Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Léolo
csendes tag
Ezek szerint még mindig vannak itt aktív hozzászólók.
FTWD aktuális évadát elkezdtem nézni, de gyakorlatilag sem esemény (kilátásban(?)), sem szereplő nincs már aki az érdeklődésemet továbbvinné, első rész 80%-áig jutottam el.
TWD ugye szereplőkkel hasonlóan áll, de azért nem annyira rosszul, mint a FTWD. Azt könnyebb lesz néznem, és a nulla elváráshoz képest már bármi meglephet. Igazából a bőrmaszkos banda is nekem - sokakkal ellentétben - bejött, mármint érdekes volt, kicsit hülyeség, de úgy hangulatilag durva. Egyébként fura, hogy
, pedig az nekem erős volt.nem tartották fenn az izgalmat, hogy mitől beszélnek a járkálók, nagyon hamar lelőtték a poént -
Léolo
csendes tag
-
Léolo
csendes tag
Sokáig nem tudtam folytatni a nézést, majdnem köddé vált az érdeklődésem, de most a s09-nél úgy érzem, hogy ... hümm hát most már úgy kell mondani, hogy magához képest, de... összeszedte magát a sorozat(?), vannak meglepetések. s09e08-nál tartok, ez az, ami a
vaskapunál fejeződik be, ahogy mentik Eugene-t. Ez nagyon nem vall a mostanában menő TWD-re.Igazából nagyon meg vagyok lepődve, hogy bedobták ezt a beszélő zombis újdonságot, és a következő részben MÁR LE IS LŐTTÉK A POÉNT! -
Léolo
csendes tag
Tudom, hogy ezt a sorozatot már senki nem veszi komolyan, de mi ez a simán orrba-szájba spoilerezés? Csak a második résznél tartok, gondoltam, rápillantok a topikra, nem kellett volna.
A 2. részben, amikor Ha sztori gyermeteg is, én bízok benne, hogy lesznek még ilyenek, ja és sajnálom most már, hogy nagyon sz__ felbontásban nézem.nem sikerül elterelni a járkálókat, az szerintem meglepően jó volt, meg ahogy új értelmezést nyer a "SEMMI BAJ", érted, csak kilátszik a csontja végig a bal karján. Meg ahogy Enid levágja neki. -
Léolo
csendes tag
SIKER! Kivégeztem a FTWD aktuális félévadát! Valaki jöjjön már megvitatni, ha már így megdolgoztam vele!
Igazából nem tudok felhozni semmit az ellen, ahogy az anyuka meghalt, de nekem ezt nem sikerült átélnem, nem éreztem semmi de tényleg semmi meghatódást, vagy bármit. A másik gondom, hogy úgy száz pontból ötven pontra értékelném azt, hogy mennyire sikerült agyilag rekonstruálnom, hogy itt igazából mi is zajlott le az egész félévadban. Okozza ezt a tény, hogy eluntam, elbambultam, visszaugrani érdemesnek nem éreztem, meg a sok idősík, meg az átpártolások. -
Léolo
csendes tag
Szóval, lehet, ha többet beletennék agyilag, még akár követném is, meg segít a színes / fakó, de egyszerűen az van, hogy nem értem, hogy ez mit ad hozzá az egészhez. Röhej, hogy még mindig a 7. résznél tartok, mert leültem többször megnézni, de eluntam, mást néztem, visszatértem. Ilyenkor előáll egy olyan helyzet, hogy egy félévadot megnéztél, akkor már az utolsó részig csak elvonszolod magad, de annyira minimalizálódott a figyelmem és az érdeklődésem, hogy nagyon. Emlékeztek, amikor még nem is olyan rég
? Jó, hát, minden buli egyszer véget ér, ahogy a bölcselet tartja.a yachtot elfgoglalták, meg visszafoglalták, meg be voltak kerítve a szállodában, meg amikor Travis (a család néhai apukája) halálra veri a fia gyilkosait -
Léolo
csendes tag
FEAR... 7. rész elejénél tartok, csak annyit mondjatok, én hülyülök a korral, vagy másnak is teljesen követhetetlen az idősíkok össze-vissza kutyulásával, hogy egyáltalán mi a f... is történik itten??????????????????????????
-
Léolo
csendes tag
Talán úgy lehet röviden a legjobban megfogalmazni, hogy ez már gyerekektől gyerekeknek (beleértve a felnőtt gyerekeket, sőt leginkább őket) szóló sorozat. Fájó halivudias butaságok, gyermeteg, de annál hosszabb moralizálásokkal.
Egyébként... miért is kerekedett felül Rick? Mert ő volt a sunyibb. Csak adj tíz másodpercet és elmondom a nagy tervem...; ... hogy három másodperc után átvágom a nyaki ütőered, háhá. Ezek után milyen erkölcsi magaslatról is pofázza a baromságát? De azért; naplemente, nagy szavak. A karakterek mostanra teljesen le vannak rongyolva... amikor Rick beszél igazából ki beszél? Diktátor Rick és demokrata Rick ciklikusan váltogatják egymást. Akár perceken belül. Előbb még az "erősebb kutya b_szik" Rick, akinek, ugye, fő fegyvere a sunyisága, amint elvágja Negan ütőerét, majd fél perc, és nyálas Rick hegyibeszédet tart. -
Léolo
csendes tag
Itt sok minden elhangzik, ami nagyon igaz. Például: amikor jó, akkor nagyon jó -- ezért nem lehet abbahagyni, és: a karaktereknek ciklusaik vannak, nem karakteríveik, pl demokrata Rick - diktátor Rick váltogatják egymást.
Satöbbi. Angolul tudóknak.https://www.youtube.com/watch?v=aX7VMvyh9Ok
-
Léolo
csendes tag
Ki mit jósol a záróepizódra?
Mi fog történni?
-
Léolo
csendes tag
A 10. rész meglepetés: ez egész jó volt!
[ Szerkesztve ]
-
Léolo
csendes tag
Büszke vagyok magamra, most először meg tudtam állni, hogy hétről-hétre kövessem, mint ahogy nyilvánvalóan nem érdemes.
9. részről csak annyit, Carl haláltusája gondolom, olyan jó húsz percet kitenne az egészből, ha összeillesztenénk a vágásoknál, és nincs benne semmi, de semmi. "Nagy mondások." Te tettél azzá, aki vagyok, meg ilyenek. Én tényleg nem gondoltam volna, amikor annak idején még a tetőn voltak, satöbbi, hogy egyszer ez annyira gagyivá válik, hogy kénytelen leszek belepörgetni, mert látom, hogy nincs ott semmi. Ez egy súlyos fokmérő.
Azt hiszik, hogy annyira felépítették ezt a karaktert, hogy nekem most taknyom-nyálam egybefolyik, ahogy siratom, és hallgatom a nagy mondásait?
Carolnak viszont egy valóban érdekes karaktert építettek fel még nem sokkal ezelőttig, továbbá ellenére annak, hogy - mint tudjuk - ő valójában nem is színész, igazából mégiscsak zseniális színész, hovatovább egyértelműen ő a legjobb. az ilyenek, hogy "nem kell megtenned, te mondtad nekem, hogy mások is lehetünk, mint ők" (Negan helytartójának leszúrása előtt), ez tökéletesen szétb ssza ezt a jól felépített karaktert. Gyász.
Lehet, hogy ezt már igazából perpubertás tiniknek gyártják?
-
Léolo
csendes tag
válasz Fitzgerald #10005 üzenetére
Valóban, de ez már a 25. lenne a ranglistán a valószerűtlen hülyeségek sorában.
+1 amit nem említettem, pedig rohadtul zavart -- hogy
Az ilyesmi tényleg csak engem zavar? Ugye nem hiszi nézők zöme, hogy ez így nézne ki?a testőr úgy szel ketté egy élő embert koponyától kábé derékig mint egy görögdinnyét. Az ördög ügyvédjeként annyit, hogy azért
tigrisként nem számít rá, hogy a letépett karra az a valami nem úgy reagál, hogy visszavonul, hanem tovább harapdál... Meg hogy limitált számú szája van szegény tigrisnek. [ Szerkesztve ]
-
Léolo
csendes tag
Igaz, most már tényleg csak arról lehet értekezni, hogy miért bánjuk ezen a héten is, hogy még mindig nézzük, de… ilyen mélypontra nem voltam felkészülve. Tényleg ledöbbentett. Nagyon sajnálom, mert pl.
a végén amikor a király hazatér megsemmisülve, az, ha felépítették volna az odáig vezető történetet, nekem nagyon átélhető tragédia lett volna.
Ezeken a pontokon nyilallt belém különösen a wtf (a teljesség igénye nélkül):
– újabb pátoszos beszédek és dialógok — már nem bírtam, bele kellett tekernem
– több olyan szituáció, amit hőseink nem nyerhettek volna meg, de hát az írók kegyesek voltak :/ Carol-gunfight, Rick-féle Zs-kat. autós üldözés — természetesen a hős Daryl gurul elöl...
– ugyanígy az egyszerű mozgások is továbbra is a hőseinknek engedelmeskednek, nem a fizika tövényeinek. A sorozat kezdete óta nem zavar senkit, hogy a kard / bot úgy hatol át a zombifejen, mint egy fingfelhőn. (=Odarajzolják a lényeget, de arra senki nem gondol, hogy ilyenkor hátra mozdul a fej.) Autós üldözés: pontosan egymás mellett haladnak, Rick átugrik, Rick autója totál egyenesen tovább halad. --- > Knight Rider.– zombi-fight a patak átkelésénél… Néhány tocsmorgó zombi, akiken simán át tudtak haladni, de Ezekiel visszafordul, és “hősiesen” vagdosni kezdi őket… Na jó, itt kicsit gyanakszom, hogy velem van baj, itt már elveszítettem az érdeklődésem, és csak bambultam. Esetleg nem vettem észre, hogy ez amolyan megőrülési jelenet akart lenni? :/ És akkor jön Shiva, aki gyakorlatilag egy fantasy-elem (volt) a sorozatban… Na de ha tényleg ő az egyik fő “pillére” Ezekiel királyságának, miért nem vigyáz rá jobban, miért viszi magával, harcolni a golyózáporba?
Mondom, alapvetően én adnám ezt a vonalat, hogy rádöbben, hogy rohadtul nincs itt semmi pátosz ebben a világégésben, csakhogy nagyon is azt akarják sugallni, hogy Ezekiel téved ebben, így totál el van rontva az egész. -
Léolo
csendes tag
"Ez már-már Sharknado-szint volt" (komment a Sorozatjunkie-n)
Na ja. Ilyen mélyrepülésre nem számítottam.
A tigristől kezdve kb. záporoztak egymás után az apróbbtól óriásiig terjedő hülyeségek, tökéletesen kioltva a nézői élménynek akár csak a reményszikráját is. Nem a legdurvábbak, inkább csak a személyes "kedvenceim":
- Negan flipoffol a teherautó ablakából, miközben záporoznak a gépfegyver-lövedékek
- A tigris már miért ugrana rá akárkire? Harci kutya?
- Miért ne lőnék le azonnal a tigrist?
- lásd a Sorozatjunkie cikkében is: fedezékbe senki nem vonul, a jók közül senki sem esik el
- Michonne fejét arccal előre beleverik a betonba -- ami meg is történik ilyen helyzetben, de természetesen Michonne csak hollywoodi sérüléseket szenved. Nem törnek ki az első fogai, -el az orra, s nem kell így élnie a továbbiakban, mert az nem annyira hollywoodi.
- A királyságbelieknél sokáig húzódott az ebéd utáni szunyóka? Miért nem voltak eleve ott? (Itt lehet, én nem figyeltem valamire.)
- Végül: egyszerűen kibírhatatlan a véges-végtelen révedezés, tartalmatlan "filozofálás" a flashbackekkel -- ha még egyszer valahol meghallom, hogy "fight for each other" valakit biztos tökön szúrokHogy valami jót is kiemeljek:
1) jól sikerült Negan és Eugene hajfestése
2) átállás: ebben volt némi kemény realitás -- a farkastörvények érvényesülése a világégésben -- ha öt forinttal jobb ajánlatot kapok a másik csapattól, akkor nem gond kinyírni akár mindenkit az első csapatból, akik öt forinttal kevesebbet ígértek.[ Szerkesztve ]
-
Léolo
csendes tag
A realitással nagyon-nagyon sok baj van, és nyilván csak a teljesség igénye nélkül lehet példákat felvetni... "kedvenceim":
- tökéletes jól ápoltság. Hogy ki izmos? Szerintem minden férfi főszereplő.
- Minden zombi középkorú, sovány fehér ember volt életében.
Hol vannak Amerika gömböcei? Legalább 10-ből 4-nek kövérnek kéne lennie.
Hol vannak a gyerekzombik? Bonyolult megoldani a hiányzást a suliból?
Mind fel van öltözve, átlagos öltözékbe. Nem látom a kreativitást, vagyis inkább csak a realitás lekövetését ezen a téren. Egyenzombik vannak.- még mindig, 5 év elteltével is indokolatlanul sokan vannak. Bárhol lépsz tízet, máris jönnek.
- Soha nem reflektálnak a rothadó élőhalottak szagára. A bomló fehérje valójában elviselhetetlenül büdös.
[ Szerkesztve ]
-
Léolo
csendes tag
A szerkesztés igénye nélkül:
1) A Negan rezsim egy nagy f szság. Egytől egyig mindenki utálja, mindenki fél tőle. S közben naponta millió + 1 óvatlan pillanat, amikor kinyírhatnák. Ez nem így működik a valóságban. Több nyertes, több nyereség, motiváltság kéne, hogy valóban működjön. Minimum egy belső ''tiszti'' kör, akik ugyanúgy isznak-b sznak, jól mulatnak. Ez így egész egyszerűen nem igaz, nem történik meg, nem elég ennyi a szisztéma fenntartására. 2) Eddig erre nem gondoltam, de akkor ezek szerint a vazallusok egymástól is rabolhatnak, esetleg kinyírhatják egymást, ha az a motiváció, hogy legyen meg az adó a földesúrnak időre. 3) Dwight hogy értette hogy tévét néz??? Mi van műsoron? 4) A legnagyobb betegsége a sorozatnak, hogy az átlag bumburnyákoknak akar megfelelni, most pl. felkorbálcsolja a kedélyeket, megutáltatja Negant, valószerűtlen hülyeségekkel, amit már-már a pedofíliáig fokoznak (viccel: el kéne ásni Korallt és Ricket, Judith-ot meg hazavinni, majd szájrapuszit ad Judith-nak. És ez a rész vége... ). Még talán azzal fokozhatták volna, ha egy kismacskát szőriránnyal ellentétesen simogat meg. Szóval most ez, aztán valmikor majd a leszámolás, hogy végül az átlagbumburnyák elélvezzen a gyönyörtől. Sajnálatos, hogy a rendelkezésre álló pénzt, díszletet, emberi erőforrást csak egy ilyen gagyiság gyártására kívánják használni a bunkó producerek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest