Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Jakesz
üzenetére
Kapok egy felépített fantázia világot, amit a végén próbálnak nekem megmagyarázni.
Most vagy engem néznek hülyének, mert nem vagyok képes felfogni a látottakat, vagy letojják, hogy ez csak kizökkent az adott világból, hogy próbáljam átélni a látottakat.Nem egy általános dolog sorozatok, filmek végén és akkor még óvatosan fogalmaztam, nem tudom mi a cél, a motiváció, hogy itt bedobták.
-
enginev3.0
félisten
Az első részt láttam, én gondolkodtam rajta hogy tetszett e vagy sem :D
-
S e t h
nagyúr
Van akit lázban tart az epizódok végén lévő magyarázó rész?
Csak sikerül mindig átverniük, amikor meglátom, hogy hány perces az epizód, aztán jön a végén a duma. -
Jakesz
addikt
Iszonyat jó volt a 11. évad első része. Volt benne horror rendesen, és a karakterek között is történtek érdekes fejlemények. Ha ezt a szintet hozza a búcsúévad többi része is, akkor nagyon rendben lesz.
-
volandy
senior tag
https://bloody-disgusting.com/tv/3675394/walking-dead-season-11-comic-conhome-trailer-previews-3-minutes-shows-final-season/?fbclid=IwAR3FY_c_xVn_I2rIPjs7gYZYAv11pcaVoTm-gn8CV09vQUMeugtCcpLlPOM
-
volandy
senior tag
Hát megnéztem a 10. évad utolsó hat részét!
Hát mit mondjak.Daryl, Leah és a kutya rész elég ígéretes volt a számomra. Szerintem azt lehetett volna hosszabban is vinni, de nem! Carol? háát nem is értem, van amikor egy kemény nőt játszik utána meg visszatérnek a rendezők ahhoz a nyálas férje által elnyomott hülye p.cs.hoz. Aaron és Gabriel. Voltak a sorozatban annyi karakteres emberek, akiket ilyen-olyan okok miatt kiírtak. Erre benne hagynak Aaron, Gabriel szereplőket. Ezért is tart itt a sorozat ahol. Szerintem! Persze lehet azt mondani, hogy, főszereplők azok úgy is túlélik, persze, más sorozatokban de nem itt, mert ha ilyen emberek mint Shane, Tyreese, Andrea, Glen, Merle, Abraham stb., stb., akik vitték volna a hátukon a sorozatot kiírnak akkor nem csodálkozom. És akkor jött a 10/20. rész. Én idáig végignéztem a 10 évadot. Van amelyiket többször is (az első ötöt). De ez. Egy ilyen világban ahol nehezen lehet túlélni. Egyedül meg főleg szinte lehetetlen. Akkor hogy a f.szb. tud még élni egy Princess nevű hülye p.cs.? A 22.rész jó volt, de a vége…….? Most akkor a 11.évad részben arról fog szólni, hogy Negan és Maggie hogy szívózik egymással? Végén meg Negan megmenti a kis Glent és ezzel szent a béke? Remélem, az utolsó évad végén sokan fogják mondani, köztük én is hogy még!
-
törölt tag
10. félévadnál hagytam abba
, most akkor befejezem a maradék 8 részt ami megvan szinkronnal. A többit angolul csak akkor nézem meg, ha megér annyit.mikor a gödörbe esnek a kopasz nőnél
A Fear-rel nem tudom mi van, mert csak 7 részt találtam szinkronnal a hatodik évadban , hát annyi lesz megnézve akkor.ott hagytam abba mikor Morgant megölik (?) -
Pitterix
őstag
Ez a mostani egy leheletnyivel jobb volt, mint az eddigiek.
Bár be kell valljam, beletekergettem.
Bízok egy jobb folytatásban. -
volandy
senior tag
Egyszerre nézném meg a 10.évad utolsó hat részét, de olyan rosszakat írtok, hogy lehet elengedem. Miért csinálják ezt? Lehet hogy szerintük jók a részek, hozzátartozik a storihoz?
-
szuszinho
őstag
Tényleg botrány már.
-
Grave_444
nagyúr
S10E19-et néztem az előbb.
A pap fejét kellett volna szétverni.
-
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De, hogy a szereplők is rábólintanak erre....
Azért nem tudom, milyen fanatikus rajongónak kell lenni, hogy valaki ezt szeresse... -
-
Pitterix
őstag
Ez a 1021 megint mi a vérvörös fittyfütty volt?
Nem bírtam nézni, igen szégyenszemre pörgettem. -
enginev3.0
félisten
Amúgy mi ez a pancser megoldás, hogy a részek elején elmesélik hogy mi történt velük nemrég?
mint valami gyerekmesében -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De ennél mi a lópikulára gondoltak a készítők?
Hogyan gondolhatták, hogy ezt tetszeni fog sokaknak?
-
Pitterix
őstag
1020:
Bakker ezt nem bírtam rendesen nézni. Bele kellett tekernem.
-
Pitterix
őstag
Egy újabb töltelék rész.....
Bár volt mondanivalója, de a sorozat szempontjából tök felesleges..... -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tölteléknek tökéletes volt, de másnak....
-
Pitterix
őstag
1018.:
Üresjárat, visszaemlékezés, nagy szavak, érzelmi dráma és nem gondoltam volna az elején, hogy Carol ilyen sokáig húzza. -
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
ja. Vártam azt is. Bár ez a két csoport szerintem nem ugyanaz. Mármint a halálosztók vagy kik meg a fehér szkafanderesek
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem is tetszett. Kicsit zavart hogy már gőzöm nincs mikor hogy kivel ment el Maggie. Milyen ikrek Georgi stb. Maszkosra azt hittem én is vmi brutál arcú forma lesz

Mondjuk az hogy megint jön vmi brutál gonosz csoport egy kegyetlen vezetővel...
persze mit talaljanak ki -
enginev3.0
félisten
Azóta megnéztem, nem volt rossz rész, de azért az eddigiek jobbak voltak
Várom a kövit
-
Pitterix
őstag
1017.:
Bemelegítésnek jó volt.
De a visszatérő Maggie azért ne annyira kemény, mint vártam.
A maszkos srác, meg jó volt, míg nem vette le az álarcát, addig valami másnak gondoltam. -
Jakesz
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én este megnéztem, szerintem teljesen jó lett. Már az első jelenet odatette magát

-
Jakesz
addikt
Már nézhető az új rész a szokott netes felületeken. Persze teljesen angolul.
-
Jakesz
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Másfél. 6+24 rész.
-
Jakesz
addikt
Az RTL Spike után egy cég sem veszi meg a Walking Dead forgalmazási jogait, úgyhogy a hátralevő részek nem lesznek leszinkronizálva. Mondom annak a kevés embernek, akit ez érint

-
Di Natale
senior tag
Egyébként 2019 szeptemberében daráltam le a sorozatot. Durva volt látni ahogy 10 év alatt idősödnek a színészek.
-
Di Natale
senior tag
Itt van olyan elvetemült aki képes újra nézni a 10 évadot? Erősen gondolkodom rajta, nagyon tetszik a sorozat, de sok a töltelék epizód és sokszor ellaposodik a történet. A 10 évad eseményei bőven belefértek volna 7 évadba is.
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azóta visszaolvastam. Látom neked is tetszett szóval egyetértünk

-
Woodslave
félisten
lehet jót tett a kihagyás, de nekem ez a 10-edik évad 9/10. Egyetlen rész volt ami annyira nem jött be, de a több nagyon tetszett. Persze lehetne kötözködni, de bőven teljesítette minden elvárásom
-
Woodslave
félisten
na csak nekivágtam. Ismétlés címén a 9. évad félévadzárót megnéztem újra, aztán még a 9-10-11 részt. Elég jó volt. Kicsit szokásosan sok a moralizálás, akit ki akartunk végezni és hazudozott össze vissza, aztán jól megsajnáljuk szegényt.. Ez pár hónap alatt még ok lett volna de nem egy nap alatt, de elnézzük mert kellett a jó-rossz oldal megfelelő pozicionálásához. Arra nem emlékszem mi az Alexandira vs. többiek konfliktus oka, de nagyvonalúan elengedem egyelőre.
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
igen belepillantottam mit írtál.
akooos:
És milyen jó ez így
-
enginev3.0
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Én most írtam véleményt, annak az évad második felére nem nagyon emlékszem, viszont a 10. Évad piszok jó volt, talán 2 gyengébb rész volt
De nem húzták a történéseket, pörgött minden, haladt előre, voltak benne jó lépések, nagyon nagyon jó évad volt
Pár nap alatt végeztem veleNézd meg nyugodtan
-
Woodslave
félisten
ott maradtam el, amikor megjelentek az álzombik. Azt hiszem a félévadzáró temetős jelenet ugrik be. Érdemes nekiesni és bepótolni? Imádtam régen aztán mint sokat elkoptam ...
nagyon nem merek visszaolvasni
-
enginev3.0
félisten
válasz
hundai
üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogyha visszatér (remélem), akkor valami olyasmi sztorival hogy amnézias lett, és nem emlékszik semmire (robbanás, fej beverése), ez így hihető lenne
Most végeztem az évaddal, gyakorlatilag etette magát, tök jó volt
Vártam hogy Carol elhullik, mondjuk az egész évadban, de nem jött neki össze
Neganrol tudtam hogy nem lesz alfa hívő
Darylt meg már többször temettem, annyi szomorú elbúcsúzó jelenete voltEgyébként Rick már csak azért is visszatérhet, mert a pancser bedrogozott résznek semmi értelme, Michonet nagyon kivitték a képből szóval remélem visszajön
Az utolsó rohamosztagos ruhás srácok meg nagyon kemények, tiszta éhezők viadala
Basszus, de jó évad volt, a többihez képest, fuh, tetszett nagyon
-
enginev3.0
félisten
Le vagyok maradva vagy egy évvel, de most van sok időm és elkezdtem nézni a 10. Évadot, 9 részt néztem meg, és az utóbbi idők egyik legjobb évada :D
-
sirarcheer
senior tag
Én is megnéztem,
és ugyanaz a véleményem, hogy simán kijutottak, úgy hogy alig voltak összekenve. Még a FTW-ben teljesen véresek voltak amikor zombik között mentek, itt egy kis paca elég volt. A szekértámadásnál, sok suttogó volt, de a bosszúnál meg legyaktak 4-et aztán kész. A Béta meg elég gáz volt, mert az ablakból simán ki lehetett volna nyilazni egy fejjel kimagasló embert. Majd miután két darab 40cmes tőrt kihúzott a szeméből még pár percig ott eléldegélt. -
Peti78
őstag
válasz
Pitterix
üzenetére
Vérlázítóan gagyi volt. Attól tartok, hogy az eddig sem túl magasan szárnyaló színvonal zuhanni fog. Szerintem pont az lesz, mint a Trónok harca évadzárójával. Ami pénzt és sztorit meg lehet spórolni, az meg is fogják. Nem számítok túl sok jóra,
Beta pont olyan simán le lett rendezve mint az Éjkirály a GOT-ban. -
Pitterix
őstag
No, nincs senkinek véleménye az új epizódról?
Nézhető volt, nem túl nagy durranás, inkább kicsit gagyi felé hajlik.Gondolok itt arra, hogy mikor szöknek kifelé, fosnak, alig mernek nézni-menni, mikor meg elhatározzák, hogy kemény meló lesz, de szedjék le egyesével a sutyorgókat, seckupecku végeznek velük. Ez valahogy jaaaaaj.
-
HaZsolt
őstag
Megtaláltam a 7-ik évadtól kellett újra bekapcsolódnom.
-
HaZsolt
őstag
Tudtok segíteni?
Még pár éve ott hagytam abba amikor:
negan valakit meg akart ölni a szezon végi részben.
Melyik évadtól kellene folytatnom? Melyik következik? -
Pitterix
őstag
Nos ez az utolsó elkezdődött, azt vége lett. Semmi extra, bár mintha az előző részhez képest ugrottak volna az időben előre....
-
-
volandy
senior tag
Most olvasom, hogy nem lesz évadzáró. Valamikor év közben csinálják meg és adják le ha lecseng a járvány. A fél évadot nem egyszerre szokták megcsinálni? Ezek szerint nem.
-
Grave_444
nagyúr
Na mi az? Le vagytok maradva?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Elvoltam most ezzel az évaddal, de ennek az epizódnak mélyebb volt a színvonala mint a Marianna-árok.
Megöltél már millió zombit és embert, turkáltál belekben és agyakban, a baddass címszó alatt a te neved van a lexikonban, de időnként eltörik a mécses és olyan vagy mint egy emós tinédzser. -
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Én sem bírtam ki beletekerés nélkül és ez nagyon gáz. Nem is értem, hogyan gondolták azt a jelenetsort....
-
Pitterix
őstag
1013:
Ez az epizód valami borzasztó volt, legalább is számomra.
Ez a bekábítózott hallucinációs jelenetsor, ááááá.
Ami ért valamit, az az utolsó pár perc. -
Pitterix
őstag
válasz
hundai
üzenetére
Rick nem csak tv filmben fog visszatérni? Elvileg azt írták, ha jól emlékszem és teljesen külön történetben.... Eugene meg hirtelen elmegy majd egy helyre, amit eddig nem láttak, pedig csak tovább kellett volna sétafikálniuk. Mondjuk, ha annyira akartak volna, ezidáig is elsétálhattak volna messzebbre. Főleg Daryl a mocijával... -
hundai
aktív tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Így van! Az utolsó pár percet tátott szájjal néztem, majd utána csakpodtam az asztalt hogy mi a nemiszerv volt ez! Hatalmas, nagyon jó volt ez a rész.
Igaz még nem írtam ide a fórumba, de nagyon kíváncsi vagyok ti mit tudtok elképzelni a jövőbeli cselekményeket illetően. Ott van a Maggie szál is, Eugene randi ( biztos lesz jelentősége, csak nem erőltették volba ennyire, több részen keresztül. Valamint amit a legjobban várok, Rick visszatérése. Volt egy elképzelésem hogy Alpha előtti nagy harcnál ( hogyha ez egyáltalán az a nagy harc volt, de szerintem innentől már kapufa nekik) fog visszatérni, de vsz nagy cselekménynél fogják hirtelen behozni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple asztali gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mint valami gyerekmesében