Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
Hát igen, a "t"-s X200 az elég húzós árban. Ez viszont elég olcsó a tudásához képest, azért linkeltem.
Én is gondolkodtam egy tableten, főleg ebook readerként használtam volna, de aztán lemondtam róla több okból is. Egyrészt jó drága, másrészt félek az 1ponton, műanyag csuklóval rögzített kijelzőtől (a rendes TP-ken ugye alap a dupla fém), még a végén letörik. És azt se tudom mennyire érzékeny a touchscreen. Van/volt már pár PDA-m, mindegyiknek karcolódik a kijelzője (van amibe a bőrtok kicsit gány varrása vésett bele), itt pedig egy annál jóval nagyobb felület van, véletlenül ráejtek vmit (általában a bill-re fektetve használja az ember ha már tablet) és kampó. És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k). Ha pedig számítógépként használom, akkor úgyis egér + billentyűvel irányítok. Igazából csak akkor látom értelmét ha ebook readerként funkcionál.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Yettel topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Kompakt vízhűtés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Home server / házi szerver építése
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest