Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
én szeretem a sorozatot, de abban sajnos egyet kell értenem, hogy az utóbbi részek xarok voltak (nekem a második még tetszett mondjuk)
De megmondom őszintén most nem is nagyon tudom mit várhatnék úgy reálisan Talán valami reménysugarat, hogy lesz itt visszaalázás
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
marilllyo
veterán
Kövezzetek meg de nekem Negan monológjai nagyon nem tetszenek. Pláne az előző évad végén...
Szerintem általános iskolások fogalmazás órán írták neki.
"Olyan rossz vagyok...ti még nem tudjátok milyen rossz vagyok.... de majd megtudjátok... Mert én annyira de annyira gonosz vagyok. Tudjátok mennyire...hát nagyon!" Kb. ilyen szintű volt. Kifejezetten bosszantott. Nekem ez a karakter valahogy nem jön be. Kegyetlen oké... de pl. a kormányzó szerintem egy sokkal jobban kidolgozott karakter volt.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Peti78
őstag
Annyival le is lehetett volna tudni, WD résztől így még nem szenvedtem, pedig volt már pár gané rész, de ez... ez valami felháborítóan unalmas volt.
(#8047) B1T3 remélem, Ricket lerendezi, az meg bezombul, és leharapja Carl idióta fejét.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
twine
veterán
Nem vagyok egy, "a világ minden teremtménye sorsát a szívemen viselem" típus....
De aki ezeknek az embereknek a tragédiájából viccet csinál...komolyan nem találom a szavakat....Amikor komplett városokat ölnek le, és kislányokat, nőket erőszakolnak, és adnak el hivatalosan (szex)rabszolgának....és ezt mondjuk a kisfia végignézi...meg a férje....amikor a családjukat kínozzák olyan embertelen módon, hogy csak pislogok, hogy ilyet "emberek" napjainkban csinálnak....amikor családok ezrei nézik végig az úton szeretteik haláltusáját a vízben, vagy egy teherautóban, azért mert kénytelenek voltak elmenekülni, hogy ne öljék/kínozzák meg őket....
Hogy ebből viccet csinálunk......a gyomrom forog......mivé lett a világ?
EZ VICCCC????[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Azzal mondjuk egyetértek, hogy az első öt percben még nem kellett volna mindenki nyakába tenni egymás beleit, de egész órás only dráma + vergődés sem kell. Nagyon lehetett érezni hogy a várossal történő fősztorit a felesleges párbeszédekkel akarják megúszni. A 60 percből kb 5-10 perc volt a lényeg, a többi bullshit.
Gondolom jóval kisebb a budget mint a TWD-nél, de itt még annyira nem is kell erőltetni a CGI-t, meg a zombulásokat sem kell annyira cifrázni egyelőre, max a statisztákat toborozni. Persze a látvány itt is fontos, szóval ha ezt itt nagyon hanyagolják akkor garantált bukta lesz.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
matyialiga
tag
Azért néznek ki "bénábban" mert még friss hullák, idővel azok is rohadni kezdenek és olyanok lesznek mint a TWD zombijai, de ezt Kirkman és Nicotero el is mondta.
enginev3.0yugi a 2. részben már megzombul az igazgató És ha odafigyeltél láthattad, hogy viszik a véres hordágyakat mindenhová, tudják a kórházban, hogy para van, nem véletlenül vitték el olyan gyorsan az öreget.
[ Szerkesztve ]
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Micro Four Thirds
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest