezgettek, bénáztak, idegesítő volt nézni is...
Bundának nem mondanám, inkább egy Barca-Chelsea meccshez hasonlítanám. Minden erejükkel védekeztek a Moszkva ellen, aztán találtak egy gólt. De végig a Dinamo nyom, csak annyira bénák, hogy nem tudnak mit csinálni... 10 ember ellen sem... Ráadásul most egy olyan ellenfélről beszélünk, aminél Dzsudzsák egymaga értékesebb.

-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Azt sose bánd, most pl. a Dinamo Moszkva kapott be egy gólt, miközben az egész meccsen egykapuznak...

Szerk.: Ja, 10 ember ellen...
-
Daniel Alves
őstag
Én ma is kimaradok a fogadásból

-
kukinyo
addikt
V. Novgorod piros lap.
Remélem D.Moszkva kihasználja. -
giigz
veterán
10 ember ellen a Dinamo, hajrá!!!!

-
BroCreSt
aktív tag
Ha fogadtam már egy meccsre, és utána történik ODDS módosítás, attól függetlenül a "régi"
ODDS vonatkozik a fogadásra? -
giigz
veterán
Dinamo Moszkva ne aludjon már...

-
Én mára ezeket dobtam fel, remélem legalább az egyik bejön:
1:
134 Volga Nyizsnyij Novgorod - Dinamo Moszkva V 1,98 (én még 2.10-ért raktam)
135 Alanyija Vlagyikavkaz - Szpartak Moszkva V 1,95
147 Rapid Wien - Wacker Innsbruck H 1,43
164 Basel - Luzern H 1,40
169 Molde - Viking Stavanger H 1,40
Eredő odds: 10,82161 (11.47747)
Tét: 500 FtVárható nyeremény: 5410 Ft (5740 Ft)
2:
131 F. Caruana - V. Kramnik D 1,50
141 Syrianska - Helsingborg V 1,81
142 Degerfors - Öster V 1,81
152 Nürnberg - Dortmund V 1,65
153 Ajax - Celtic H 1,57
161 Tavrija Szimferopol - Metalist Harkiv V 1,88
Eredő odds: 23,93260
Tét: 500 FtVárható nyeremény: 11965 Ft
3:
174 New York - Philadelphia H 1,67
177 Kansas City - New England H 1,50
180 Salt Lake - Colorado H 1,63
183 Sport Recife - Atlético MG V 2,22
184 Vasco da Gama - Santos H 1,60 (1.68-ért tettem)
Eredő odds: 42,84893
Tét: 100 FtMax. nyeremény: 4285 Ft (4450 Ft)
-
janos1988
addikt
B-L-A-C-K vagy?
-
giigz
veterán
Kíváncsi leszek Dzsudzsákra...

-
Xantor
tag
Néhány elemzés:
- Volga Nyizsnyij Novgorod - Dinamo Moszkva 2.10 V
Először is tegnap este óta 1 tizedet csökkent a Dinamo odds-za.
A Dinamo a tavalyi bajnokságot a 4. helyen zárta, a hazaiak osztályozón harcolták ki a bent maradást.
A felkészülés során a Novgorod a CSKA Szofiát(1-2) és egy román 2. osztályú gárdát(0-1) vert el. A Dinamo 3 felkészülési mérkőzésén találkozott a Halmstadt(1-3), német 3. osztályú csapat(2-0), Austria Wien(0-3) csapataival és mind a 3-at győzelemmel zárta.
A 2 csapat 4-szer találkozott egymással 3-szor a Dinamo nyert, és 1-szer a Novgorod. Ami kicsit tántorító lehet, hogy mind a 4 meccsükön a hazaiak nyertek.- *(0-1) Helsinki JK - Haka 1.70 H
A finn 2. helyezett fogadja a 9-et.
A HJK otthon még nem kapott ki a bajnokságban(8 meccs, 6 győzelem, 2 döntetlen), az utolsó 2 meccsük lett X, a Turku és a MyPa ellen, előtte lévő 3 hazai meccsét hendivel húzta be. A Haka pontjai nagy részét haza pályán szerezte, idegenben mindössze (9 meccs, 2 győzelem, 7 vereség ), igaz utolsó 2 idegenbeli meccsén csak 1-1 góllal kapott ki, és az azelőttit megnyerte, de előtte 2x -is több mint 1 góllal maradtak alul. Utolsó 10 egymás elleni tétmeccsükön 8x nyert a HJK, 2x döntetlen született, a 8 győztes meccsből 6x nyert több mint 1 góllal a HJK.- Degerfors - Öster 1.81 V
A svéd 2. liga 1. helyezettje látogat a 13-hoz.
Az Öster toronymagasan vezeti a bajnokságot(10 pont az előnye a 2.hoz képest). 15-ből 14 meccset megnyertek, 1x játszottak döntetlent. Idegenben 7/6 győzelemmel állnak. A Degerfros otthon 7 meccs, 4 győzelem 3 vereséggel állnak. Ami figyelemre méltó lehet, hogy utolsó 5 hazai meccsükből 4et nyertek 1x kikaptak, de a 4 győzelmet, a közép és hátsó mezőnyben elhelyezkedő csapatok ellen szerezték. Ami eltántorítható lehet, hogy egymás ellen idegenben az Öster utoljára 2005-ben nyert. Illetve 10 egymás elleni meccsükből Degerfos 4x nyert, az Öster 3x és 3 db döntetlen született. -
giigz
veterán
Én most az időmérőre olyat raktam, hogy a győztes legalább 0,25 másodperccel nyeri, 4,00-ért
Egy ezres ment rá... -
janos1988
addikt
Tegnap kicsit beállva raktam egy ilyet. Remélem jön...
Ahogy elnézem elég furán kezdődött az osztrák liga, lőttek pár gólt...
giigz: Ez azt jelenti, hogy manipulálják az oddsokat a mocsadékok. Most kell -2 hendis nyerést rakni.-
-
giigz
veterán
A MU szorzója reggel még 1,05 volt, most meg hirtelen felment 1,20-ra. Mi lehet a háttérben?
Szerk.: Vagy ez sima all in-t jelent?

-
giigz
veterán
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a bet365, bwin, betfair stb. oldalakkal meg lehet valahogy jegyeztetni a jelszót? Chrome-ot használok, és egyeül csak a SB jegyzi meg...
-
giigz
veterán
Lehet egy kicsit sok lesz a meccs, meg tele van barátságosokkal, de hátha egyszer mellém áll a szerencse, és a PL csapatok úgy gondolják, hogy idegenben is jó felkészülési meccset akarnak játszani

Dinamo Zagreb @ 1.20
Dinamo Moszkva @ 2.20
Spartak Moszkva @ 2.05
Basel @ 1.40
Everton @ 1.66
Blackburn @ 1.66
FC Porto @ 1.44
Aston Villa @ 1.90
Liverpool @ 1.40Eredő: 81,25
500-ból 40k 
-
sz_abika
addikt
Mara talaltam egy erdekesnek tuno meccset
Pospisil jatszik kanadai challengert, 1.3ra adjak. Ertelemszeruen o az ismertebb a ketto kozul, de ami a pianteriaja a dolognak az az h parosban egymassal menetel a ket kanadai. En 3.3ra megteszem a masik sracot..gondolom ismerik egymas stilusat, hendibe siman jo lehet,csak SBn nem lattam -
giigz
veterán
Atletico MG vajon hozza ma? Sorozatban a 6. győzelmük lenne, az ellenfél közepes, és van rá 2,30

-
umek7
őstag
Alania - Spartak Moscow
Nem véletlenül csökken folyamatosan a szorzó a Szpartak Moszkva sikerére, egyes irodákban már csak 1,9x szorzóért lehet megfogadni.
A vendégegyüttes edzőjét Valerij Karpin-t a Valencia-tól távozó Unai Emery váltotta le. Spanyolországban is jó eredményeket ért el, felépített egy ütőképes csapatot, és egy igazán jó edzőnek tartom. A klub ambícióit ez a lépés is jól jelképezi, fejlődni akarnak, ezt némi extra cash-el is megfűszerezték. Korábban leigazolták már az Everton-t is megjárt Bilyaletdinov-ot, a Vasco Da Gamma egyik nagyon tehetséges játékosát Romolu-t, - aki egyébként a Brazil olimpiai csapatban is ott lesz - és nem utolsó sorban az Ajax védekező középpályását Demy de Zeeuw-ot. Mondhatni a keret így már majdnem teljes, bár a hírek szerint Emery mindenképpen szeretné még a védelmen erősíteni. 4 darab felkészülési mérkőzést játszottak ami nem sikerülhetett rosszul, hiszen egy kivételével mindet megnyerték. 3:0 a Torpedo Moszkva, 1:0 az Astra Ploiesti ellen és 1:2-re nyertek a Plzen otthonában, majd legutóbb 1:1-et játszottak az Olyimpiakos-szal.
Áttérve a Alaniya Vladikavkaz térfelére több bizonytalanságot, illetve problémát is látok. Például azt, hogy csak egy felkészülési meccset játszottak, ők is az Olyimpiakos-szal, ahol 0:1-re kaptak ki. Arról pedig ne is beszéljünk hogy 1 találkozó kb. annyival ért fel mint ha lementek volna focizni a grundra. A keretbe még érkezett pár játékos akikről megoszlanak a vélemények (pl. Priskin Tamás), többnyire negatív irányban. Az edzőjük Gazzaev, az ex CSKA edző Valeriy Gazzaev fia lett. Nagyon röviden és tömören lehet jellemezni őt: tapasztalatlan. Páran hangot is adtak annak hogy ez rossz döntés volt a vezetőség részéről, de ez már legyen az ő gondjuk. Teljesen világos hogy nem egy színvonalt képvisel a két csapat.
Mindezt összevéve az új erőkre kapó, motivált és sokkal erősebb Szpartak sikerét várom. A sokkal szerényebb pénztárcából gazdálkodó, újonc, közel sem minőségi játékosokból, és egy tapasztalatlan edzőből álló hazai gárda nem fog sok vizet zavarni. Érdekesség még hogy a vendégeket az első 3-ba várják az Orosz szurkolók míg az Alanyijat tuti kiesőnek..
-
pohár
félisten
éjszakára:
LAA - DET - ARI
-
-
giigz
veterán
És ott a 3-3

-
giigz
veterán
Aszongya pohár: "már 0-3, azt hiszem innen csak nem lesz X "

2-3, duplán nem lennék a helyedben
Pedig szép kis szorzó volt ez, de ez így nagyon necces... 
-
jpm
senior tag
mai összes fogadásaim : holnapig:

-
A Shamrock meccsen elkezdhetnének lassan potyogni a gólok mert over van téve.
-
pohár
félisten
Altach 2,05x, megtolva 1500-zal, hátha...

na jó, azt se bánnám, ha a Silkeborg X-re ki tudná hozni
-
WaterWave
veterán
liberec ne tudjon gólt rugni 90 perc alatt, hát ez szánalmas

-
Daniel Alves
őstag
Nekem tegnap is rotty volt meg ma is rotty lesz...beb@szok mint az atom legalább nem a fogadásokon megy el a pénzem...

-
GergőBp
tag
Miért érzem azt, hogy a Lyon - Real Sociedad D lesz
. Utolag barcsak atirhatnam... -
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
De látod, én megrakom azt, hogy nyerjek 3-ból 9k-t, elmegy.
Itt meg van egy szeló, de nyilván nem rakom meg, mert ilyen szempontból kidobásnak érzem a 3k-t, de így meg 110k jönne...
Egyébként ez is csak azért van, hogy idegesítsen az egész. Ha raknék egy olyat, hogy kiválogatok 3-4-5-6 ilyen magasabb szorzós meccset, és arra menne 3k, akkor tuti az a szeló jönne, amin 9k jöhet
És így tovább, a lényeg, hogy sosem talál be semmi... 
Aktív témák
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mintha tegnap valami ilyesmit írtam volna