- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Aktív témák
-
pampika
őstag
Üdv urak!
Én is újra beléptem a klubba egy 1 napos T61-el. Óriási a szerelem
de van pár apróság...
Ezek nagy része ha jól gondolom, nem a gép nyűgje, hanem a vistáé, ami majd megy a levesbe (természetesen recov. dvd írása után), csak most nincs időm telepítgetni, így még pár hétig így kell használnom.Szóval:
az eladó hölgy az usanotebooknál (nagy rispect neki szakmailag és emberileg is) azt mondta, hogy lehet állítani, hogy a quadro video kari mennyi memóriát használjon. Szerinte BIOS-ban, de én se ott, se graf. beállítások alatt nem találtam. Hol keressem? Mert alapvetően nem használok video memória igénylő alkalmazásokat, szóval feleslegesen ne fogyasszon.Ha nyomok neki egy Fn+F4-et, akkor ugye elalszik. De hogy kel fel? A régi hp-n Fn kombinációra aludt, power gombra kelt. A Tp leírás szerint az Fn gombra kelne, de nem teszi. Se Fn, se power, se semmi. Ha elaludt, akkor power hosszan és újra bekapcs
Rajta vannak a lenovos progik, meg az inteles wlan kezelő is, de mire összehoztam, hogy wlanra csatlakozzon, az sok idő volt. Régebben használtam már az inteles progit, profilban elmentve a pár használt háló és arra csatlakozik is. Itt ezt nem lehet valahogy megoldani? Vagy mondjuk valamelyik lenovosat likvidálni, hogy ne kavarjon be az intelesnek? Mert mostmár műkszik, de ha legközelebb új helyeken kell konfigolni, nem akarok vele ennyit szenvedni.
Köszi az ötleteket
Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilinternet
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest