Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k).
A 65k szín az a Windows Mobile sara, nem a kijelzőké. A 6bites megjelenítés pedig adhat egész tűrhető eredményeket is, pl IPS panel a T60-ban. (szerintem sokszor fontosabb, hogy a megjeleníthető tartomány két vége hova esik, mint az, hogy közötte hány lépésköz van) -
rootmin
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Az egyik ismerősömnek kb. fél éve van X61 tabletje, és volt már alkalmam jópárszor nyüstölni a kicsikét. Pont a múltkor néztük, hogy vajon karcos-e a képernyő, és sasoltunk néztem, egyetlen alig észrevehető karcolást találtunk rajta csak... A kijelzőt védő plexi nekem elég masszívnak tűnik, bár ahogy az eladónk előző gépéből kiderült, nem lehetetlen betörni. Ha ütődések ellen ugyan nem is, de akár komolyabb karcolások ellen is hatásosan véd az Invisible shield nevű spéci képernyővédő fólia (US Army fejlesztés, bővebb infó itt).
Ami a színét illeti, nekem használat közben nem volt semmi problémám vele, de most így visszaemlékezve nincs olyan nagy kontrasztja és fényereje, mint pl. annak a gépnek, amin a hozzászólást írom (HP 6730s).
A tábla PC-k hasznáról egy X61 tabletről született cikk hozzászólásai között parázs vita alakult ki a Technet (egykori PDAMánia) fórumán, belinkelem magát a cikket, és a szerintem legátfogóbb hozzászólást.
Ugyan itt-ott feltehetőleg túloz a kolléga, de postban lévő információk így is hasznosak a tábla PC-k világában kevésbé járatos érdeklődőknek.A másik kedvenc hozzászólásom a témában:
"Ingerszegény dizájn-t felhozni IBM-nek olyan, mint BMW-nél felhozni a hűtőrácsot, hogy nem tetszik."
Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest