Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
28 hónappal.
Tudtam.
Megj.: a 28 nappal később-et azért linkeltem, mert zsír ugyanilyen az alapszitu, csak a főhős bringásfutár v. pizzafutár, akit baleset ér és ezért ébred kórházban.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mephi666
nagyúr
lehet... nálam ront az élvezeten, ha bugyutaságokat csinálnak a szereplők... szeretem, ha valamilyen szinten reálisak a szereplők cselekedetei és csomószor megfordul a fejemben: "b*zmeg, én is ezt csináltam volna", sokkal jobban bele tudom így élni magam...
nem voltam még ilyen helyzetben, mint amit bemutat a film, de én speciel mit csinálnék?
1: fegyver kell, mindenáron... amennyit csak el lehet cipelni...
2: kell mondjuk egy izmosabb motorral szerelt kisbusz/lakókocsi, amire mondjuk lehet hegeszteni 5milis vaslemezt, aztán nyugodtan lehet benne aludni is és lehet vele szállítani a fegyvereket/ételkészletet a zombik kaparhatják ezerrel... (persze az üvegeket is behegeszteni, hogy csak 1-2 centis sávokban lehessen kilátni)
3: be kell célozni folyamatosan a nagyobb szupermarketeket, ahol még lehet készlet... lényeg, hogy nagy terekre tenném csak be a lábam, nem kockáztatnám, hogy szűk helyre bemenjek, ahol bármelyik sötét sarokban lapulhat valaki
4: messze kerülném az erdőket és eszembe nem jutna erdő közepén lesátorozni, ahogy ezt itt tették... puszta közepén táboroznék le, ahol minden irányba kilométerekre el lehet látni... de jó hely lehet még akármelyik templom, aminek nincs sok bejárata (el lehet torlaszolni belülről) és a toronyból jó a kilátásés még sorolhatnám... ki hogy tenne?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pitterix
őstag
Legalább nem vagyok egyedül a tetszési indexel!
(#68) Vladi:"Én? Vinném a tankot." Ha ilyen erős vagy, nem is kéne vinned, hiszen fél kézzel ölnél hetet.
(#69) mephi666:
"nagy kaliberű géppuska meg nem nagyon kell a zombik ellen: elég 1 fejlövés pisztolyból is"
hűha, elég botorság csak egy pisztollyal nekiindulni, hacsak nem Te vagy a szentinel és minden lövésed rögtön agyba(ha még van)megy, na meg persze gyorsabban tárazol, mint egy 007és Rambo klón.(#70) Aggregátor: a rendőrök kapnak tankvezetésből is kiképzést?! Akkor megyek rendőrnek!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Szegény ágy!
SP
Ja, meg elég lassan tért magához...
De, hogy a nővére nem lett halláskárosult, olyan közel dördült el a füléhez a lövés....
Azért remélem lesz még benn egy kis küzdelem is, nem a CDC épületében töltik a karácsonyt....[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Enton
addikt
Ez sajnos nagyon rossz hír. Pedig már a trailer alapján tetszett ma végigskubiztam az eddigi 5 részt, de már alig várom a vasárnapit.
De az meg az uccsó egy darabig."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
brownus
veterán
-
Avicularia
veterán
Szerintem egy ilyen konfliktus csak úgy alakulhatna ki,ha világméretű.
Ha mondjuk csak usa/ észak amerikára korlátozódna és az EU/oroszok/kínaiak látnák hogy a járvány megfékezhetetlen,akkor nem haboznának megnyomni a piros gombot,amivel nukleáris sivatagot csinálnának a fertőzött területből.
Egyébként a doki mondta a 6. részben,hogy a franciák tartottak ki sokáig,tehát nem csak az usában van probléma. -
Vladi
nagyúr
válasz brownus #1792 üzenetére
volt egy jelenet Daryl és Carol között, amikor ilyen virágokat nézegettek. Valami romantikus dumája is volt a pasasnak, hogy reményt nyújt vagy valami. 2. évad eleje. Na az volt ilyen virág.
Azon én is besírtam, jobb így a sorozat biztosan.
il sole non sorge più ad Est!
-
feka007
veterán
válasz brownus #1792 üzenetére
Szerintem azért a legelső részt azt eléggé jól megrendezte+megírta.. Még magyar vonatkozás is volt benne
Plusz ő csak az első évadba rendezett, a második évadnál már nem is volt ott, tehát nem tudom miért ültettek volna feltétlenül répát, ha ő rendezne.. -
james001
veterán
válasz brownus #3297 üzenetére
Ez amolyan "annyira szar hogy már jó vicc" akart lenni,Hershel csak felakarta dobni a hangulatot. Gondolom van olyan kedd náluk (USA-ban) hogy spagetti kedd vagy nemtom,nem utalás ez semmire
Én meg csak poénkodtam mert ugye tegnap kedd volthttps://psnprofiles.com/kazama001
-
keIdor
titán
válasz brownus #4014 üzenetére
3 másodperces jelenetből nem vonnék le semmit, majd úgyis kiderül kik azok, egyáltalán nem biztos, hogy rosszfiú(k). Szerintem a 3. évad vége felé volt a mélypont, onnantól pont hogy megint egyre jobban tetszik.
Szerintem ne erőltesd, ne nézd, van más sorozat.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
addikt
válasz brownus #4883 üzenetére
Melyik Daryl-re érted ezt? Az "igazira" vagy aki azon a képen van?
A képen lévőn én is elmosolyodtam, viszont a sorozatban látható Daryl haja valamiért tetszik (nekem egyébként Leon, picit hasonló hosszú hajával sincs bajom a Resident Evil-ben).
Majdhogynem én is ilyesmi hajat szeretnék most, csak az én fejformámhoz nem annyira passzolna. :/
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz brownus #4929 üzenetére
Tudom mit mondott, de ez nem magyarázza meg, mit gondol Daryl erről a dologról. Mert ugye gondolhatja, hogy elrabolták, de gondolhatja azt is, hogy a kicsi lány megijedt tőle, hogy történik valami köztük és elszelelt magától. Persze elég nehéz elhinni, hogy pont akkor ott állt egy működőképes és beinduló autó, amivel eltiplizett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest