- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
microfrost
csendes tag
Igen, de ha közölnék is velem, hogy lopott, akkor mit tudok tenni? (de valószínüleg tényleg át va ütve a serial, mert az IBM honlapja szerint G39-es típus nem létezik, szóval nem tudják beazonosítani a gépet)
Meg ha neadjisten egy rendőrségi ügy lenne belőle, akkor is én szívnám meg, mer a gépet lefoglalnák, és akkor kiment az ablakon 160k...
Idézném az adásvételi pár pontját:
4. Az eladó kijelenti, hogy a készüléket semmiféle tartozás nem terheli, és annak rejtett hibájáról tudomása nincs.
5. Az eladó az általa értékesített készülékre származási garanciát vállal.
Tehát ha valaki megkérdi, hogy honnan van a gép (akár szervízben), ott a hivatalos adásvételi.
Amúgy meg mér nekem a dolgom kideríteni, hogy ténylegesen honnan származik? Erre senki se kötelezhet. Én egy boltból vettem adásvételivel, és az adásvételi kijelenti, h tiszta a gép származása. Innentől fogva engem nem szólhat meg senki, még a szervíz se.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest