- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Peti78
őstag
Tudod, ez egy sorozat, amiben a főszereplő és a bandája jó, a többiek meg nem. Persze, ha Negan lenne a főszereplő, akkor Ricket utálnák. Negan és a csapata messze erősebb, persze a jószínésziképességekkel rendelkező RIck és csapata győzni fog. Pont. Beszélsz itt hülyeségeket...
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
-
feka007
veterán
Nekem pedig tetszik az évad első fele alapján eddig, bár erre biztos az is közrejátszott azért, hogy nem részről részre néztem. Nem azt mondom, hogy ne lenne elcsigázott séma már ez a boss enemy vs. Rickék vonal, de szerintem Neagannel ez az évad semmivel se rosszabb, mint pl. anno a harmadik a kormányzóval, amit egy rohadtul unalmas, jellegtelen ipse játszott, és full irreális volt az egész, na meg minden idők legszarabb évadlezárása is akkor volt. Igen, elég szomorú, hogy az aktuális bosst játszó színész karizmáján múlik, hogy mennyire nézhető az évad, de szerintem minőségileg nem kifogásolható ez az évad jobban, mint az eddigiek. Legutóbb talán az ötödik évad elején volt még olyan mellékszál (díszí), ami alapján az ember azt hihette, hogy na ebből lehet ki fog sülni vmi különleges a szokásos zombihentelésen meg drámán kívül. Egyszerűen csak arról van szó szerintem, amiért sokan fikázzák ezt az évadot, hogy az emberek most kezdték el unni az egészet. Nem azt mondom, hogy ne lehetett volna ezt jobban feldobni, ha jobban elrugaszkodnának végre a képregénytől, de azért valljuk be, nem kis feladat ebből az egészből már újat kihozni sztem. Azért remélem, hogy lesz majd valami normális lezárása, nem csak úgy elvágják majd egyszer, ha már nem éri meg ennyi erőt se belefektetni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vladi
nagyúr
6-7 évad idősíkja nem 6-7 év. Sokkal kevesebb. A bejárt tér is.
Vannak erre leírások a neten, linkelték is korábban. Szerintem max egy magyar megye méretű teret járhattak eddig be. De utána lehet nézni.Egyébként a konzerv nem jár le, a vacak is minimum 2-3 év. A hadseregek meg kötelezően tárolnak élelmiszert. A megromlás előtt szétosztják általában a rászorulóknak, árvíz károsultaknak stb. Pl: 2002-ben az egyik srác mesélte, hogy Ukrajnában is ilyen volt, osztották szét a lejárat előtti tejport, meg húskonzervet a katonák, még sarló és kalapács volt rajtuk... számold ki, hogy meddig voltak ehetőek.
(#9569) sirarcheer:
Baszki! Ez ilyen Németo+Franciao méretű terület. Kizárt, hogy ezt bejárták.
(#9571) sirarcheer:
A word war Z könyvet tessék olvasni, abból érthető. Pl: a sorkatonát nem fejlövésre tréningezik.
il sole non sorge più ad Est!
-
sirarcheer
senior tag
Szerintem nem 1 évad 1 év, azaz a konzervek végtelenségig jók lesznek.
A városok tele vannak zombikkal, ezt többször elmondták. Mindenki oda menekült, de a katonák nem tudták megvédeni a városokat ezért ott több ezer lehet belőlük, a készletek meg nem igazán. (A tanyán tudnak termeszteni zöldséget és fával fűteni, városban meg csak csendben megdögleni)
Hétvégére egy kis térkép hogy merre jártak eddig. Ez a képregény alapján készült, de így is érdekes!
Google maps for Walking Dead[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
-
S e t h
nagyúr
Negan viszi a hátán a sorozatot
Mert nincs másnak vinnie.
Egy pszichopata kell már a sorozatnak, hogy az érdeklődést fenntartsa.
És még így is több éves mélypontra csökkent a nézettség, hiába tolja Negan az infantilis stand-upot orrba-szájba.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Fitzgerald
veterán
Rick egyszerűen csak nem akar felelős lenni több ember haláláért, és félti a gyerekeit. Ha nem lennének veszélyben a gyerekei, úgy viselkedne mint Daryl. Amíg van vesztenivalód, félsz. A harmadik epizód
tanulsága is ez volt (Dwight meg a felesége). Ugye a Dwight alapvetően egy jó gyerek lenne, de volt vesztenivalója, ezért volt kénytelen bepucsítani Negannak. Ahogy valószínűleg még sokan mások is a csapatból. De ez nyilván nem mehet így sokáig, már most érlelődik a konfliktus. -
S e t h
nagyúr
Szerintem az lehet a probléma(oké, nem mindenkinél, de nem nálam igen), hogy az előző évadot egy hatalmas felütéssel hagyták abba, aztán most lecsapták, de olyan érzés van az emberben, hogy ezt nem kellett volna húzni, akkor kellett volna bemutatni.
Most olyan érzésem van, mintha most lenne vége az évadnak. Egy ilyen kezdés után nem nagyon tudnak hasonló szintűt produkálni(szvsz). Értem én a szempontjaikat, nagyon sokan beszéltek az eltelt hónapokban az évadzáróról, ezzel el is érték a céljukat, de pont ezért mivel mindenki kibeszélte, plusz fut még mellette párhuzamosan a képregény is, így egy kicsit talán kopott is az érdeklődés.
Negan lecsapta a több hónapja feldobott labdát, mi meg kaptunk Rickes flashbackeket plusz idilli étkezést, ami a Barátok köztben elfért volna, de itt azzal a szándékkal csinálták, hogy lábadjon már könnybe a szemünk.
Valahogy nem sikerült.Hónapokig térdeltek az avarban, én már túl voltam a hypeon.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Vladi
nagyúr
spoiler végig!
Ilyeneket firtatok oszt leoltanak. De valahol igazad van. Jó oké ha 2 harcias cosport találkozik a szűkös erőforrások körül abból háború lesz. Ez az emberiség viselkedése. De:
1. Rickék csak elkezdtek egy háborút. Belesodorva egész Alexandriát. Elég macho módon, legalább felderítettek volna.
2. Negan azért csak egy működő közösséget hozott létre. Most az embereket nem megölni akarja, hanem felfogadni szolgának. Sokkal okosabb startégia.
3. Ehhez igen, brutálisan le kellett törni a Rickék ellenállását. Ez ilyen tudatos teátrális mészárlás volt, talán a pofa élvezte is.
4. Igen, Rickék indították a háborút, amikor a motorosokat szétlőtték, meg a mellékes Negan tábort kíméletlenül lemészárolták.
5. Ehhez képest még mindig megúszhatták volna az egészet 1, azaz egy halálos áldozattal, ha Rick nagyon nagyon pici józan ésszel belátja, hogy legyőzték őket és csicskák lettek.
6. Negan ellen nem nagyon fog senki fellázadni amíg hagy annyi kaját, hogy ne éhezzenek, meg minimális védelmet biztosít. Meg kell nézni a diktatúrák végeláthatatlan történelmét. Persze ezt jenkijában nem ismerik annyira, mint európában, ott még megy a szabadságban éljünk bullshit.il sole non sorge più ad Est!
-
csadi0011
őstag
Nekem más a véleményem.
Ártatlan embereket védtek meg azzal Rick-ék, amikor ők rosszat csináltak, de lemészároltak egy rossz emberekből álló bandát.
A motorosok is azért haltak meg, mert Abraham-et le akarták lőni, csak úgy bemutatkozásképpen. Jön Negan és megöl egy embert egy csapatból szintén bemutatkozás végett, majd megöl még egyet, mert az egyikük nem tűrte, hogy Rosita-t érzelmileg elég komolyan b@#&ogatják. Egy apukát majdnem rávettek, hogy levágja a fia kezét. Azzal zsarolták, hogy különben mindenki meghal rajta kívül. -
cyberkind
félisten
Hülyék a nézők , szerintem Negan kifejezettem jó fej volt, hogy
, de jól tudják ezt a rendezők meg a Fox is, hogy a galamblelkűeknek ez sok de zombit ölni jó, ez a baj már most, hogy olyat úgyse húznak meg mert már ez is sok volt, pedig egy zombiapokalipszisben mindent lehet és kell is.csak 2 jelentéktelent ölt meg és nem mondjuk Maggie-t, és/vagy esetleg Carl egyik kezét [ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest