Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

LOGOUT blog

Mekkora volt :C :C :C
    ja nem

Mishone érdekes mód megmenekült, pedig már eddig is nagy néger szemei akkorára duzzadtak, hogy az agya nem kellett volna hogy elférjen a fejébe

A hatalmas csatajelenet előtt minden Rick emberre fegyvert fogtak, de Coral egy pörgőforgó rúgással lelőtte a saját védőjét, és hirtelen mindenki más is (hogy a védők Negan monológjának mely részénél aludtak el, ezt nem tudjuk meg), így mindenki szabad lett, és lehetett lövöldözni, amit megúsztak néhány halottal, pedig mindenki annyira célzott, hogy a búcsúban lévő összes ajándékot elhozhatták volna a céllövöldéből

De legalább Rick ide oda forogva mindenhol lelőtt egy embert, érdekes rájuk senki nem lőtt sehonnan, még a hátulról közelítő ellenség sem

Azt sem tudom, hogy tigris miért pont Negan mögött lévő embert ette meg, miért nem Negant, és hogy miért ennyire méretet változtató szerencsétlen négylábú

Nyilvánvaló volt, hogy az utolsó pillanatban érnek oda a királyság emberei, de nem így csináltam volna, hogy egy 100kilós tigris úgy odarohan egy hadsereg felé hogy azt senki nem látja, még azok sem akik arra álltak amerről jött. Szerintem úgy jobb lett volna, hogyha a kapun kívül, egy trambulinon ugráltak volna a király és az emberei és úgy lövik le a megmentőket

De legalább Sasha meghalt

Amúgy meg nem izgultam ennyit egész évad alatt, jó rész volt, nekem tetszett
    Kíváncsi vagyok hogy Dwyght most jófiúe vagy sem

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

Új hozzászólás Aktív témák