- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
brownus #9524 üzenetére
Kirabolnak body shopot meg sminkest? Amúgy meg Neganéknak pont van rengeteg jó minőségű kajájuk, azt meg képzeljük hozzá, hogy edzenek, nem lehetetlen, sőt. Meg is van oldva.
Ahogy az embernek van egy alap biztonsága és nem az erdőben bujkál a zombik elől, rögtön a tisztaság fog előtérbe kerülni, ez teljesen rendben van, emberből vannak, ezt egy zombihorda évek múlva se fogja kiverni legtöbbekből. Ehhez való cuccokat meg rabolnak. Persze nem fognak arról forgatni, hogyan szednek össze épp sminkcuccokat a kisboltból.
Inkább az a marha irreális, hogy egy zombiveretés után mikor minden rendben van és megnyugodnak, nem képesek megfürödni, még fél napig magukon rothasztják a bűzös szart.Néztem már nem kevés poszt apokaliptikus filmet, ahol reálisan mocskosra voltak megcsinálva a karakterek sokkal rosszabb volt nézni, mert undorító. Nem hiszem, hogy ezt látni akarnánk évadokon keresztül.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
brownus #9524 üzenetére
Az izom dolog az tényleg elég lol, de nem a vitaminok meg a fehérje miatt. A sitten sem Scitec Anabolic Whey-t meg Lenkei-féle erős vitamint kapnak a rabok a reggeli menühöz, mégis akkorák, mint a ház. Van erről sok videó Youtube-on. Ha az ember egy ellenséges, akár az életére is veszélyes közegben kénytelen élni, izmot fog építeni még a szarból is. Már amennyiben edz. Na és ez az, amit nem csinálnak a srácok. Vagy csak nem látjuk
A smink és a fog dolog viszont tényleg röhejes. -
twine
veterán
válasz
brownus #9444 üzenetére
Azért nem gondolom, mert ott is a nagy része meg van félemlítve, és olyan szinten lettek lebutítva, hogy nincs egy épkézláb gondolatuk egyedül....gyakorlatilag biorobotok,akik teszik a dolgukat....Azt amit Negan mond!
Szvsz. ha nincs Negan, szétesne az egész brigád úgy ahogy van! Csak a félelem, és rettegés tartja őket egyben...Azaz Negan! Nem mondom, hogy harc nélkül lehetett volna megúszni a fent általam vázolt incidenst, de ha "megússzák"(áldozatok árán, az biztos) Rickék, és eltűnik Negan brigádja, biztos hogy a következő napokban szét is esik az egész, mert nincs aki összefogja! Jönnének a múltbeli sérelmek, amit egymás kárára elkövettek, nem lenne vezető aki ezeket megakadályozza....egymást gyilkolnák, és "szaladnának" a szélrózsa minden irányába....
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus #9444 üzenetére
itt inkább Daryl volt a probléma. Negan kopogtat, elhúzzák a "függönyt" headshot, onnantól kezdve az emberei be se nagyon jutottak volna, vagy legalábbis max ha autóval betörnek, de erre is lehetett volna készülni. Aztán meg galamblövészet..
csak sajnos Daryl biztos meghalt volna, de hát vagy Daryl vagy potenciálisan egy csomó ember amúgy is...
Személy szerint nem látom most a sorozatban a visszavágás lehetőségét. Hilltop egy nulla, épkézláb küzdeni képes ember nem volt legalábbis a mostani affér nem ezt mutatta. Rickéknél megint nem sok férfi van. A kingdom az egyedüli ahol talán van képesség... Nagyon kíváncsi vagyok hogy hozzák össze
Amúgy meg az utóbb két rész xar volt pedig én soha nem károgtam.
-
marilllyo
veterán
válasz
brownus #8876 üzenetére
Igen! Én is így látom.
Ha megfigyelted az egész évad arról szólt, hogy minden karaktert próbáltak tökre jófejnek mutatni....mindenkit egy picit jobban megszerettetni. Judzsin....Ébrehem...stb... hogy most aztán még jobban izguljunk.
Számomra a Maggie-Glen vonal kezd már fájni kicsit. Amennyire megrázott Glen kamu-halála az egyik korábbi évad végén...most már pont nem érdekelne.
Viszont a magyar szinkron mennyire kemény lett már. Egyre komolyabb káromkodások vannak. Főleg Abrahamnél.
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus #8780 üzenetére
egyébként sajnálatos mert amúgy eredetileg egy bevállalós kezdeményezés volt egy ilyen rétegdologból (zombik - bár ennek is volt némi populáris felfutása, de azért a téma miatt nem nagyon mehetett főműsoridőben) sorozatot csinálni de mostmár nagyon elbaxták ezzel hogy tényleg lehet benne valami hogy van pár forgatókönyv és azt monitorozzák majd a következő hónapokban mivel veszítenek a legkevesebbet...
De lehet nem csak benézték
-
Outlander
addikt
válasz
brownus #8776 üzenetére
Nem biztos... az utolsó 3-4 részt már szenvedve, megszokásból néztem... sűrűn bele bele pörgetve...
Igazából engem nem is érdekel hogy most kit vert agyon, és most nem kamuzás vagy valami, egyik szereplőt sem szeretem, egyik se szimpatikus... meg a történetben sincs szerepük egyiknek se...
Illetve, elhiszem hogy nem lehet mindenki Rambo, de amit ezek csináltak mostanság, az már Benny Hill-es zenéért kiáltott néha.
Meg most ezek a görkori mezes lovasok is?!(Ami egyébként oltári nagy baromság, mert minden "harapható" rész, fedetlen maradt, egyedül a lóról leeséstől tud valamelyest megvédeni)
Egyébként megvan a 7 évad... jönnek megmentik őket, Rickék beköltöznek, nem jönnek ki egymással, bár ember értelmetlenül meghal, idióta módon... majd végül nagy nehezen elfoglalják... ám hopp-hopp feltűnik valami csapat, akik beakarnak oda jönni... Ja várj, ez a 6. évad volt, nem az 5., ja nem a 4, ja nem a 3. évad... -
Apollyon
Korrektor
válasz
brownus #8473 üzenetére
Na igen, látod ezt okozza az előítélet. Ha valaki meg meri különböztetni magát a tőle más emberektől tök mindegy milyen formában, akkor egyből jönnek az sjw-k habzó szájjal.
Azért kíváncsi lennék, ha én lennéknégeafro-amerikai, és azt mondanám hogy blöáh, le nem smárolnék egy fehér Maggie szájjjjat, mert nem tetszik rajta akármi, akkor is vajon az ember torkának ugranál-e?Ez a rasszizmussal meg xy fóbiával dobálózás az emberiség rákfenéje. De szó szerint, a tévelyedettek miatt belülről emésztődik fel a világon mindenki, legyen az fehér, vagy fekete, pont ugyanúgy mint a zombik. Egy zombi százat csinál... Akinek meg nem inge...
-
enginev3.0
félisten
válasz
brownus #8470 üzenetére
Nálunk négeré az egyik gyógyszertár, még is csak oda járok gyógyszerért, szóval nem ilyen gondom volt, szimplán az a nagy száj, számomra bleh
Mondjuk én alapból a kis nőket szeretem, akiknek minden olyan kicsi és nőies, a cici sem feltétlen kell hatalmas nagy, bár azért legyen megfogható, de cuki kis orr, száj, fül, nálam nyerő -
-
Enton
addikt
válasz
brownus #7670 üzenetére
(#7672) Iscariah:
Most jelen valójában ragadtam ki a dolgot itt LA-i hülyéket lesünk a FTWD-ben, ha Budapestiek lennének akkor őket hülyézném egyértelműen, hülyék mindenhol vannak.
Igazából most ha nem ilyeneket mutogatnának akkor már minden szereplő egy ramboonak felszerelt 5dik évadosrick-et játszana.
Szóval alapvetően megköveteli egy bizonyos szinten a hülyeséget/tudatlanságotetémában/buta/nemtörődömséget a szereplőktől a sorozat hisz nem sok értelme lenne amúgy. -
enginev3.0
félisten
válasz
brownus #7401 üzenetére
Mért kell hülyének lenni... meg a papnak is
Valakinek van egy kis pénze, egyből gyorshajtás, meg drog, miért..? nem hogy példamutatóan élnénekAmúgy az a vicces, hogy a sorozatot nézve, te elolvasod a cikket és tényleg egy pap van előtted, ami sokkal másabbá teszi a történetet
-
brownus
veterán
válasz
brownus #4941 üzenetére
enyhe sp,
erről a kannibalizmusról eszembe jutott egy remek film, a delicatessen - aki szereti az ilyesféle filmeket, (fekete humor) mindenképp nézze meg!
-
Avicularia
veterán
válasz
brownus #4929 üzenetére
Tudom mit mondott, de ez nem magyarázza meg, mit gondol Daryl erről a dologról. Mert ugye gondolhatja, hogy elrabolták, de gondolhatja azt is, hogy a kicsi lány megijedt tőle, hogy történik valami köztük és elszelelt magától. Persze elég nehéz elhinni, hogy pont akkor ott állt egy működőképes és beinduló autó, amivel eltiplizett.
-
válasz
brownus #4883 üzenetére
Melyik Daryl-re érted ezt? Az "igazira" vagy aki azon a képen van?
A képen lévőn én is elmosolyodtam, viszont a sorozatban látható Daryl haja valamiért tetszik (nekem egyébként Leon, picit hasonló hosszú hajával sincs bajom a Resident Evil-ben).
Majdhogynem én is ilyesmi hajat szeretnék most, csak az én fejformámhoz nem annyira passzolna. :/
-
keIdor
titán
-
-
feka007
veterán
válasz
brownus #1792 üzenetére
Szerintem azért a legelső részt azt eléggé jól megrendezte+megírta.. Még magyar vonatkozás is volt benne
Plusz ő csak az első évadba rendezett, a második évadnál már nem is volt ott, tehát nem tudom miért ültettek volna feltétlenül répát, ha ő rendezne.. -
Avicularia
veterán
Szerintem egy ilyen konfliktus csak úgy alakulhatna ki,ha világméretű.
Ha mondjuk csak usa/ észak amerikára korlátozódna és az EU/oroszok/kínaiak látnák hogy a járvány megfékezhetetlen,akkor nem haboznának megnyomni a piros gombot,amivel nukleáris sivatagot csinálnának a fertőzött területből.
Egyébként a doki mondta a 6. részben,hogy a franciák tartottak ki sokáig,tehát nem csak az usában van probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- OTP Bank topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest