Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
microfrost
csendes tag
Én nem tudom, hogy lopott, csak feltételezem. Amúgy meg mér én lennék az orgazda?

Én boltból vettem adásvételivel, úgyhogy ha lopott is, nem én tehetek róla...(és az adásvéteiben benne van a gyári szám is)
És az adásvételi pont arra való, hogyha kiderül ilyesmi, akkor ne a szegény felhasználót büntessék, aki kifizetett 160000-et a gépéért.
Igen, zavarna, ha ellopnák tőlem, de én kifizettem az árát. Aki ellopja, az pedig nem.
Szerk.: Amúgy mivan, ha kiderül, hogy mégis lopott?
(Már kezdek izgulni
) Nem akarok belőle felhajtást csinálni, úgyhogy lehet, hogy nem is nagyon fogok foglalkozni vele... Max. felhívom a boltot és elsírom nekik a bánatomat (hogy nincsenek matricák, stb...)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Suzuki topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Pixel 7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Már kezdek izgulni
) Nem akarok belőle felhajtást csinálni, úgyhogy lehet, hogy nem is nagyon fogok foglalkozni vele... Max. felhívom a boltot és elsírom nekik a bánatomat (hogy nincsenek matricák, stb...)