- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
-
Woodslave
félisten
alapvetően nekem is bejött az évad (fele). Mondjuk én szerettem már az első kettőt is. Annyi problémám azért volt így visszagondolva, hogy - bár tudom hogy a zombik csak "biodíszlet" de azért kicsit jobban szeretem amikor kicsit nagyobb fenyegetést jelentenek, szóval én azért kicsit komolyabb zombi fenyegetést vártam volna.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
jegenye77
addikt
válasz S e t h #9888 üzenetére
7-8 rész nagyon gyenge volt az előzőekhez képest. ( Nekem )
Vártam valami izgalmasabbat a " végére " . De semmi nem volt.Kiszámítható volt az egészSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
S e t h
nagyúr
Megvolt a nyolcadik epizód is, nagyon tetszett.
Szóval nem kell ide ripacs Negan, hanem egyszerűen csak történet, várom a folytatást a TWD-vel ellentétben.( csak maradjon ez a színvonal, ne butuljanak vissza a korábbi évadokhoz)This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #9886 üzenetére
Lyézusom, most mi lesz?!?4négy
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
S e t h
nagyúr
válasz jegenye77 #9883 üzenetére
Most néztem meg a hetediket és nem kicsit örülök, hogy van még egy rész függőben. Egyszerűen visz magával a történet, nincsenek exrtemitások, túlzások, mint Negan, akivel az anyasorozatot próbálják felrázni, bár tény, hogy a képregényben is benne van.
Az FTWD tartalma mellett nyomon követhető jellemfejlődés is van, hőseink most már ellentétes térfélre kerülve, a konfliktusába keverednek.sápadtarcúak-indiánok
Victort viszont kissé hiányolom, kíváncsi vagyok a nyolcadik epizódban tiszteletét teszi-e, ő az az úr, aki a pokolban is úr.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
jegenye77
addikt
válasz S e t h #9879 üzenetére
Egyetértek!
TWD t temette én is. Ennek adtam még egy esélyt és nagy meglepetésre egész jó lett ez az évad.
Nem veszek észre benne baromságokat mint a TWD minden egyes részében! Főleg az utolsóban!
A főszereplő kiiktatása is meglepő volt. ( bár még nem került elő a " hulla" )
És remélem nem hozzák vissza valami nagy butasággal !Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz cyberkind #9878 üzenetére
Az első kettő szerintem gyenge lett, amolyan TWD pótlék semmilyen sztorival, engem csak a tengeri vonala mozgatott meg, de amúgy....
Most viszont fordulatos, nem egy helyben áll a történtet, mondhatni főszereplőt nyírnak ki, mintha a TWD-ben Ricket írnák ki, nagyon kemény morális döntések vannak. Sőt, még csak azt sem várom, hogy mi lesz az évad végén, mivel nem érzem úgy mintha lenne központi cselekményszál. Az egyes epizódok önállóan is megállják a helyüket, szórakoztatóak, nem kell arra várni, hogy van egy Neganhoz hasonló origó, aki köré fókuszálódik minden karakter megnyilvánulása.
Nem mondom, hogy Emmy díjas, de az elmúlt TWD évad után mindenképpen felüdülés, mert én már eltemettem ezt a zombi világot.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A Fear első négy része egyenként megeszi a TWD utolsó évadát Neganostúl.
-
Woodslave
félisten
nézzétek a feart. Mondjuk én az a ritka állatfaj vagyok akinek az első két évad is tetszett, de ez bekezdett keményen. Igaz pár zombifilmes toposzt ellőttek az első részben, a második már kicsit lassabban csörgedezett, de nagyon kellemes csalódás, pláne hogy a twd se rakta túl magasra a lécet idén a "kistesónak"
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #9870 üzenetére
Szabályellenes valóban, de amúgy itt aki nem TV-ben nézi az 99% torrent. Esetleg Indavideóra töltenek fel részeket onnan nem törlik mint YT-ról, de legtöbbször csak párat, aztán a feltöltő megunja, hogy tetű lassan megy fel minden rész és abbahagyja.
-
Arcképgyáros
-
oba
addikt
válasz Dr. 444Hertz #9870 üzenetére
Az ilyesmi itt szabályellenes. Amúgy meg google is your friend. De tényleg
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Arcképgyáros
Sziasztok!
Az 5. évadot hol tudnám megnézni magyar felirattal/szinkronnal online?
Dmdamedia lassú, mint a fika, és nem szeretnék torrentezni.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
törölt tag
válasz Grave_444 #9866 üzenetére
A hetedik évad 12. része valami kurvahülye vicc ugye? A különkiadás amit olyan poénosra fogtak a teliholddal, meg a két homival, a rózsaszín ribivel stb. Fájt végignézni basszus. Voltak már korábban is hasonló poénrészek, de ez valami annyira szar volt, hogy ki kellett kapcsolnom a gépet utána...
Amúgy jó sorozat, csak az ilyenek annyira gagyivá teszik. Még szerencse, hogy a WD-be nem raknak ilyeneket. -
törölt tag
válasz Grave_444 #9866 üzenetére
Nézem, a random részei nagyon tetszenek azért is kezdtem el nézni, a fő szál is marha jól meg van csinálva a karakterekkel, viszont a "két idegen lény tábor harcol egymással, hogy elfoglalja a bolygót" amire rá van építve a fő sztori, nekem ez annyira noob, hogy azokat a részeket szenvedés megnézni.
Meg azért kicsit sok a nyálas jelenet is, Mulder már hányszor volt halálközelben aztán elmélkedett az elméjében, aztán hiphop visszatért mégis, ugyanúgy Dana is....
Nekem ez annyira fárasztó, mint a Gyűrűk Ura rendezői változatban nézni három és fél órán át Frodóék menetelését, az is 100x elesett és majdnem meghalt, de végül mégis felkelt és ment tovább, ez egyszer elmegy, de nem 10 percenként. Vagy mint a Halálos iramban, utolsó 5 rész ugyanaz, ugyanazokkal a szereplőkkel, régmúlti főgonosz, Toretto, my family, brumbrum, végsebességről visszaváltok és még gyorsabban megyek, főgonosz elkapva, rendőrség szemet huny Torettora és tengerparti picsarázás. Most a 8. rész is ugyanerről fog szólni abban biztos vagyok. Meg se fogom nézni, inkább megnézem a WD 7. évadát újra, annak több értelme van. -
törölt tag
Áhhá, szóval a 7. évad 4. részében van zombi az X-aktákban. Valaki írta itt régebben kb. egy éve, most jutottam el odáig. Igazából a sorozat közepe annyira vontatott a sok hülye ufó marhasággal, hogy nagy energiámba került tovább nézni. Ami a fő cselekményszálat adja, tényleg erő kell hozzá részről részre nézni. Annyira jól felépítettek a rejtett a karterek, a cigis stb., aztán egy olyan hülyeség van mögötte az ufókkal, hogy nyeríteni lehetne rajta. Akkor már legalább valami Szökés szintű multicég összeesküvés elmélet lenne mögötte, az érne is valamit. A random részek igazi felüdülések mikor végre az jön, egy kis agyszívó gyíkember stb.
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz #90933760 #9863 üzenetére
akkor azt még nemtoltam ki. amúgy elég jó gém, nekem tetszik, az első évadot kitoltam, a new frontierre is pályázok majd, csak legyen meg az összes epizód, meg a a hun nyelve ugyanúgy a michonnak is,mert az még 3 epizód van lefordítva és ha jól tudom az is 5 epizódos lesz,mint mindegyik. Jól tudom?
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. A The walking dead játék, első évada, és a new frontier 2ik, vagy 3ik évad? Azért kérdem , mert a michonne-t nemtudom hova tenni, hogy most az a 2ik évad,vagy valamelyik évadból, a nemtudom hanyadik epizód? Tudom itt filrmről van szó, de aszerint is van megcsinálva, ez a gém. Valaki tud valamit? Előre is köszi a segítő infót.
-
törölt tag
válasz Imilenni #9860 üzenetére
Végül is letelt a 4 év, szavazhatnak.
Igazából ez a része nagyon hiányzik a sorozatnak, mikor még valakik voltak, még mikor túlélők voltak. Előző évadban már csak kapáltak, hisztiztek, most Negan csicskái. Azért ez roppant hamar unalmassá válik. És a nyolcadik évad se igazán azt sugallja, hogy nagyon előre lépnének, bár remélhetőleg pár fokkal jobb lesz a hetediknél. Ha visszahozzák a tökös Ricket, még akár jó is lehet, már az nagyot mentene a sorozaton.
Persze a régi Rick pontosan olyan ennyi erővel, mint Negan. Gondolkodás nélkül ölt. A különbség csupán annyi nem mindegy ki a főszereplő és hogy ki miért teszi. És ami nagyon nagy különbség, Negan élvezetből öl.[ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
Én is a végére értem.
Az előttem szólóknak igaza van: átmentek a hőseink kislányba.
Morgan és Carol úgy néz ki észhez tértek, kérjük vissza még a torkot harapó Ricket, a visszakézből fejbelövő Darylt, a zombikat pórázon vezető Michonnet és jól lesz a következő évad. Ja Maggie is bekeményít reméljük.
Ezekiel nekem szimpi volt végig. Remélem sokat látom még.
Szóval én azért el voltam ezzel az évaddal is. A probléma az, hogy szerintem egy kicsit Negan karakterét tolták túl a készítők.
Lesz még itt hentelés a továbbiakban reméljük -
törölt tag
Vajon hogy fogják megoldani a nyolcadik évad kezdését, saját maguknak állítottak egy olyan akadályt amin nehéz lesz átlépni.
Ilyen túlerővel Negan ledózerolja őket, nyilván nem akarja, mert ők látják el kajával, de a bőrébe meg nem férő vezető egyéniségeket simán odamegy és eltipor némi járulékos veszteséggel. Carl elsőnek, csak hogy lássa az apja, majd az apját is verné szét utána mivel látja hogy beidomíthatatlan. Aztán jönnének a többiek, még Ezekiel is valószínű. Majd menne minden tovább, keresne új vezetőt oda.Na most ebből hogyan fogják lehozni, hogy Negant sikerül elkapniuk, mert azt már tudjuk előre, hogy el lesz és nem fogják megölni. És hogyan sikerül majd lenyomni a túlerejét is. Vagy nagyon oda kell tenniük magukat a sztorival vagy nagyon gagyinak kell majd lennie, hogy a végeredmény kijöjjön. Miért érzem az utolsó esélyét nagynak.
És tudva, hogy ebből még sok évadot akarnak lehozni, Negan tuti kavarni fogja a szart a háttérből, ott van a jobb keze a kopaszbajusz meg még hozzá hasonlóan jó pár egyén aki képes Negan nélkül is a csoportot ugyanúgy tovább vezetni. Élből két évadot el fognak ezzel húzni. Majd pedig a töredékére esett nézettség miatt elkaszálják ha nem hoz pénzt, jobb esetben adnak valamiféle utólagos befejező részt. Hasonlóan, mint a Szökésnél régen pl.Most annyit tudnának kihasználni, hogy elmenekülnek Alexandriából egyenesen hozzájuk, Negan csapatostól odamegy Alexandriába és pofára esik, nagyjából üres lesz a bázisuk, ezek meg elfoglalják. Elég merész, de még talán az egyik járható megvalósítás.
De igazából az is megoldás lenne, ha lelépnének Rickék a szarba és folytatódna a sorozat úgy kb. a 4. évadtól a vándorlási ciklussal. Végül is miért ne, soha nem találnának rájuk már, meg tudnák csinálni. Igaza volt Ricknek egyébként, ahogy Alexandriába léptek elpuhultak és még mindig olyanok. -
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #9855 üzenetére
Úha akkor Morgan megint átment állatba ezek szerint. Sokkal kíváncsibb vagyok rá meg Carolra, mint magára a Rick brigádra meg az egész sorozatra. Kettejükben az a durva, hogy bennük van az elfojtott düh, az elfojtott érzelmek nagyon hosszú ideje, nagyon sok mindenen keresztül mentek, elvesztették mindenüket, mindkettőjük pattanásig van feszülve olyan szintű kiszámíthatatlan gyilkológép emberállatok, hogy Negan egy esti mese hozzájuk képest.
Kettejük miatt fogom nézni a sorozatot, semmi másért.Régen Daryl is nagy kedvenc volt, de igazából annyira rávetül az ő karakterére az egész sorozat szarsága, hogy nem is nagyon érdekel már. Meg Mison is ahogy kente ezerrel a kardos témát az tetszett eleinte, de hihetetlen szürke karakterek lettek a végére. Igazából itt érződik mennyire laposodik az egész.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz #90933760 #9854 üzenetére
Az marha jó, amikor a Morgan mondja, hogy "kinyírom mindet" "egyesével", valamint amikor a Daryl nem mondja el, hogy mi történt, és amikor a Morgan elmondja, hogy mi történt. Jó még a mondanivalója az utolsó résznek, hogy nem magukért csinálják, hanem a csapatért, a gyerekekért, és néha némelyiknek be kell vállalni egy öngyilkos küldetést. Az első rész jó még, meg az utolsóban a 3 vezető jelenete. Sajnos ez max. 3 résznyi,
a többi játékidő gyakorlatilag töltelék rész, nem viszi előre a történetet.
Ennél több kell, de én nézni fogom,
most már kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, és szerintem nem olyan vészes 1x megnézni, úgy sem többször nézhető (2.-ra nincs meglepődés, ami sokat kivenne), valamint a többi újabb sorozat és film is elég sz*r. -
törölt tag
Letoltam az utolsó részt, hát. Fél fokkal jobb volt, mint az egész évad, de egyébként minősíthetetlen. Az egész évad mintha egy kínai olcsó utánzata lenne az eredeti WD-nek. Pár dolognak örültem benne, de összesítve szar az egész konstrukció.
És most nem a gagyi CGI, vagy a gagyi összecsapás, vagy a nem kilyukadó teherautóponyva, vagy a néger csaj felesleges nyálcsöpögős vergődése miatt ami kibaszottfelesleges volt, azok érdekelnének legkevésbé.
Az húz fel, hogy ismételten nem történt semmi Negannel, egy egész évadon át nyomják a pofádba ezerrel a szenny taknyos viselkedését, hergelik ellene a nézőket idegbetegségig, majd egy karcolása se esik, egy laza fuckkal lelép. Nevetséges, hagyjuk már. Nem igaz nem fért bele egy-két epic jelenet ahol Negan legalább alap szinten megrémül, hogy a szaros kezét nem tudták eltalálni fuckozás közben. Nem kell kinyírni, se elfogni, csak akibaszottpökhendi szaros stílusán esne már egy kis csorba, egy karlövés amitől megijed tökéletes lenne. Nem, ez a szenny film még ennyit se ad meg. Bezzeg Ricket muszáj volt meglőni, mert az annyira érdekes mindenknek... Az a bilifejűmoslék ocsmány picsa, gondolom az ő lába látszott a nyolcadik rész végén. Hogy miért nem őt verték agyon, miért Mison? Ki afasztérdekel Mison? Annyira gagyi, annyira logikátlan, annyira szar az egész összeállítása a sorozatnak, trágyát érő rendezői munka, hogy ehhez be kellbasznom, hogy egyáltalán a nyolcadik évadot nekiálljak majd nézni....
Bele se merek gondolni milyen lehetett az előző hét rész.Ami tetszett, látom Carol és Morgan visszatért. Már épp ideje volt, hogy az ütődött faszságukatlevessék végre és odacsapjanak, valaki értelem legyen ebbe a sorozatba. Carol pl. pont jó lett volnaelpicsáznia bilifejűkurvát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Imilenni #9852 üzenetére
Ha így lenne már rég kitiporta volna a belüket a hatóság vagy maguk az emberek, elvégre USAban vagyunk. Egy tévképzetet pát tíz fős csapattal aligha lehetne így elnyújtani. Ez egy másfél órás pszicho mozifilmnek jó lenne mondjuk nem is rossz, de nem többnek. Vagy ha így lenne, akkor a sorozatban eltelt 4 évnek valójában pár napnak kellene lennie még mindig, azért ennyit áthidalni pszichopatizmussal, nem lehet rá normális sztorit írni, mivel magyarázható. Zombikat nem kell magyarázni, azok ezer éve léteznek a köztudatban.
A rádióbeszélgetés már nem emlékszem melyik részben volt, de valószínű ott még voltak olyan emberek akik nem fogták fel teljesen mi van és azt hitték igazi embereket kaszabolnak, pedig már zombik voltak. Meg egyébként ismerve a sorozat rendezői munkáját még lehet nekik sincs fingjuk róla mit akartak azzal a jelenettel.[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Erről a teóriáról mit gondoltok? Nem tudom mennyire valós, Reddit-en nem találtam ilyet de érdekes..Press "F" to pay respects.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #9850 üzenetére
Akkor lehet az utolsót megnézem.
-
-
törölt tag
Vége van már az évadnak? Nekiállhatok nézni? Vagyis. Érdemes megnézni egyáltalán a másik felét, vagy ugyanolyan Negan csicska húgylé az egész? Mert arra marhára nem vagyok kíváncsi, akkor megvárom a FTWD-et inkább és azt nézem csak...
-
S e t h
nagyúr
Elmaradtam tíz résszel a képregényben, na lássuk mi történt Aprajafalván.
-
feka007
veterán
Véleményem az évadzáróról: F.O.S.
-
-
gmx9
aktív tag
Röviden: ez az évad semmit nem ért volna Negan nélkül. A legérdekesebbek utána Eugene részei voltak, ami sok mindent elárul. Az évadnyitó után teljes lezüllés, röhejes csata a végén, fájdalmas momentumok tömkelege, kezdve Rosita nyávogásától Sasha "drámájáig", beleértve Morgan nyűglődését, hagyjuk is inkább.
Csatával folytatjuk, nem tudom mit várjak a továbbiakban. Egyébként évadonkénti 10-12 résszel szerintem már azonnal emelkedne a színvonal, amíg viszont a brand végtelen kifacsarása a cél továbbra is, nem várok jót a jövőre nézve sem.
Csak egyetlen dolog, az évadzáróban komolyan gondolták, hogy bevesszük majd, hogy Michonne esett le? Annyira gáz, hogy már 20 milliomodik alkalommal próbálják elhitetni, hogy valamelyik fontosabb szereplőnek annyi. Rendben, legyenek akkor olyanok, akiket a forgatókönyv megóv, de könyörgöm, legalább ne azzal játszadozzunk, hogy sérthetetlen karakterek kiíródhatnak immáron sokadik alkalommal.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
L_YKing
addikt
válasz antikomcsi #9840 üzenetére
Viszont ha nem lenne a sorozatban mar nem neznenk. Hatalmas figura.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
válasz antikomcsi #9840 üzenetére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
antikomcsi
veterán
válasz enginev3.0 #9839 üzenetére
És ott sem a sofőr, hanem az aszfalt szörfös.
-
-
pulffy
őstag
Nem tudom mi bajotok van a tigrissel....? Ragadozo macskafele, lopakova ejtik el az aldozatukat, a fekege csikos bundajuknak koszonhetoen kivaloan el tudnak rejtozni az alacsony ajnovenyzetben is... Ez tortenhettet a filmben is , basztak lenyirni a fuvet mert az ellenalasara keszultek... Ezert tudott a tigris feltunes nelkul olyan kozel kerulni... Ennyi
Negan best of: "Érzed ezt az ízt Simon ? A szarnak van illyen !" Egesz evadot a hatan vitte Negan! Kellene egy spinoff Neganrol , tuti sikerWhy? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
lionshamlet
senior tag
válasz [CS]Blade2 #9835 üzenetére
Marha egyszeru, nem az van ami lehetne es aminek történnie kellene az adott helyzetben, hanem az van amit a forgatokonyv diktál.
A sorozaton beluli realitast atvettek a show elemek.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Én úgy vagyok vele, hogy elment ez az évad a rengeteg hibával együtt, pedig azt ki nem állhatom, ha valami logikátlan.
Most az utolsónak volt mondandója, hogy nem magukért kell csinálni, hanem a csapatért, és összességében pedig a következő generációnak kell előkészíteni valami élhető világot, ehhez pedig némelyiküknek fel kell áldozni magát.
Persze rengeteg olyan hiba van, ami eddig nem volt jellemző, pl.: Rick és a csapat eddig egész óvatos volt, és megfontolt, mindenkiben feltételezték a rosszat, erre biztosíték nélkül beszervezik a guberálókat meg úgy a többit? Aztán az első évadokban ezeket mutatták, ezekről voltak párbeszédek, majd egyszer csak kikopott.
Több dolog is csak úgy egyszer csak eltűnik: az emberek csak simán éldegélnek, mintha nem is lennének zombik,
aztán ami engem zavar, hogy egyszer alig találnak már benyát valamint induló autót, majd máskor nincs is olyan autó, ami ne indulna be. A kaja kérdés is érdekes, mert már maximum konzerveket találhatnának valamint ami terem, mert minden más már rég romlott.
Az elején ez még jelen volt, aztán egyszer csak kivették ezt a problémát, pedig ennek egyre rosszabbnak kellene lennie. A hideg víz-meleg víz kérdés, az áram kérdés. Oké, hogy találnak napelemről üzemelő városrészt, de az elromolhat. Vezetékes víz. 1x volt betegség a sorozatban, pedig a hullahegyek közepette fertőzésektől is potyogniuk kellene.Aztán 1x némelyiknek 10-ből 10 lövése pont a zombi szeme közé, majd most a végén senki nem talál el senkit.
Ami pedig kicsit jelenvolt eddig, hogy bárki meghalhat, hát már ez sincs. Ilyet nem szabadna beletenni, hogy minden adott, hogy lelőjenek valakit, aztán semmi. Ricket 28x lelőhették volna, a Negan is odab.hatott volna egyet, vagy a gubis is fejbe durranthatta volna.
Normál esetben itt, ha van egy fogoly, akkor kikérdezik, és, ha nem válaszol, vagy nem tudnak kiszedni semmit, akkor kinyírják, ha meg válaszol, akkor megint csak kinyírják, biztos ami biztos, eggyel kevesebb.A zombikból is néha egyetlen db akkora ellenfél, máskor meg bemennek 2000 közé és ellökdösik őket. Rengeteg a következetlenség. Egyszer elsétálnak előlük, egyszer elfutni sem tudnak.
A két állatot tényleg nem tudták belerakni rendesen, pedig a költségvetésnek elégnek kellene lennie. 1990-es filmben jobb tigrisek vannak, és akkor itt még a tigris volt a jobb a kettőből.
Nem is az az igazi baj, hogy elb.nak dolgokat a sorozatban, szerintem itt mindenkinek az a nagy problémája, hogy sokkal többet is ki lehetne hozni a történetből, mert az alap történet pazar, és azért valahogy csak eljutottunk ide, hogy a probléma a zombik és a kajahiány volt, majd, hogy hogy megváltoztatja az embert a helyzet, és végül a Negan-os karakterek térnyerése, hogy ebben a világban megtudja ezt csinálni, és meg is csinálja, stb.
A részletek és a következetlenség viszi el az egészet. Kevesebb töltelék rész kellene, gyorsabban kellene vinni a fő történetet, valamint ésszerűen kellene cselekedni a karaktereknek, már amennyire lehet, tehát hibázniuk és tévedniük is kell, de azért ne menjen már bele egy Rick egy biztosíték nélküli alkuba a gubisokkal, amikor előtte már a karakterfejlődése ezt kinőtte a kormányzónál vagy még korábban.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Hát amit eddig adott a sorozat azt most elvette.
De legalább jót nevettem rajta... ezen a tigrisen ki vagyok akadva. [ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Imilenni
addikt
Hogy ne legyen vége
Press "F" to pay respects.
-
junior11
veterán
válasz enginev3.0 #9831 üzenetére
Mert nála volt a bézbóz ütő
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
Léolo
csendes tag
"Ez már-már Sharknado-szint volt" (komment a Sorozatjunkie-n)
Na ja. Ilyen mélyrepülésre nem számítottam.
A tigristől kezdve kb. záporoztak egymás után az apróbbtól óriásiig terjedő hülyeségek, tökéletesen kioltva a nézői élménynek akár csak a reményszikráját is. Nem a legdurvábbak, inkább csak a személyes "kedvenceim":
- Negan flipoffol a teherautó ablakából, miközben záporoznak a gépfegyver-lövedékek
- A tigris már miért ugrana rá akárkire? Harci kutya?
- Miért ne lőnék le azonnal a tigrist?
- lásd a Sorozatjunkie cikkében is: fedezékbe senki nem vonul, a jók közül senki sem esik el
- Michonne fejét arccal előre beleverik a betonba -- ami meg is történik ilyen helyzetben, de természetesen Michonne csak hollywoodi sérüléseket szenved. Nem törnek ki az első fogai, -el az orra, s nem kell így élnie a továbbiakban, mert az nem annyira hollywoodi.
- A királyságbelieknél sokáig húzódott az ebéd utáni szunyóka? Miért nem voltak eleve ott? (Itt lehet, én nem figyeltem valamire.)
- Végül: egyszerűen kibírhatatlan a véges-végtelen révedezés, tartalmatlan "filozofálás" a flashbackekkel -- ha még egyszer valahol meghallom, hogy "fight for each other" valakit biztos tökön szúrokHogy valami jót is kiemeljek:
1) jól sikerült Negan és Eugene hajfestése
2) átállás: ebben volt némi kemény realitás -- a farkastörvények érvényesülése a világégésben -- ha öt forinttal jobb ajánlatot kapok a másik csapattól, akkor nem gond kinyírni akár mindenkit az első csapatból, akik öt forinttal kevesebbet ígértek.[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Basszus tudtam h valami van abban a tigrises jelenetben [link]
Csávó kékben a tigris -
jegenye77
addikt
Vissza olvasva pár hsz-t, úgy látom semmiről nem maradtam le. Kiszámítható gyenge epizód lett a vége.
Meg se nézem inkább.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
brownus
veterán
én a szünet óta nem nézem, mert majd egyben. úgy hátha jó lesz
(#9820) S e t h, spoiler!! nem mintha sokat számítana de akkor is :d
ismétlések, kábé mint a big bang, ott is évek óta ugyanazok a poénok... uncsi, de nézem míg lesz mert nem bírom ki. gyenge vagyok. ok, néha van egy-egy jobb epizód
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz antikomcsi #9816 üzenetére
Aki nem unja még az ezt. Az újdonság varázsa már megszűnt és a sorozat nem képes megújulni, de ez nem magának a sorozatnak a hibája, a képregény determinálja erre.
Survivor sorozat, de a helyben topogáson és egymás leölésén kívül nincs más, a zombik már régen másodlagossá váltak, mondhatni a mindennapok részévé degradálódtak.A nyugis élet akadálya maga az ember, de ezt repetitív módon ismételgetni folyamatosan.....Abban nem látok logikátlanságot, hogy Neganék elmenekültek. Ugyan volt egy ütőkártyájuk, a szemetesek, amit ki is játszottak, de nem számoltak a Kingdommal és itt bizony már cumira álltak, szerintem most összegyűjtik a helyőrségekből az embereket és úgy csapnak oda.
Persze az is kérdés, hogy a következő évadban erre mennyi időt hagynak, véleményem szerint itt már beszélhetünk majd logikátlanságról, vélhetően elhúzzák majd az egészet.Nem néztem mostanában az évadok értékelését, nem lepne meg ha az eddigi leggyengébb epizódokat láttuk volna az utóbbi időben és szerintem ez már változni sem fog nagyon a jövőben sem.
Ennyi évadot igazán sikeres sorozatok szoktak csak megérni, és ugyan itt óriási volt a hype faktor, mert hát mégis csak zombikról van szó, de jelenleg ebben a sorozatban nincs több, nincs olyan amit már ne láttunk volna.Mondjuk ha lenne vki aki meggyógyulna zombiharapástól, vagy találnának vmi részleges gyógyírt, félig ember, félig zombi vkit részleges tudattal, bármit ami felkavarná az állóvizet, akkor azt mondom oké, de jelenleg ez a Szomszédok, Barátok közt vagy Farm ahol élünk elegye.
-
Imilenni
addikt
válasz enginev3.0 #9818 üzenetére
Szerintem a kis bábút ő hagyta ott a kapuban Press "F" to pay respects.
-
Mekkora volt
ja nemMishone érdekes mód megmenekült, pedig már eddig is nagy néger szemei akkorára duzzadtak, hogy az agya nem kellett volna hogy elférjen a fejébe A hatalmas csatajelenet előtt minden Rick emberre fegyvert fogtak, de Coral egy pörgőforgó rúgással lelőtte a saját védőjét, és hirtelen mindenki más is (hogy a védők Negan monológjának mely részénél aludtak el, ezt nem tudjuk meg), így mindenki szabad lett, és lehetett lövöldözni, amit megúsztak néhány halottal, pedig mindenki annyira célzott, hogy a búcsúban lévő összes ajándékot elhozhatták volna a céllövöldéből De legalább Rick ide oda forogva mindenhol lelőtt egy embert, érdekes rájuk senki nem lőtt sehonnan, még a hátulról közelítő ellenség sem Azt sem tudom, hogy tigris miért pont Negan mögött lévő embert ette meg, miért nem Negant, és hogy miért ennyire méretet változtató szerencsétlen négylábú Nyilvánvaló volt, hogy az utolsó pillanatban érnek oda a királyság emberei, de nem így csináltam volna, hogy egy 100kilós tigris úgy odarohan egy hadsereg felé hogy azt senki nem látja, még azok sem akik arra álltak amerről jött. Szerintem úgy jobb lett volna, hogyha a kapun kívül, egy trambulinon ugráltak volna a király és az emberei és úgy lövik le a megmentőket De legalább Sasha meghalt Amúgy meg nem izgultam ennyit egész évad alatt, jó rész volt, nekem tetszett
Kíváncsi vagyok hogy Dwyght most jófiúe vagy semA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Imilenni
addikt
válasz antikomcsi #9816 üzenetére
Igen..
Én azt sem értettem hogy most komolyanRick és a kukás vezető ott állt fent a kapunál és SENKISEM TÖRŐDÖTT RICK-EL?????????
Mintha ott se lett volna annyira sz*rtak rá..úristen mondom ennyire ne akarjátok már hülyének nézni a nézőket, hogy majd biztos mindenkit lelőnek lent és pont fent nem..Press "F" to pay respects.
-
antikomcsi
veterán
válasz S e t h #9815 üzenetére
De akkor mit fogunk nézni a következő évadban?
Ha ezek valóságos események lennének, akkor most rögtön visszamennének a megváltók, mindenki, akit a végén láttunk, és nem adva esélyt a pihenésre bedarálnák azt a pár embert aki ott bohóckodik.
Ha már ilyen simán el tudtak menni az autókig, és elmenekülni akkor ugyan ki lőtte őket, egy vak? Én biztosan üldözőbe vettem volna a megváltókat, mert minden áron meg kellett volna akadályozni, hogy bárki visszamenjen a "táborukba".
Minden esetre engem eléggé bosszant, hogy a kukások is simán leléceltek. Lehet nincs olyan kifinomult ízlésem, mint egyeseknek, akik az évad minden másodpercét élvezték, de én már nagyon várom, hogy kinyuvasszák mindet. A kukásokat simán bekanalaznám a gyűjtő részbe, aztán leengedett hátfalnál szépen hátratolnám a tolólapot.
Persze ne legyenek kétségeink, most jön majd csak az igazi rétes tészta.
-
Dani82
senior tag
válasz sirarcheer #9809 üzenetére
jaja, nekem is eszembe jutott ez, de az a legalja lett volna mindennek
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz sirarcheer #9809 üzenetére
Basszus ... pár pillanatig én is azt hittem , hogy csak álmodta a 7. évad történéseit . Nagyon nem jó irányban halad a sorozat ... hiányzik valami . Valami , ami az első pár évadnál még megvolt . Olyan kezd lenni a sorozat , mint egy Brazil szappanopera , némi akciójelenettel megtűzdelve . ( az akciójelenetek tényleg gyalázatosak ) .
Valahogy az is jobban ment a kezdetekkor . Szerintem .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
S e t h
nagyúr
válasz Fitzgerald #9806 üzenetére
Igen, de legalább nem volt szokványos, nem tudom hányszor láttam már ezt Ricktől, Son Goku kutyagumi hozzá képest.
Plusz sikeresen el is terelte MINDENKI figyelmét egy 3 mázsás tigrisről ami kinőtt a földből.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Fitzgerald
veterán
Az egyetlen jó jelenet az a szokásos Rick-féle
"megöllek"-monológ volt, amit előad Negannek.
Látszik a Negan fején, hogy nem találkozott még ilyen emberrel, akit még ennyi szar után is csak az érdekel, hogy kieressze a belét. -
Peti78
őstag
Minősíthetetlen évad volt, de legalább az évadzáró se sikerült jobbra. Pipa...
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Woodslave
félisten
az ember-ember elleni tömegjelenet soha nem volt a sorozat erőssége...
Amúgy a lelkemnek jót tett a végső csata, csak annak
a szemetes qrvának a vérét kellett volna még ontani, az nagyon hiányzott "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Vladi
nagyúr
gondoltam, hogy a
.szeméttelepiek az árulók
azért gáz lett a , lássuk be.csatajelenet il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazon Prime Video
- Politika
- Path of Exile 2
- Diablo IV
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Házi hangfal építés
- Internet problémák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8 (83AU0056HV)
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest