- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Én sem bírtam ki beletekerés nélkül és ez nagyon gáz. Nem is értem, hogyan gondolták azt a jelenetsort....
-
Pitterix
őstag
Nos, szerintem picit gyengécske volt, ez az Alfa a suttogásával még mindig nagyon hiteltelen számomra.
Az új remény, meg bah, majd kiderül.... -
Pitterix
őstag
Töltelék résznek még jó lehet egy: hogyan is kerültem be közétek nyomik mese.
A következő rész promójábanmár rács mögött ül, lehet hogy el is meséli, hogyan s miként. -
akooos
veterán
"Hangja". A nyelv csettintésről ugrott be neki, nem a beszéldhangjáról. -
Pitterix
őstag
Erre én sem, de ezek szerint igen.
Ez az epizód harmatgyenge volt, még az sem segített sokat,hogy kinyírták a mészárlás szemtanúját. -
Pitterix
őstag
Az igaz, de addig hova dugta, hiszen átmotozták gondolom és csak nem hagynak nála egy ilyent.
-
Pitterix
őstag
Nos ez jó kérdés, majd kiderül.
Ez egész jó rész volt, de hogy honnan kukázta azt az ?ütőt
-
Pitterix
őstag
10.03.:
Vegyesek az érzéseim. nem tudom eldönteni, hogy jó volt, rossz, vagy erősen közepes.
Ez a lelkizés pár embernél és hogy most jön elő a tél után.
-
@rglaaf
veterán
3. évad már meglepően nézhető volt bár az évadzáró eléggé semmilyen lett
-
mepet
addikt
"egy hét alatt mindenki már szuper gonosz, és csak a túlélés"
Ha egyes ismerőseid a szemed láttára zabálják meg a családtagjaidat élve, szerintem abban a pillanatban szuper gonosz túlélőre váltasz. Szerintem ehhez nem kellenek hetek, inkább csak órák. És ezt elég jól be is mutatták. Vagy legalább valahogy bemutatták, nem aludta át a főszereplő a lényeget egy kórházban... -
S e t h
nagyúr
Fél évet most kihagytam a képregényből, lassan illő lesz pótolnom, de amikor félbehagytam, akkor már Negan utáni korszak zajlott és mondanom sem kell, hogy egy újabb ellenséggel.
Nincs és nem is várható változás, kivéve ha eltérnek tőle, lásd most esete.Károly
Nem látom, hogy menthető lenne a sorozat, egyszerűen ebben ennyi volt. Mivel kötve vannak a képregényhez így kérdés mennyire tudnának, akarnának eltérni attól. Ezért is fekszik nekem jobban a FTWD, ott nagyobb az írói szabadság és tanultak abból a hibából, hogy nem csak egy pár négyzetkilométeres placcon keringenek. -
Dani82
senior tag
jaja, nekem is eszembe jutott ez, de az a legalja lett volna mindennek

-
ooloo
őstag
Basszus ... pár pillanatig én is azt hittem , hogy csak álmodta a 7. évad történéseit . Nagyon nem jó irányban halad a sorozat ... hiányzik valami . Valami , ami az első pár évadnál még megvolt . Olyan kezd lenni a sorozat , mint egy Brazil szappanopera , némi akciójelenettel megtűzdelve . ( az akciójelenetek tényleg gyalázatosak ) .
Valahogy az is jobban ment a kezdetekkor . Szerintem . -
Woodslave
félisten
nekem is nézhető volt, bár a legjobb rész a Negan alfőnök jelenet volt

mondjuk a vége a sorozatra jellemző nyomorék cliffhanger volt...
azaz nem lehet tudni vajon Dwight vagy Daryl.. -
qdak
addikt
[s7/8 last]hát nem tudom, farkasok W jellel futkostak, vmint nem voltak kannibalok mint a terminus i ak.
ebbol a Sam gyerekbol meg semmi jot nem neztem ki a kezdetektol fogva, mar a szeme se all jol, eleg ranezni
ugyanugy a Ron erdekes, h ok kaptak eselyt, mig Michonne, Isabelle nek nem adott semmi eselyt, pedig o ismerte a jarast és gondolom o sem jokedvebol csatlakozott Negan fele bandahoz!
gondolom (orulnek neki) latni fogjuk majd h alakult ki a megvaltok, h lepett meg Daryl, bar Terminus rol is orultem volna vmi reszletesebb bemutatonak, ahogy az Oceaniakrol is, a sok huzavona helyett.
és még 1 ki lehet a relytelyes kukkolo, a tonal és a s7/8 vagatlan vegen ? -
Peti78
őstag
BUÉk Neked is, a plakát meg olyan semmitmondó, mint maga a sorozat.

-
törölt tag
Ha legyűrték volna nem tartana 1 évadnál tovább. Vagy nézhetnénk 7 évadnyi átlagos amcsi sorozatot, zombik nélkül. Ilyen jellegű kérdéseket ezért nem kell feltenni egy zombis sorozatnál.

-
Woodslave
félisten
ja.
Vannak olyan zombis filmek, ahol el lehet képzelni. Mondjuk a Word War Z filmben elég hihető hogy ezeket a rohanó 10 mp alatt átváltozó zombikat nem állítja meg. A könyvben ha jól emlékszem csoszognak, de ott is van magyarázat, hogy háború volt meg minden. De ha nem volt valami tömeges halál (lehet amúgy ez volt. tudom hogy mindenki hordozó de lehet egyszerre meghalt millió ember a vírus miatt a szerencsések meg túlélték) De itt? Azt hittem a fear erre választ ad de nemÉrdekes az is, hogy mostanában nem nagyon halt meg senki zombiharapás miatt nem? Talán az utolsó akire emlékszem az a szerencsétlen "Negan" (embere de mindenki Negan
) akit a fába szorult zombi kapott el. (bár mintha annak is csak a kezét vágták volna le) -
Woodslave
félisten
én továbbra se tudom megérteni, hogy ezek a típisú zombik, ilyen átváltozási sebességgel hogyan tudták legyűrni az egész USA-t.. Engem ez jobban foglalkoztat mint hogy hogyan ráng még kettőt az ujja miután lefejezték

-
törölt tag
Úgy már értem. Nem lehet tudni végül is, lehet van valami heppje Ezekielnek is, elvégre eddig minden csoportosulás ahova Rickék kerültek lerombolódott, meg a vezetőjük is.Ja hogy nem Negan kényszerítette Michonet, hanem Michone rakta a fejét önszántából.
Ez mondjuk vicces, hogy Rickék ezzel a szarságukkal elintézik Neganékat is, Rickék előtt nincs megállás.
Na meg azért az is jópofa, hogy Ezekiel rothadókkal etetett disznót ad Neganéknak, egyék csak, finom az.
Szerintem le is köpködik mindegyik disznót előtte. Bár ki ne tenné? -
törölt tag
Képregény szerint nem bezárták már Negant? Mintha azt írták volna ide. -
Vladi
nagyúr
Teljesen biológiailag helyes választ ne várj. Ugye azért tudod, hogy zombik nem léteznek...

-
Woodslave
félisten
tényleg agyalsz ezen?

-
Vladi
nagyúr
"A bőr ruha jó ötlet de lehet agyaruk is nő a vírustól. Bár ha azt vesszük hogy a zombik az emebrőlből mutálodtak akkor hogyan élhetnek évekig táplálék nélkül?"
- nem mutálódtak, csak meghaltak, tehát nem élnek akár táplálékkal, akár anélkül. A topik legelején voltak agymenéseim ennek tudományos oldaláról, ha érdekel.
Egyébként a z nation e tekintetben is fényévekre jár a twd-től. 1 évad alatt annyi sztorit adnak elő, amit a twd eddig összesen.

A másik, post apok fasionben is igen jól muzsikál, néha már divatbemutatónak tűnik, a bögyös főszereplőnők fekete/vörös bőrruhában csapatják a z fejeket.

-
törölt tag
Hát már érik rendesen az az elpicsázás. Viszont az maxi igaz, hogy ne Rick, mert neki most levitték a szálát eléggé. Daryl viszont nagyon adná.
Az is egy járható út lenne, ha a kezdeti nehézségek után beadná a derekát Negannak, ezzel elhitetve neki, hogy áttért. Valójában meg nem, hanem csak az alkalomra vár. Ezzel viszont annyi a gond, hogy Negan amekkora geci, az lenne az első dolga, hogy átmegy Alexandriába és Daryllel levágatná valaki kezét, hogy megmutassa tényleg áttért-e.
-
lionshamlet
senior tag
"Szerintem jön a szünetig másfél rész csicskulás, majd a félidő vége előtt bevágnak egy jelenetet hogy Daryl tekintete kitisztul, legyak mindenkit majd rárugja Neganra az ajtót, aki bárgyún vigyorg.
Daryl csak ennyit mond - " Meghalsz gecó"Majd a szunetrol visszatero epizod azzal nyit hogy dwight hatulrol leuti darylt, visszadobjak a kalitkaba es kezdodik minden elolrol.
-
koxx
MODERÁTOR
Jó persze és mégis hány részen keresztül kell hallgatni a nyifogást? Kva unalmas...
-
cyberkind
félisten
Én kaszabolni szeretek, ilyet meg elvétve se találni ebben a sorozatban se.

-
mepet
addikt
Már akitől. Én még sosem nyafogtam a túl sok zombi miatt, nem is fogok. A traktoros volt kb az évad eddigi legjobb jelenete szerintem. Azért egy zombis sorozatnál had várjak el némi fröcsögést...
-
koxx
MODERÁTOR
De vmi egyensúlyt jó lenne találni mert több unalmas párbeszéd van benne mint a barátok köztben.
-
törölt tag
Nagy baj még az is, hogy Rick nem nagyon nyugtatja a népet, az lenne a minimum, hogy elmondja nekik visszacsapnak, de nem most. Nem jött el az ideje, nem tudják még a módját, keresni kell Neganék hibáit és felkészülni jól. Visszacsapnak, de nem most. Ez teljesen logikus is lenne, ehhez képest Rick mint egy agyhalott csak azt mormolja már ők irányítanak. A saját embereit is elveszti így. Ennyire nem lett azért az agya kimosva, mert akkor fel-alá se tudna járkálni az utcán olyan elmezavara lenne.
Morgan jó, ő talán a második legvezérebb alkat az egész csapatból, ki lehetne hozni vele is valamit.
-
keIdor
titán
Supernatural 1-2 évadból ismerős.

-
Arpee78
senior tag
Amikor a síneknél kiabált meg hangosan beszélt a csaj már sejthető volt, hogy balhé lesz. Hogy jut eszükbe ilyen zombiföldén?! Dennise halála volt eddig a legjobban megkomponált, nagyon elégedett voltam vele, hogy WD-sen morbid legyek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az őr puskája lehet hangtompítós, az őrködéssel nem is a hang a probléma, még a riadóztatás is megoldható lenne relatíve halkan. Hanem az, hogy ott fenn remek célpont (könnyen észrevehető). Míg az erdőben kiszúrni valakit – pl egy álcaruhás mesterlövészt – kb esélytelen. Őrködős jelenetnél mindig azt várom mikor pukkantja le valaki a fejét.
-
mepet
addikt
a sorozathoz képest vannak eltérések rendesen...
-
dunc
nagyúr
Spojler spojlerének a spojlere
6x15: Negan visszatámad visszafoglalja az erődöt
6x16: Rick erősítéssel elfoglalja az erődöt
6x17: Negan a maradék emberével visszafoglalja az erődöt
6x18: Rick visz mindenkit és Judith vezetésével elfoglalja az erődöt
6x19: Jött a gondnok és mindenkit kizavart az erődből.
6x20: Rick felébred a kórházban és kiderült az egészet csak álmodta, Shane mellette áll és közli nincs apokalipsis, és csak álmodta!
THE END
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)