Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
nukewar
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha még emlékeztek rá a t40-esem fan error hibákat dobott. Azóta sikeresen megadta magát a ventillátor. Ki is lett cserélve egy újra. A gondom a következő: az előző ventivel a tpfancontrolt smart-ra állítva órákig képes volt a gép néma csöndben üzemelni böngészés közben. A CPU hőmérséklete nem érte el az 50 fokot. Az új ventivel ugyanezzel a beállítással folyton felpörgeti a ventit, majd kikapcsol, pár perc után, vagy másodperc után újrakezdi ( az időtartam változó). A CPU az 50 fokot messze nem éri el. Nem értem, hogy mi változhatott meg. Tudtok valami okosat mondani? Mert ez az időnként felpörgő, elhallgató ventillátor kezd zavaró lenni.
Köszi!
Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple MacBook Pro 16" M1 Pro/16C GPU/16GB/512G/HU
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest