Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na megnéztem az utolsó kettőt
Számtalan hiba, mint általában, értetlen dolgok, rosita ninja és társai
Lezárni sem tudtak semmit, ezt a rick szálat miért nem lehetett befejezni vagy mit tudom énKatasztrófális, örülök, hogy vége, nem kell tovább rosszul érzenem magam miközben nézem
Jó volt, szép volt, ennyi volt.
-
-
-
válasz
Grave_444 #10742 üzenetére
Akkor meg kell várni a köv hetet, 17 18. rész vagy hbo-n vagy amazonon jött ki egyszerre, ott nincs magyar felirat
Disneyplus-szon pedig van szinkron és felirat is, a 17. rész felirata onnan származikEgyébként DSNP feliratban kb 2x is zombi szót használtak a zombikra
Ilyen még nem volt 11 év alatt -
-
Ez a zombik elleni harc még mindig kín keserves
-
-
-
-
-
válasz
Pitterix #10715 üzenetére
Nézem, a 11. rész borzasztó volt, meg az előtte lévő is, nem értem miért kötelező mindent szétcseszni, csak mert úgy tartja kedvük, ez már elég szánalmas kategória szerintem
na és hol van Rick, meg a nője? Volt nincs? Vagy majd az utolsó részben besétál és átveszi az irányítást, és ennyi?
-
Én még a 6. Részt néztem meg, a falba élő emberek egész jók voltak, végre valami kreativitás
-
-
-
Az első részt láttam, én gondolkodtam rajta hogy tetszett e vagy sem :D
-
-
Amúgy mi ez a pancser megoldás, hogy a részek elején elmesélik hogy mi történt velük nemrég?
mint valami gyerekmesében
-
-
-
-
-
-
Azóta megnéztem, nem volt rossz rész, de azért az eddigiek jobbak voltak
Várom a kövit
-
-
-
-
válasz
Woodslave #10631 üzenetére
Én most írtam véleményt, annak az évad második felére nem nagyon emlékszem, viszont a 10. Évad piszok jó volt, talán 2 gyengébb rész volt
De nem húzták a történéseket, pörgött minden, haladt előre, voltak benne jó lépések, nagyon nagyon jó évad volt
Pár nap alatt végeztem veleNézd meg nyugodtan
-
válasz
hundai #10601 üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogyha visszatér (remélem), akkor valami olyasmi sztorival hogy amnézias lett, és nem emlékszik semmire (robbanás, fej beverése), ez így hihető lenne
Most végeztem az évaddal, gyakorlatilag etette magát, tök jó volt
Vártam hogy Carol elhullik, mondjuk az egész évadban, de nem jött neki össze
Neganrol tudtam hogy nem lesz alfa hívő
Darylt meg már többször temettem, annyi szomorú elbúcsúzó jelenete voltEgyébként Rick már csak azért is visszatérhet, mert a pancser bedrogozott résznek semmi értelme, Michonet nagyon kivitték a képből szóval remélem visszajön
Az utolsó rohamosztagos ruhás srácok meg nagyon kemények, tiszta éhezők viadala
Basszus, de jó évad volt, a többihez képest, fuh, tetszett nagyon
-
Le vagyok maradva vagy egy évvel, de most van sok időm és elkezdtem nézni a 10. Évadot, 9 részt néztem meg, és az utóbbi idők egyik legjobb évada :D
-
Tegnap majdnem végig néztem az első részt, de rájöttem hogy szinkronosan katasztrófa
Atya ég, mi ez a jelenet bemutató feliratozás?
-
-
-
-
-
válasz
antikomcsi #10484 üzenetére
Nem
Ez egy évadnyitó volt a tronok harcánakMegölték benne a jegkiralyt, közeleg a tél, hosszú hideg telünk lesz, megjött a tél
Meredjek meg ha nem direkt a GoT miatt csinálták
-
-
-
-
-
Egész jó volt
-
-
Szorri, lehet hogy én voltam, nem gondoltam hogy más is több rész lemaradásban van
Ez a mai viszont piszok jó rész volt
Nagyon nagy kár jézusért, és kicsit bánom hogy a spoilerek mögé olvastam, mert így tudtam hogy mik ezek a zombik, pedig ha nem tudtam volna még jobb rész lett volna, így csak elég jó volt Kezd olyan lenni mint a trónok harca, minden jó karakter meghal
Negan
bár az már nem is érdekelmegszökéséről meg is feledkeztem a végére Másnál is vannak "apró kis recsegések" a hangban? Nekem most lett valamirevaló 5.1 szettem, és feltűnt, eddig sosem hallottam
-
Megnéztem a 7 részt, keményen kettévágtak benne egy hangszert, ennyi tartalom volt benne
-
válasz
Peti78 #10407 üzenetére
Én most néztem meg a 6.-at
De ezeken a beszélő zombikon kívül más nem érdekel bennevagy is de, rosita. Még mindig eszméletlenül fel lehetne próbálni
Rick nélküli TWD nem hiszem hogy sokáig érdekelni fog, lehet hogy nekem vége a sorozatnak, és max olvasni jövök ide
Az új frizurája pedig mindenkinek borzasztó lett. nagyon.
-
Amúgy néhány dolog ami zavar a sorozatban
Még mindig nem ismerik a fizikát
Nem tudom mi az az "A" meg a "B"
Nem tudom mi ez a helikopteres dolog
és hogy Ricket miért úgy mentették ki, mintha az éhezők viadalában a rendező meggondolta volna magát, és SOS-sel hozzák ki, mert véletlen vaktöltény helyett valódi lőszerrel lőttek rá, és truman show nézői felbőszülve lebontották volna a díszletet, amiért meghalt a kedvenc karakterükAki bármire (képregény olvasók) tudja a választ, az spoiler alatt leírhatja nekem
-
Na megnéztem az 5. részt, ennél lassabban nem tudok haladni
Rick majdnem meghalt ez jó volt benne, az "öreg" judith pedig már most nem tetszik basszus, még van 2 rész amit nem láttam, lesz valami infó hogy mi ez a helikopteres dolog?
-
Mikor lesz nálunk TWD magyarul? Holnap vagy egy hét múlva?
-
-
Bírjátok még idegekkel twd nélkül?
-
-
válasz
Fitzgerald #10322 üzenetére
Ha megy, szerintem abba is hagyom, nem kedvencem, de vele kezdődött minden, így nekem nélküle vége is
-
Én a "shit, bullshit, i have to", és a többi minden mondatban elhangzó szótól vagyok ki nagyon
-
Amúgy a sorozatban az esetleges vírus megállítás senkit nem érdekel? Vagy hogy bejárjanak más területet ahol lehet élet, vagy hogy mi volt negan felett az a helikopter ?
-
-
Hát a történtek nem, de a rész tetszett
Pont úgy lett vége hogy viszlát twd, hátha gondolkodnak azon is, hogy itt és most vége
-
És mi volt az a helikopter? A rendező véletlen berepült csak nem vágták ki?
-
Semmit
Rick csapata megszivja, vége -
-
Simeon neeeeeeeeeeeeeeeee
-
válasz
enginev3.0 #10211 üzenetére
Lehet, hogy táncoltatják a zombikat
-
Neeeeeee, ez a teleshoppos nő tényleg nagyon muszáj volt? Ez mégis mi? Ez nagyon erősen barátok közt alatti színvonal
Már csak az kellett volna hogy megszólaljon a "hold", hogy hééé ti ott, ez csak egy sorozat, nem is léteznek zombik, csak egy kis területre vagytok elzárva, és az egész világ titeket néz (Truman show)
Nem tudom mit akarnak ezzel a nővel a sorozatban, de már most rém gyenge
Megjelennek a semmiből és mindent tudnak róluk, majd kérnek "zenét"
Eszméletlen bénaRicktől pedig eszméletlen okos döntés volt az egész tár AK lőszert elszórni Negan után, dícséretes
-
Amúgy fantasztikus ahogy belevitték a napi világ politikát
Pont találtak egy arab srácot aki egyedül van és csak befogadására vár és befogadják és ő meg véletlen pont orvos ezért most mindent megtesz a jótevőinek -
Ez a rész úgy is jó lett volna ha csak 50 percig mutatják coral hullajat, végre
-
Kezdjük fiúk?
-
Én azt várom hogy egy mentő helikopter megjelenik Oroszországból és egy hangosbemondón szólnak le folyamatosan,hogy keressük a túlélőket, és így megmenekül a csapat, köztük coral is, persze Negant Rick az utolsó pillanatban lerugja a helikopterről
Lehet az egész egy nagy éhezők viadala, amit a sorozatban is mindenki néz és smst küld hogy ki győz, csak mi ezt a részét nem látjuk
Rick szót a 1899-re
-
Megnéztem végre az utolsó részt
Fél füllel hallottam hogy meghal coral, én már csak azt vártam a részben hogy hogy és mikor, reméltem hogy lelövik
-
-
Rakéta vetővel szétlőtt ember mi volt Már?? 😂😂😂 Kiégtem
Amúgy nézhető rész volt, végre latok haladást valamiben, nem csak toporognak meg gondolkodnak, hanem minden részben haladnak a cél felé
De jézustól már ki vagyok, mekkora "meglepetés " lesz hogy a fogjok megszöknek és valakit túszul ejtenek bumm....
-
-
Milyenek vagytok
Rohadjak meg nekem tetszik
Ami nagy baromság azoknál bezárom az agyam, de végre van akció, lőnek, meghalnak, hullák, testrészekÉn következő egy két részben várom a 0 történéssel elhúzott részeket
A sorozat szinte minden mozdulata lehetetlenség és olcsó megoldás, nem egy walking deadhez illő felépítés
De történések vannak -
válasz
S e t h #9990 üzenetére
A meleg pár szerintem mostmár minden filmbe, tv-be mindenhova kell, csak hogy lenyomják az emberek torkán.
Rick engem személy szerint nem zavar jelenleg
De Morgan az botrányos, és Jézus is. "Mekkora" sztori lesz, hogy jézus beengedi az embereket hiltopba, majd tragikus körülmények között ez lesz a vesztük, nahát, micsoda szál -
Hát srácok ez a második harmadik rész egész jó volt
De az akció jelenetek elég költséghatékonyan és a színészi munka egy nulla, mikor a halott ember kezét letéve esik összeAmúgy jó részek, nekem tetszettek, de a királyt már kezdem unni
-
-
-
-
Egyébként Rick álmai miről szólhatnak? Ahol rohadt nagy szakállal felkelt ?!
-
-
válasz
Fitzgerald #9935 üzenetére
Ilyen gyenge évadnyitó nem tudom hogy volt-e, és tényleg ez a sok hülyeség ami abszolút érthetetlen és csak elrontja az egészet
Én nézni fogom hétről hétre, mint eddig, de már nagyon várom hogy bejelentsék hogy utolsó évad
-
Hát most mit mondjak, nem vert földhöz, de a ház üveg falat egész szépen szét lőtték
-
válasz
pècsimunkás #9913 üzenetére
Torrent
-
-
-
-
válasz
antikomcsi #9840 üzenetére
-
-
-
Mekkora volt
ja nemMishone érdekes mód megmenekült, pedig már eddig is nagy néger szemei akkorára duzzadtak, hogy az agya nem kellett volna hogy elférjen a fejébe A hatalmas csatajelenet előtt minden Rick emberre fegyvert fogtak, de Coral egy pörgőforgó rúgással lelőtte a saját védőjét, és hirtelen mindenki más is (hogy a védők Negan monológjának mely részénél aludtak el, ezt nem tudjuk meg), így mindenki szabad lett, és lehetett lövöldözni, amit megúsztak néhány halottal, pedig mindenki annyira célzott, hogy a búcsúban lévő összes ajándékot elhozhatták volna a céllövöldéből De legalább Rick ide oda forogva mindenhol lelőtt egy embert, érdekes rájuk senki nem lőtt sehonnan, még a hátulról közelítő ellenség sem Azt sem tudom, hogy tigris miért pont Negan mögött lévő embert ette meg, miért nem Negant, és hogy miért ennyire méretet változtató szerencsétlen négylábú Nyilvánvaló volt, hogy az utolsó pillanatban érnek oda a királyság emberei, de nem így csináltam volna, hogy egy 100kilós tigris úgy odarohan egy hadsereg felé hogy azt senki nem látja, még azok sem akik arra álltak amerről jött. Szerintem úgy jobb lett volna, hogyha a kapun kívül, egy trambulinon ugráltak volna a király és az emberei és úgy lövik le a megmentőket De legalább Sasha meghalt Amúgy meg nem izgultam ennyit egész évad alatt, jó rész volt, nekem tetszett
Kíváncsi vagyok hogy Dwyght most jófiúe vagy sem -
-
Végre egy rész ahol nem csak egy vagy két ember lelki csatáját látjuk a világgal
Ehelyett láthattuk ahogy az izomtalan testű zombival úgy küzd Maggie mintha elsőnek csinálná
És ahogy Coral versenyszerűen cserél tárat zombi irtás közben, ne hogy más többet lőjön le mint őKomolyan mondom ezek a dolgok olyan minőségtelenné teszik hogy csak na
Remélem Negan a legjobban fizetett színész mert egyedül ő hiteles az egészben , rohadt jól csinálja , csak lenne már szakálla, úgy nincs kisfiús feje
-
-
válasz
enginev3.0 #9769 üzenetére
Jézus meleg?
-
-
válasz
jegenye77 #9743 üzenetére
Gondolom térdeltek a meglőtt ember mellett
Ma néztünk meg 2 részt, lemaradtunk
Rick halálát 2 másodpercig nem kellett volna eljátszani, nem hogy majd 2 percig
Az, hogy az egészet megrendezte Morgan és a másik csávó, a megmentők előtt egyértelmű, de ez gondolom olyan kimaradt beszélgetés a sorozatból ami majd később jön elő.
Morgan nem ölte volna csak úgy meg, ha nincs megbeszélve ez az egész az áldozattal, "így férkőztek újra a megmentők bizalmába" -
-
Hát elég gyenge volt
Nem is történt benne semmi, csak egy fél ember égett el -
Senki nem nézte meg? Remélem este meg tudom nézni
-
-
-
válasz
Fitzgerald #9684 üzenetére
Ez olyan volt mint valami ufo támadás
Itt mindenki 2m+ volt, és max 20kg
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest