Aktív témák

• Krissz22

senior tag

válasz Gondwana #2590 üzenetére

Én az Everesttel néztem meg: számítógép > Energiagazdálkodás.> Elhasználódás mértéke, de kiírja számokkal is:
    Tervezett kapacitás 56160 mWh,
    Kapacitás teljesen feltöltve 53670 mWh

Egy másik kérdésem lenne még. A kijelzővel kapcsolatos....először is, kicsit vicces, hogy (everest szerint), a 2007-es gyártású gépbe, egy 2004-es kijelzőt tettek.
    Szóval, mondom a tapasztalt dolgokat. Mikor betöltött a Windows és már látom az asztalt, akkor mindig villan kettőt a kijelző. Tehát, mintha gyorsan ki-be kapcsolna.
    Akkor, ha 15percnél tovább hagyom, úgy hogy nem nyúlok hozzá, akkor a monitor kikapcsol és csak úgy kapcsol vissza, hogyha lehajtom és újra felnyitom. Egér, vagy billentyűt használva nem.

Még arra is figyelmes lettem, hogy mikor bekapcsol a monitor, mintha csíkozódva állna munkába, tehát az elején csíkozódva telítődik be a képernyő képpel. (remélem érthetően írom). :)

A pár hónapos használat alatt, eddig kb. 3x fagyott meg. De akkor nem reagált semmire sem. Ez mitől lehetett? Csak a netet böngészem, meg levelezgetek, semmi extra terhelésnek nincsen kitéve...

Az lenne a kérdésem, hogy ezek mind, normális jelenségek?

Előre is köszönöm!

Aktív témák