Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz enginev3.0 #9903 üzenetére
Számomra végig furcsa volt, hogy nem haladtak valami megoldás felé. Vagy nem is volt róla szó, hogy lenne valami ellenszer.
Főhőseink csak mennek szépen táborról - táborra. Ott megcsinálják a balhét aztán tipliznek tovább. Kb ennyi a sztori.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz S e t h #9888 üzenetére
7-8 rész nagyon gyenge volt az előzőekhez képest. ( Nekem )
Vártam valami izgalmasabbat a " végére " . De semmi nem volt.Kiszámítható volt az egészSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz S e t h #9879 üzenetére
Egyetértek!
TWD t temette én is. Ennek adtam még egy esélyt és nagy meglepetésre egész jó lett ez az évad.
Nem veszek észre benne baromságokat mint a TWD minden egyes részében! Főleg az utolsóban!
A főszereplő kiiktatása is meglepő volt. ( bár még nem került elő a " hulla" )
És remélem nem hozzák vissza valami nagy butasággal !Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Vissza olvasva pár hsz-t, úgy látom semmiről nem maradtam le. Kiszámítható gyenge epizód lett a vége.
Meg se nézem inkább.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Kezdj el hazagyalogolni mielőtt megöllek Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Grave_444 #9724 üzenetére
Mert tök jó sorozatnak indult de katasztrófa amivé lett. Mindig bízik az ember benne, hogy talán most egy kicsit jobb lesz de sajnos nem. Sőt! Egyre szarabb részek jönnek.
Ha lesz még egy évad, én azt már biztos nem nézem meg. Ezeket a részeket is csak úgy tudom, hogy többször léptetek előre.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz anorche1 #9610 üzenetére
Bocsesz Amúgy a másik lövés elég szép volt. Fordulásból egyből fejbe. Emez meg másfél méterről a baseball ütőt . hát na! Nem mindenki lett mesterlövész Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz jegenye77 #9607 üzenetére
Egy t meg lemaradt
Rosita meg ledobhatna pár textilt végre!
Amúgy páran trikóba, pólóba nyomulnak és nem egyszer közbe meg begyújtják a kandallót! Kicsit furcsa.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Mos már értem miért CSAK egy golyót csináltatott
Hát Lucille-t lőtte le vele
Daryl meg egy fickót elimtézett akinél ráadásul fegyver is volt de ő odasétált és lecsapta , és szépen elmotorozott. Hogy ott senki más nem volt? Se őr se senki? Azt mondták nagyon sokan vannak! Ő meg felpattant a mocira és elhajtott simán!Ahan...[ Módosította: koxx ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Én is meló közben nézem meg kb 10 perces részletekben telón
Első évadot meg a lehető legjobb minőségben nagy tv - n házimozival!
Kb ennyire érdekel és ennyire izgalmas.[ Szerkesztve ]
-
-
jegenye77
addikt
Sikerült megnezni az utolsót is és ráadásul véletlen szinkronosat szedtem le.
Nálam feltette az i re a pontot
Tehát, a végén besétáltak a zombik mellett simán úgy, hogy csak pár lövést adtak le és tényleg sétáltak csak, és ugyan az a kis zombi csapat elintézte a bandát mikor rájuk engedték a táborba őket! Hát ott még több helyük volt ahol elbújjanak vagy fedezékből leszedjék őket! Egy felől jöttek csak! A lépcsőn felfelé el kellett volna intézni őket! Ááhh, vicc az egész.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
Még nem láttam de az előtte lévő az jó volt.
Igaz ott is volt benne hülyeség rendesen. Az egyik 5 másodperc alatt átváltozik a harapás után a másik több órával utána is még elvan.Vagy ez eddig is így volt?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Az is érdekes, hogy mindkét sorozatban nem kicsit szerencsés főhőseink csak kóborolnak össze vissza miközben mások már egy kisebb falut kiépítettek saját védelemmel és ellátással. Ezek meg odaérnek és kb borítékolható, hogy az egész romokban lesz.
Kiszámítható az egész történet minden évadban.
F TWD kicsit még jobb szerintem de már ott is ide jutottak. Szal túl nagy izgalmak nem lesznek.
Egy évad végén van annyi, hogy na most kit csap le az aktuális gonosz. Kit írnak ki a sorozatból és ennyi.
Kifulladt ez a sorozat. Kár erőltetni tovább. Ellaposodott pedig még sokminden lehetett volna amitől izgalmas lenne.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz #90933760 #9149 üzenetére
Egyre gagyibb az egész.
Kicsit abban jobban bízok, hogy nem lesz több évad,hogy ez lesz az utolsó,minthogy valami izgalmas is lesz még benne.
Úgy is megnézem mert nem bírom ki, hogy ne de már egyre viccesebb az egész. Inkább jókat röhögök a baromságokon már.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
De az miért biztos, hogy agyon veri?
Az nem lehet, hogy csak nagyon megcsapkodja? Aztán úgy is hiper gyorsasággal felépül mint eddig mindenki akit majdnem agyonvertek.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz #90933760 #9052 üzenetére
waka waka azért nem lesz ugye?!
Mondjuk Gerard Piqué-t megnézném ahogy zombul ( igaz neki nem kellene átváltozni,mert alapból agyhalott )Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Eddig a FTWD ben ez volt a legjobb rész!
Félek,hogy csak ennyi lesz az izgalom.Partot értek és kész.
Előtte a vízi kaland is izgalmasan indult de utána 0 volt.Most látok egy kis reményt,hogy lesz ebből valami. Bár lehet elhamarkodott öröm ez egy jó rész után de bizakodva várom a kövitSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Azt az egy túlélőt se értem a repülőn.
Mivel nem voltak szana-szét hullák ezért gondolom bezombultak mikor meghaltak és elimdultak minden felé. Akkor arra a friss húsra aki életben maradt miért nem csaptak le?
Vagy későbbre hagyták? Elspajzolták a szűkössebb időkre?!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Azt hittem valamivel különb lesz a fő sorozattól de ez ugyan olyan szar kezd lenni.
Szerintem ez ennyi volt. Kár tovább erőltetni.
Persze le lesz húzva még róla pár bőr, de nagyon kár érte.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Parton a jelenet :
Futva menekül a csaj előlük majd feltűnnek hátul a zombik akik ugye csak vonszolják magukat. Következő jelenet már ott is vannak előttük. Persze nem szaladnak el előlük hanem elkezdenek harcolni velük. Majd párat elintéznek és simán lesétálnak a csónakhoz ahová már nem érik utol őket mivel alig haladnak.
Nem értem miért nem mentek egyből a csónakhoz?
Annyira béna már, hogy kb nézhetetlen kategória lesz..Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
FTWD ben is az lesz végig, hogy ahova hőseink betérnek ott fél családnak vagy bandának kampec?
Izgi lesz ez is!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
És az már biztos, hogy most akit gyepált az meg is fog halni?
Az igaz, hogy ha annak a valakinek a fejét ütötte így akkor esélye sem maradhatna. De azért láttunk már itt csodát is nem keveset!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Sajnos sok mindenben egyetértek veled.
Nagyon sok baromság van egy-egy jelenetben.
Egy dolog ami megmenti a filmet,hogy ZOMBIK-ról van szó!
Mit tudunk róluk?
kb semmit,mert egyikünk se zombi szakértő
Szóval sok mindent bele lehet képzelni a sorozatba.
Nem szabad ennyire "kockán" nézni ezt a sorozatot!Nincs értelme!
Ha így néznénk minden filmet akkor egyiket se lehetne "élvezni".
Legnagyobb hollywood-i alakításokban is vannak ilyen bénaságok!Sőt!Sokkal nagyobbak!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Szőke csajszit sajnáltam Én is de Glenn halála nagyobb dráma lett volna. Volt is egy pillanat amikor azt hittem behúzzák ezt a lépést a kerítéses jelenetnél mikor körbevették.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #8311 üzenetére
A TWD se izgalmas már de azért mindig várom és megnézem.
Mindig reménykedem benne, hogy az adott részben ne legyenek túl nagy baromságokSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz freeknight #8199 üzenetére
Mert a sok balfaszsággal együtt is még szerethető a sorozat. De az tény, hogy egyre több idegesítő hülyeség van benne. És ez csak több lesz mivel ennyi évadon keresztül nem lehet kihagyni ezeket
-
jegenye77
addikt
És mi a baj a spoiler-el?Van aki csak később tudja megnézni.Az ne olvassa már el mi történt az adott részben.
Eddig nem volt akkor meg mindenki azért sírt,hogy írd már oda,hogy spoiler!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz tonyrulez #8088 üzenetére
Az akart lenni a végén,hogy eltört a lemez?
Nem tudtam kivenni csak annyit,hogy folyt át a vér. Amúgy ez a Deanna nem változott már át? Egyre jobban hasonlít a zombikhoz[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Kecskét megnéztem volna, ahogy bezombul
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Aki még nem látta annak erősen spoiler:
Glenn-t De vannak akik azt mondja,hogy csak a ráeső tagot eszik és így marad életben Glenn [ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Igen néztem azért mondtam.
Amennyi autót sorba raktak annyi erővel simán megerősíthették volna azt a pár kamiont. És ott ha jól láttam csak egy vagy két helyen tudtak csak kijönni, szóval csak azokat kellett volna megerősíteni.
Így viszont az a sok ezer zombi kint van és minden irányba mehetnek.
Egyáltalán hova akarták terelni őket? Csak úgy el? És utána?
Porszívózás közben is láttam volna ezt
Arról nem beszélve, hogy a kamiont eltolták de mikor terelték őket akkor attól szétloccsant a fejük mert nekimentek a hullám-lemeznek[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz djculture #7802 üzenetére
A hülyeségtől
Bent vannak egy nagy gödörben a zombikák.És onnan akarják elterelni őket
Hova?Minek?
Nem,hogy ott kellett volna valahogy elintézni egyben ha már csapdában voltak?
Persze akkor nem lenne sorozat[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz matyialiga #7620 üzenetére
Kémia
A tini drogos srácért az anyja megtesz mindent a műfater meg mivel ezt a nőt választotta szintén igyekszik megtenni mindent a gyerekért.
Tini csaj meg pont olyan korban van amikor aztán a szülők neki semmit ne mondjanak meg,pláne ne a műfater.
A másik srác még nem sokat szerepelt de érződik,hogy haragszik a faterra mivel gondolom az hagyta ott őket.
Majd mikor jobban elszabadul a pokol (vagyis a zombik ) akkor biztos kevésbé lesznek utálattal a másik iránt.Mentik egymást,ahogy tudják.
szerintemSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #7600 üzenetére
Így van!Kár lenne egyből belecsapni a lecsóba!Semmiben nem különbözne akkor a TWD-től.Unalmas lenne ha megint ugyan azt kapnánk.
Na meg meg is kell szerettetni a főszereplőket ill. főbb szereplőket akiket majd ( olyan drámaian ) elvesztenekSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Na sikerült megnéznem.
Egész jó volt ez az első rész
Pár epizódig ellehetne húzni ezt a kezdeti állapotot.Így még izgalmas is.
Viszont később félek tök ugyan az lesz mint a másik.Ne legyen igazam mert akkor unalmas lenne.
Mindenesetre a rajt jó volt és várom a következő részt.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Azt Én is remélem mert kb 5 percet bírtam belőle nézni aztán kikapcsoltam.
Tegnap óta még nem tudtam rá venni magam,hogy folytassam.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Nem akarok én hasonlítani semmit semmihez. Akkor alapjaiban megdőlne az egész.
Csak a sorozatnak tenne jót szerintem. Persze sokan nézik így is de azért valami felé kellene haladni a történetnek.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Nem változtat semmin de azért elég érdekes, hogy soha nincs róla szó. Senkit nem érdekelne egy ilyen helyzetben, hogy mitől is lettek a zombik?
Vagy amit már említettük párszor, hogy valami megoldás felé is haladhatna a sorozat. Mert így egy kicsit unalmas már.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz mikrosuttii #7168 üzenetére
Már most úgy néz ki mint egy zombi
-
jegenye77
addikt
Azt nem értem, hogy maradtak ezek életben ebben a táborban ha mindenki ennyire be van rittyentve?
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz L_YKing #6058 üzenetére
Nagyon amatőr módon lett összevágva ez a jelenet
És van egy két rész amikor a zombik is zs kategóriásra sikerednek.Illetve nem is a zombik hanem azok kivégzése.Pl a vízágyús jelenet!Ott mitől pusztultak el?Még nyomás is alig volt és mégis feküdtek el szépen sorba.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #5943 üzenetére
In te flesh benz is megoldották
Amúgy nem lenne vége!Ellehetne azt húzni mint ahogy eddig is.Valakitől hallanának egy olyat infót,hogy valahol van rá megoldás de oda el kellene jutniuk.Vagy valahol kísérleteznek orvosok,tudósok.
Igaz most is hasonló volt csak hát kiderült,hogy kamu.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Már örültem,hogy valami megoldás felé haladnak erre...
-
jegenye77
addikt
Várható is volt,hogy nem lesz olyan pörgős mint az első.Azért a vége beindult és a következőben szerintem több lesz az akció
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
A végére azért izgalmas lett
spoiler : ahogy ették a lábátSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #5576 üzenetére
Én a mozifilmek többségét is feliratosan nézem.Szörnyű lett a magyar szinkron.Valaha büszkék lehettünk rá de az már régen volt.
-
jegenye77
addikt
Tényleg jó rész volt de egy két jelenet nagyon gyengére sikeredett!
Pl.: 20:58-nál mikor az égő zombi utoléri a földön kúszó (és persze fel nem kelő és futó) fickót és elkezdi csócsálni![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Z Nation-t nézte már valaki közületek?Tényleg annyira gagyi lett mint ahogy írják?
-
jegenye77
addikt
Itt ajánlották nekem is,ezért írom ide hátha másnak is megtetszik,hogy az In the Flesh folytatódik!
Illetve folytatódott mert már 6 új rész van!
[link][ Szerkesztve ]
-
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #4899 üzenetére
SP
Ha a kis-csávót fejbe lövik az ütős befejezés lett volna.
Vagy nem is fejbe hanem lett volna egy lövés ,összeesik és köv.évadba derülne ki,hogy "fej vagy gyomor" volt[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
SP
Néztem Én is a végén a lövöldözős jelenetet,hogy mi az már
Aztán leesett,hogy csak terlegetik a "marhákat" a vagonbaSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Meg kellett volna várni amíg átváltozik a kisebb és utána engedni,hogy játsszon vele
Az égett zombik frankók voltak[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz tomiii. #4528 üzenetére
És befeküdt a döglött zombik közé
Vagy arra gondolsz,hogy várt de több jött és muszáj volt befeküdnie?Mert akkor nem ment volna fel inkább az üres épületbe ahogy a másik csajszi csinálta?Egyszerűbb volt humickázni kicsit a fagykiskocsi mellett[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest