- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Dottore #6489 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam előtte hogy mivan ha nyomok egy visszaállítást a "kék gombossal" működött visszarakta a rendszert aztán elkezdte felrakni a dolgokat, aztán megcsináltam a cd-t ahogy a lap írta de nekem csak ilyen 370 megát ír rá, szóval maga a rendszer lehetetlen hogy fullra rajta legyen.
Aztán újratelepítettem, partícionáláskor a rejtettet nem töröltem le a biztonság kedviért...
Saját xp felment, pár driverrel szívtam egy sort de végül minden meglett és jó lett, szerintem sokkal gyorsabb és használhatóbb rendszert raktam össze mint ami gyárilag volt rajta ennyi... szóval jó lett az egész megérte vele szenvedni...
Azon filóztam még, hogy micsinálna ha most nyomnák egy kék gombot és megint visszaállíttatnám, akkor rájönne hogy melyik partícióra kéne telepítenie a rendszert mert most csináltam a C ből 4 etmeg nem tudom ez hogy telepíti de ghost-os visszaállításnál az xp nagyon nem szerette nálam ha közbe variáltam a partíciókat.
Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest