- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
marilllyo
veterán
Kövezzetek meg de nekem Negan monológjai nagyon nem tetszenek. Pláne az előző évad végén...
Szerintem általános iskolások fogalmazás órán írták neki.
"Olyan rossz vagyok...ti még nem tudjátok milyen rossz vagyok.... de majd megtudjátok... Mert én annyira de annyira gonosz vagyok. Tudjátok mennyire...hát nagyon!" Kb. ilyen szintű volt. Kifejezetten bosszantott. Nekem ez a karakter valahogy nem jön be. Kegyetlen oké... de pl. a kormányzó szerintem egy sokkal jobban kidolgozott karakter volt. -
twine
veterán
Nem vagyok egy, "a világ minden teremtménye sorsát a szívemen viselem" típus....
De aki ezeknek az embereknek a tragédiájából viccet csinál...komolyan nem találom a szavakat....Amikor komplett városokat ölnek le, és kislányokat, nőket erőszakolnak, és adnak el hivatalosan (szex)rabszolgának....és ezt mondjuk a kisfia végignézi...meg a férje....amikor a családjukat kínozzák olyan embertelen módon, hogy csak pislogok, hogy ilyet "emberek" napjainkban csinálnak....amikor családok ezrei nézik végig az úton szeretteik haláltusáját a vízben, vagy egy teherautóban, azért mert kénytelenek voltak elmenekülni, hogy ne öljék/kínozzák meg őket....
Hogy ebből viccet csinálunk......a gyomrom forog......mivé lett a világ?
EZ VICCCC???? -
Apollyon
Korrektor
Azzal mondjuk egyetértek, hogy az első öt percben még nem kellett volna mindenki nyakába tenni egymás beleit, de egész órás only dráma + vergődés sem kell. Nagyon lehetett érezni hogy a várossal történő fősztorit a felesleges párbeszédekkel akarják megúszni. A 60 percből kb 5-10 perc volt a lényeg, a többi bullshit.
Gondolom jóval kisebb a budget mint a TWD-nél, de itt még annyira nem is kell erőltetni a CGI-t, meg a zombulásokat sem kell annyira cifrázni egyelőre, max a statisztákat toborozni. Persze a látvány itt is fontos, szóval ha ezt itt nagyon hanyagolják akkor garantált bukta lesz.
-
matyialiga
tag
Azért néznek ki "bénábban" mert még friss hullák, idővel azok is rohadni kezdenek és olyanok lesznek mint a TWD zombijai, de ezt Kirkman és Nicotero el is mondta.
enginev3.0
yugi a 2. részben már megzombul az igazgató
És ha odafigyeltél láthattad, hogy viszik a véres hordágyakat mindenhová, tudják a kórházban, hogy para van, nem véletlenül vitték el olyan gyorsan az öreget.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- OTP Bank topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest