- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Krissz22
senior tag
válasz
Gondwana #2590 üzenetére
Én az Everesttel néztem meg: számítógép > Energiagazdálkodás.> Elhasználódás mértéke, de kiírja számokkal is:
Tervezett kapacitás 56160 mWh,
Kapacitás teljesen feltöltve 53670 mWhEgy másik kérdésem lenne még. A kijelzővel kapcsolatos....először is, kicsit vicces, hogy (everest szerint), a 2007-es gyártású gépbe, egy 2004-es kijelzőt tettek.
Szóval, mondom a tapasztalt dolgokat. Mikor betöltött a Windows és már látom az asztalt, akkor mindig villan kettőt a kijelző. Tehát, mintha gyorsan ki-be kapcsolna.
Akkor, ha 15percnél tovább hagyom, úgy hogy nem nyúlok hozzá, akkor a monitor kikapcsol és csak úgy kapcsol vissza, hogyha lehajtom és újra felnyitom. Egér, vagy billentyűt használva nem.Még arra is figyelmes lettem, hogy mikor bekapcsol a monitor, mintha csíkozódva állna munkába, tehát az elején csíkozódva telítődik be a képernyő képpel. (remélem érthetően írom).
A pár hónapos használat alatt, eddig kb. 3x fagyott meg. De akkor nem reagált semmire sem. Ez mitől lehetett? Csak a netet böngészem, meg levelezgetek, semmi extra terhelésnek nincsen kitéve...
Az lenne a kérdésem, hogy ezek mind, normális jelenségek?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest