Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
microfrost
csendes tag
Én nem tudom, hogy lopott, csak feltételezem. Amúgy meg mér én lennék az orgazda?

Én boltból vettem adásvételivel, úgyhogy ha lopott is, nem én tehetek róla...(és az adásvéteiben benne van a gyári szám is)
És az adásvételi pont arra való, hogyha kiderül ilyesmi, akkor ne a szegény felhasználót büntessék, aki kifizetett 160000-et a gépéért.
Igen, zavarna, ha ellopnák tőlem, de én kifizettem az árát. Aki ellopja, az pedig nem.
Szerk.: Amúgy mivan, ha kiderül, hogy mégis lopott?
(Már kezdek izgulni
) Nem akarok belőle felhajtást csinálni, úgyhogy lehet, hogy nem is nagyon fogok foglalkozni vele... Max. felhívom a boltot és elsírom nekik a bánatomat (hogy nincsenek matricák, stb...)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Már kezdek izgulni
) Nem akarok belőle felhajtást csinálni, úgyhogy lehet, hogy nem is nagyon fogok foglalkozni vele... Max. felhívom a boltot és elsírom nekik a bánatomat (hogy nincsenek matricák, stb...)