- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad T, X, A és W notebookok
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
SpeedR
őstag
-
fordfairlane
veterán
-
TOZ
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
-
evone
őstag
-
Gergő_
őstag
-
evone
őstag
-
mdk01
addikt
Mire alapozod azt hogy az aksit ki kell venni ha hálozatról megy a gép?
Már több helyen olvastam hogy sokan így csinálják de egyszerűen a mai napig nem sikerült felfognom hogy egy világhírű cég, olyan méregdrága, minőségi notit dob piacra sorozatba ami gyakorlatilag károsítja az akkut ha hálózatra dugva benne hagyom az aksit.
Igen?
Üdv.
MOD: Integra #10159

-
evone
őstag
-
TOZ
addikt
Ezt hogy érted?
Power managerbe kell állítania valamit? Én úgy használom hogy amikor lehet akksi ki, amúgy meg 10% körül rádugom és fullra feltöltöm. Mondjuk kb 1.5 hónapja van meg a gép, azóta kb 8 ciklus van benne... Meg ha el akarom adni akkor ha beállítok mondjuk 30-ról 80-ra töltést az mindig +1 ciklus nem? É leendő tulaj meg leszarja hogy Everest szerint 100as az akksi, ha sikszor volt feltöltve? Szerintetek mi az optimális?Allitsd be mondjuk, hogy 30nal kezden tolteni es alljon meg 80 korul. Ha 30 alatt dugod be akkor elindul es feltolti 80-ra (+1 ciklus). Ha 30 felett, akkor nem indul el a toltes (+0 ciklus). Az litiumos akkunak (thinkwiki szerint) a 30-80 kozotti toltottseg nagyjabol az optimalis (tul lemeriteni es fullra feltolteni sem egeszseges). En a fentiebb vazolt modszerrel hasznalom november ota a gepet (sokat megy halozatrol) es egesz pontosan 28 ciklus van az akkuban.
-
evone
őstag
-
Scalpel
senior tag
-
C@rbon
senior tag
-
evone
őstag
-
BobChemistry
őstag
-
Gondwana
addikt
ha levett akksival hálózatról használom a T400at, akkor a fém részeihez (USB, FireWire) hozzáérve eléggé ráz a gép!
Hasonlóról én is be tudok számolni, de ott egy picit biztosabb vagyok az okokban:
Egy laborban (kameratesztelés, Szeged) a LAN fele PoE (48V 15W-ig, etc...), ott van egy Planet switch (fele PoE, fele nem, integrált táp), amire kötött UTP kábelek (meg, ha a T60 is rá van kötve, az is) ráz, kb úgy, ahogy te is leírtad.
Érdekes - nekem legalábbis, hogy mennyivel fejlettebb a háztartások energetikai rendszere Szerbiában (vagyis az összes Ex-YU országban) a magyarországi állapotokhoz képest: nem csak azért, mert a háromfázisú áram default szinte minden háztartásban, hanem azért is, mert fázis-földelés védelem nélkül hivatalosan nem adható át épület - azaz, ha valaki nagyon merész és vízzel teli kádban szárítja a haját, közben beleejti a hajszárítót, van esélye túlélni. -
Otisz
őstag
-
_ak_
addikt
-
SpeedR
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Gergő_
őstag
-
marcitp
őstag
-
Nand_i
tag
Dupla magas entered van, vagy sima? Sima, egy soros enter esetén elvileg Us angol billentyűd van, ez esetben az altGr-es megoldásnak kellene működnie, ha dupla magas entered van, akkor Uk angol billentyűd van elvileg, és a bal shift melletti billentyű a hosszú ííííí, de akkor is kell hogy működjön a korábban említett altGr + j.
-
Otisz
őstag
-
BobChemistry
őstag
-
TOZ
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Scalpel
senior tag
Hogy mindenki jól lássa, ha Windows 7 alatt nem működik a ThinkVantage gomb:
Igen, mivel az idevágó registry bejegyzés hibás. Mondom is, hogy mit csinálj:
regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE --> IBM --> TPHOTKEY --> 8001
Itt elvileg 2 érték van: (Default) és a File nevű. Na a File nevűben módosítsd Value Data (Érték adat) pontnál lévő elérési utat a DOS formátumról a teljesre:
C:\PROGRA~1\THINKV~1\PrdCtr\LPL1.exe... így nézzen ki: C:\Program Files\ThinkVantage\PrdCtr\LPL1.exe... ha 64bites a Win 7: akkor C:\Program Files (x86)\ThinkVantage\PrdCtr\LPL1.exe... -
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
-
Scalpel
senior tag
-
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
rankesz
veterán
-
Magnat
veterán
-
Scalpel
senior tag
Nekem úgy volt, hogy a Windowsba való bejelentkezés után kellett bejelntkezni ujjlenyomattal a programba, utána meg töltötte ki automatikusan. De mostanság nem használom, talán majd az RC-n ha végre felkerül, akkor feldobom azt is.
Otisz: Jaja, már én is törtem rajta a fejem, de most a Se7en-nel elégedett vagyok, így nem fogok almás logot nézegetni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macikos
addikt
-
Gondwana
addikt
-
mobal
nagyúr
-
evone
őstag
-
pink75
aktív tag
-
mobal
nagyúr
-
Shadowfax
addikt
-
macikos
addikt
-
yorka
tag
-
evone
őstag
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
-
evone
őstag
-
macikos
addikt
-
SG3rg0
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
Otisz
őstag
-
evone
őstag
-
Scalpel
senior tag
Üdv akkor a klubban!
Reméljük táényleg jó az ár, és akkor mindenki happy, csak hogy stílusos legyek...

Otisz: ÁRULÓ!!!
Legalább Airt kaptál a robogóért? Nem volt jó üzlet, szerintem az többet ér (mármint a robogó), mint egy mac... 
_ak_: Jól emlékszel.

evone: Jaja, valamikortól nálam is 64 bites RC lesz majd, csak legyen időm megcsinálni a clean installt... csak az sajna nincs...
Majd akkor beszámolok, de nem hiszem, hogy bármi lenne a felbontásokkal, 64 bites Vista alatt senm volt semmi. -
evone
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Gergő_
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- MacBook Air M3 15 inch -- 8GB RAM, 256GB SSD -- 1 év garancia
- Újszerű, garanciális Macbook Air M2 13" 8 GB / 256 GB - Hibátlan! 95% akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Privatba folytassuk.

nagyi
Esetleg csere két gépre (T60 + Toshiba Portégé R100)?

ez jóár. mond milyen hangos a cucc? (gyk nekem olyan kell aminek semmi hangja van