- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Látva a fórumban repkedő típusokat mint T400, T500, W500, lehet hogy kicsit idejétmúltnak fogjátok tartani a kérdésemet (kérésemet), de azért remélem még emlékeztek a régebbi korok meghatározó gépeire és így tudtok segíteni nekem
Immáron 8 éves lesz jelenlegi ThinkPad T23-mas gépem, mely tökéletesen teszi a dolgát, azonban elkezdtem keresgélni az utódját. Maximálisan 120 ezret tudnék áldozni rá, azonban elég nehéz választani a lehetséges típusok közül.
Mivel még most is tökéletesen elégedett vagyok jelenlegi masinámmal, így szinte kizárólag a T-szériában gondolkodom. Az egyik jelölt egy ThinkPad T43 a köv paraméretekkel:
-1,86 cpu
-x300 ati
-14"1 sxga Tft
( IBM által felújított gép)
Ezek a főbb jellemzők a többi könnyedén változtatható.Testvérem azonban azt vallja, hogy a több magos procik korában már lehet, hogy inkább még tovább kellene tekinteni.
Így gondoltam a T60-ra is:
-2*1.86
-x1300
-14"1 xgaEddig egyetlen T60-as géppel találkoztam, azonban annak a zsanérja egy MSI wind-ével vetekedett. Emiatt, valamint amiatt, hogy a T60 a 60-as széria első tagja van bennem egy kis félsz ezen típussal szemben ( ami lehet hogy alaptalan)
Elsődlegesen office-szal dolgozom jelenlegi gépemen is, valószínűleg az esetleges utód sem kapna komolyan kiképzést, csupán office- munkák, kiegészülve az alap multimédiás igényekkel. Azonban rendkívül fontos az aksis üzemidő, ugyanis állandóan úton vagyok.
Megfordult a fejemben a T61-es is, azonban ez már átlépi a 120 ezres határt, nem hiszem, hogy ezen belül kapható. Némileg még a Z60t-n is filóztam, azonban ez a típus annyira ismeretlen számomra, hogy emiatt, meg az intel 950-es VGA miatt azt hiszem ez egy kizárható alternatíva.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan írtam le a dilemmámat, tudom, hogy ezzek már részben egy letűnt korszak "elit harcosai" de azért remélem tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönök minden javaslatot.
Üdvözlettel Gábor
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest