- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #9870 üzenetére
Szabályellenes valóban, de amúgy itt aki nem TV-ben nézi az 99% torrent. Esetleg Indavideóra töltenek fel részeket onnan nem törlik mint YT-ról, de legtöbbször csak párat, aztán a feltöltő megunja, hogy tetű lassan megy fel minden rész és abbahagyja.
-
törölt tag
válasz Grave_444 #9866 üzenetére
A hetedik évad 12. része valami kurvahülye vicc ugye? A különkiadás amit olyan poénosra fogtak a teliholddal, meg a két homival, a rózsaszín ribivel stb. Fájt végignézni basszus. Voltak már korábban is hasonló poénrészek, de ez valami annyira szar volt, hogy ki kellett kapcsolnom a gépet utána...
Amúgy jó sorozat, csak az ilyenek annyira gagyivá teszik. Még szerencse, hogy a WD-be nem raknak ilyeneket. -
törölt tag
válasz Grave_444 #9866 üzenetére
Nézem, a random részei nagyon tetszenek azért is kezdtem el nézni, a fő szál is marha jól meg van csinálva a karakterekkel, viszont a "két idegen lény tábor harcol egymással, hogy elfoglalja a bolygót" amire rá van építve a fő sztori, nekem ez annyira noob, hogy azokat a részeket szenvedés megnézni.
Meg azért kicsit sok a nyálas jelenet is, Mulder már hányszor volt halálközelben aztán elmélkedett az elméjében, aztán hiphop visszatért mégis, ugyanúgy Dana is....
Nekem ez annyira fárasztó, mint a Gyűrűk Ura rendezői változatban nézni három és fél órán át Frodóék menetelését, az is 100x elesett és majdnem meghalt, de végül mégis felkelt és ment tovább, ez egyszer elmegy, de nem 10 percenként. Vagy mint a Halálos iramban, utolsó 5 rész ugyanaz, ugyanazokkal a szereplőkkel, régmúlti főgonosz, Toretto, my family, brumbrum, végsebességről visszaváltok és még gyorsabban megyek, főgonosz elkapva, rendőrség szemet huny Torettora és tengerparti picsarázás. Most a 8. rész is ugyanerről fog szólni abban biztos vagyok. Meg se fogom nézni, inkább megnézem a WD 7. évadát újra, annak több értelme van. -
törölt tag
Áhhá, szóval a 7. évad 4. részében van zombi az X-aktákban. Valaki írta itt régebben kb. egy éve, most jutottam el odáig. Igazából a sorozat közepe annyira vontatott a sok hülye ufó marhasággal, hogy nagy energiámba került tovább nézni. Ami a fő cselekményszálat adja, tényleg erő kell hozzá részről részre nézni. Annyira jól felépítettek a rejtett a karterek, a cigis stb., aztán egy olyan hülyeség van mögötte az ufókkal, hogy nyeríteni lehetne rajta. Akkor már legalább valami Szökés szintű multicég összeesküvés elmélet lenne mögötte, az érne is valamit. A random részek igazi felüdülések mikor végre az jön, egy kis agyszívó gyíkember stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Imilenni #9860 üzenetére
Végül is letelt a 4 év, szavazhatnak.
Igazából ez a része nagyon hiányzik a sorozatnak, mikor még valakik voltak, még mikor túlélők voltak. Előző évadban már csak kapáltak, hisztiztek, most Negan csicskái. Azért ez roppant hamar unalmassá válik. És a nyolcadik évad se igazán azt sugallja, hogy nagyon előre lépnének, bár remélhetőleg pár fokkal jobb lesz a hetediknél. Ha visszahozzák a tökös Ricket, még akár jó is lehet, már az nagyot mentene a sorozaton.
Persze a régi Rick pontosan olyan ennyi erővel, mint Negan. Gondolkodás nélkül ölt. A különbség csupán annyi nem mindegy ki a főszereplő és hogy ki miért teszi. És ami nagyon nagy különbség, Negan élvezetből öl.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vajon hogy fogják megoldani a nyolcadik évad kezdését, saját maguknak állítottak egy olyan akadályt amin nehéz lesz átlépni.
Ilyen túlerővel Negan ledózerolja őket, nyilván nem akarja, mert ők látják el kajával, de a bőrébe meg nem férő vezető egyéniségeket simán odamegy és eltipor némi járulékos veszteséggel. Carl elsőnek, csak hogy lássa az apja, majd az apját is verné szét utána mivel látja hogy beidomíthatatlan. Aztán jönnének a többiek, még Ezekiel is valószínű. Majd menne minden tovább, keresne új vezetőt oda.Na most ebből hogyan fogják lehozni, hogy Negant sikerül elkapniuk, mert azt már tudjuk előre, hogy el lesz és nem fogják megölni. És hogyan sikerül majd lenyomni a túlerejét is. Vagy nagyon oda kell tenniük magukat a sztorival vagy nagyon gagyinak kell majd lennie, hogy a végeredmény kijöjjön. Miért érzem az utolsó esélyét nagynak.
És tudva, hogy ebből még sok évadot akarnak lehozni, Negan tuti kavarni fogja a szart a háttérből, ott van a jobb keze a kopaszbajusz meg még hozzá hasonlóan jó pár egyén aki képes Negan nélkül is a csoportot ugyanúgy tovább vezetni. Élből két évadot el fognak ezzel húzni. Majd pedig a töredékére esett nézettség miatt elkaszálják ha nem hoz pénzt, jobb esetben adnak valamiféle utólagos befejező részt. Hasonlóan, mint a Szökésnél régen pl.Most annyit tudnának kihasználni, hogy elmenekülnek Alexandriából egyenesen hozzájuk, Negan csapatostól odamegy Alexandriába és pofára esik, nagyjából üres lesz a bázisuk, ezek meg elfoglalják. Elég merész, de még talán az egyik járható megvalósítás.
De igazából az is megoldás lenne, ha lelépnének Rickék a szarba és folytatódna a sorozat úgy kb. a 4. évadtól a vándorlási ciklussal. Végül is miért ne, soha nem találnának rájuk már, meg tudnák csinálni. Igaza volt Ricknek egyébként, ahogy Alexandriába léptek elpuhultak és még mindig olyanok. -
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #9855 üzenetére
Úha akkor Morgan megint átment állatba ezek szerint. Sokkal kíváncsibb vagyok rá meg Carolra, mint magára a Rick brigádra meg az egész sorozatra. Kettejükben az a durva, hogy bennük van az elfojtott düh, az elfojtott érzelmek nagyon hosszú ideje, nagyon sok mindenen keresztül mentek, elvesztették mindenüket, mindkettőjük pattanásig van feszülve olyan szintű kiszámíthatatlan gyilkológép emberállatok, hogy Negan egy esti mese hozzájuk képest.
Kettejük miatt fogom nézni a sorozatot, semmi másért.Régen Daryl is nagy kedvenc volt, de igazából annyira rávetül az ő karakterére az egész sorozat szarsága, hogy nem is nagyon érdekel már. Meg Mison is ahogy kente ezerrel a kardos témát az tetszett eleinte, de hihetetlen szürke karakterek lettek a végére. Igazából itt érződik mennyire laposodik az egész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Letoltam az utolsó részt, hát. Fél fokkal jobb volt, mint az egész évad, de egyébként minősíthetetlen. Az egész évad mintha egy kínai olcsó utánzata lenne az eredeti WD-nek. Pár dolognak örültem benne, de összesítve szar az egész konstrukció.
És most nem a gagyi CGI, vagy a gagyi összecsapás, vagy a nem kilyukadó teherautóponyva, vagy a néger csaj felesleges nyálcsöpögős vergődése miatt ami kibaszottfelesleges volt, azok érdekelnének legkevésbé.
Az húz fel, hogy ismételten nem történt semmi Negannel, egy egész évadon át nyomják a pofádba ezerrel a szenny taknyos viselkedését, hergelik ellene a nézőket idegbetegségig, majd egy karcolása se esik, egy laza fuckkal lelép. Nevetséges, hagyjuk már. Nem igaz nem fért bele egy-két epic jelenet ahol Negan legalább alap szinten megrémül, hogy a szaros kezét nem tudták eltalálni fuckozás közben. Nem kell kinyírni, se elfogni, csak akibaszottpökhendi szaros stílusán esne már egy kis csorba, egy karlövés amitől megijed tökéletes lenne. Nem, ez a szenny film még ennyit se ad meg. Bezzeg Ricket muszáj volt meglőni, mert az annyira érdekes mindenknek... Az a bilifejűmoslék ocsmány picsa, gondolom az ő lába látszott a nyolcadik rész végén. Hogy miért nem őt verték agyon, miért Mison? Ki afasztérdekel Mison? Annyira gagyi, annyira logikátlan, annyira szar az egész összeállítása a sorozatnak, trágyát érő rendezői munka, hogy ehhez be kellbasznom, hogy egyáltalán a nyolcadik évadot nekiálljak majd nézni....
Bele se merek gondolni milyen lehetett az előző hét rész.Ami tetszett, látom Carol és Morgan visszatért. Már épp ideje volt, hogy az ütődött faszságukatlevessék végre és odacsapjanak, valaki értelem legyen ebbe a sorozatba. Carol pl. pont jó lett volnaelpicsáznia bilifejűkurvát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Imilenni #9852 üzenetére
Ha így lenne már rég kitiporta volna a belüket a hatóság vagy maguk az emberek, elvégre USAban vagyunk. Egy tévképzetet pát tíz fős csapattal aligha lehetne így elnyújtani. Ez egy másfél órás pszicho mozifilmnek jó lenne mondjuk nem is rossz, de nem többnek. Vagy ha így lenne, akkor a sorozatban eltelt 4 évnek valójában pár napnak kellene lennie még mindig, azért ennyit áthidalni pszichopatizmussal, nem lehet rá normális sztorit írni, mivel magyarázható. Zombikat nem kell magyarázni, azok ezer éve léteznek a köztudatban.
A rádióbeszélgetés már nem emlékszem melyik részben volt, de valószínű ott még voltak olyan emberek akik nem fogták fel teljesen mi van és azt hitték igazi embereket kaszabolnak, pedig már zombik voltak. Meg egyébként ismerve a sorozat rendezői munkáját még lehet nekik sincs fingjuk róla mit akartak azzal a jelenettel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #9850 üzenetére
Akkor lehet az utolsót megnézem.
-
törölt tag
Vége van már az évadnak? Nekiállhatok nézni? Vagyis. Érdemes megnézni egyáltalán a másik felét, vagy ugyanolyan Negan csicska húgylé az egész? Mert arra marhára nem vagyok kíváncsi, akkor megvárom a FTWD-et inkább és azt nézem csak...
-
törölt tag
Félévad záró mikor lesz?
-
törölt tag
válasz sirarcheer #9571 üzenetére
Ha legyűrték volna nem tartana 1 évadnál tovább. Vagy nézhetnénk 7 évadnyi átlagos amcsi sorozatot, zombik nélkül. Ilyen jellegű kérdéseket ezért nem kell feltenni egy zombis sorozatnál.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #9563 üzenetére
Az elmenés jó lenne, aztán Negan szívhatná a szarszagot, csak itt Daryl miatt probléma. Meg Alexandria se menne el, ők meg nem hagynák ott. Meg elég jó hely is, szóval maradni akarnak.
Konzerv persze lejár, kb. 2 év szokott lenni a szavatosságuk, de simán megehető utána is évek múlva. Zombi apokalipszisben pláne, és ők most járnak 4 évnél kb.
-
törölt tag
válasz sirarcheer #9561 üzenetére
Úgy már értem. Nem lehet tudni végül is, lehet van valami heppje Ezekielnek is, elvégre eddig minden csoportosulás ahova Rickék kerültek lerombolódott, meg a vezetőjük is.Ja hogy nem Negan kényszerítette Michonet, hanem Michone rakta a fejét önszántából.
Ez mondjuk vicces, hogy Rickék ezzel a szarságukkal elintézik Neganékat is, Rickék előtt nincs megállás.Na meg azért az is jópofa, hogy Ezekiel rothadókkal etetett disznót ad Neganéknak, egyék csak, finom az. Szerintem le is köpködik mindegyik disznót előtte. Bár ki ne tenné?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sirarcheer #9559 üzenetére
Képregény szerint nem bezárták már Negant? Mintha azt írták volna ide. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz S e t h #9556 üzenetére
Pont azon gondolkodtam Negannak egy Éhezők viadala Snow elnök mentalitás ezerszer jobban állna. Nem vitte volna el ennyire olcsó brutalitásba a sorozatot, mégis ugyanúgy durva főgonosz lenne.
Itt már egyszerűen az író meg rendező hibája az egész, nem raktak elég munkát a sorozatba, olcsó, gyors, brutális Negan, dőljön a pénz belőle, kivéreztetik a sorozatot mert mindenki abbahagyja a nézését, de kit érdekel addigra tele lesznek pénzzel. Kb. ennyiből áll most. -
törölt tag
válasz brownus #9524 üzenetére
Kirabolnak body shopot meg sminkest? Amúgy meg Neganéknak pont van rengeteg jó minőségű kajájuk, azt meg képzeljük hozzá, hogy edzenek, nem lehetetlen, sőt. Meg is van oldva.
Ahogy az embernek van egy alap biztonsága és nem az erdőben bujkál a zombik elől, rögtön a tisztaság fog előtérbe kerülni, ez teljesen rendben van, emberből vannak, ezt egy zombihorda évek múlva se fogja kiverni legtöbbekből. Ehhez való cuccokat meg rabolnak. Persze nem fognak arról forgatni, hogyan szednek össze épp sminkcuccokat a kisboltból.
Inkább az a marha irreális, hogy egy zombiveretés után mikor minden rendben van és megnyugodnak, nem képesek megfürödni, még fél napig magukon rothasztják a bűzös szart.Néztem már nem kevés poszt apokaliptikus filmet, ahol reálisan mocskosra voltak megcsinálva a karakterek sokkal rosszabb volt nézni, mert undorító. Nem hiszem, hogy ezt látni akarnánk évadokon keresztül.
-
törölt tag
[link]
TWD játék eddig is volt, vagy ez új? -
törölt tag
Ennyire nem kell túlbonyolítani. Van három különböző módszer, mindegyik működőképes a maga stílusában az apokaliptikus zombivilágban. Alexandria, Rick, Negan.
A probléma azzal van, hogy a nézettség miatt a Negan féle rendszert valami eszméletlen módon eltolták szélsőségesen a többihez képest és ráadásul Negan még pszichopata is.Persze az egybites nézőknek ez kell, ezt nézik, ebből dől a lé. Mindenki más meg le van szarva, egy zombis sorozaton tessék nem gondolkodni annyit...
De nyugi, még 10 unalmas mellékszereplőkről szóló rész és Negan ki lesz fingatva, utána meg öröm és bódottá. Inkább az a lényegesebb kérdés mi a szar lesz a nyolcadik évadban, ha már a hetediket sincs mivel kitölteni egy olcsó pszichopata bevezetésén és lezárásán kívül.
-
törölt tag
Dead Rising 4-re már hangolódtok?
-
törölt tag
válasz S e t h #9497 üzenetére
Ez teljesen így van, de itt rátesz egy lapáttal, hogy átment az egész Zombibarátok közt-be, Negan az elején odabaszott, azóta meg gennyes csicskítás, kibaszások, csicskázások és Zombibarátok közt az egész és a végéig így is lesz, majd jön egy Negan leszámolás. Ez egy egész évadra eszméletlen kevés.
Előző évadoknak hatalmas jelenetei, sztorijai, nyomai voltak, elég megnézni pár válogatást a YT videók közül, még úgy is újra üt sokszor, hogy már láttad.
Hetedik évadban ilyenekről nem fogunk beszélni, mert nincs tartalma. Negan behozatal, Negan kivitel, közötte sallang szereplők mutogatása és a már fárasztóan sok bunkó, alja, elmebajos, pszichopata Negan csicskáztatása.Előző évadok főgonoszai is ilyenek voltak sematikusan az tény, de ezerszer kreatívabbak, színesebbek, tartalmasabbak is. Simán le lehetne még húzni róla pár évadot rendesen is tartalommal, ugyanúgy fógonosz, vándorlás, zombiirtás szállal, egyszerűen a rendező brigádot kéne lecserélni aki Barátok közttel tölti ki az évad elején és a végén lévő két 10-10 perces érdemi részt.
-
törölt tag
válasz sirarcheer #9488 üzenetére
Hát már érik rendesen az az elpicsázás. Viszont az maxi igaz, hogy ne Rick, mert neki most levitték a szálát eléggé. Daryl viszont nagyon adná.
Az is egy járható út lenne, ha a kezdeti nehézségek után beadná a derekát Negannak, ezzel elhitetve neki, hogy áttért. Valójában meg nem, hanem csak az alkalomra vár. Ezzel viszont annyi a gond, hogy Negan amekkora geci, az lenne az első dolga, hogy átmegy Alexandriába és Daryllel levágatná valaki kezét, hogy megmutassa tényleg áttért-e.
-
törölt tag
válasz sirarcheer #9457 üzenetére
Nagy baj még az is, hogy Rick nem nagyon nyugtatja a népet, az lenne a minimum, hogy elmondja nekik visszacsapnak, de nem most. Nem jött el az ideje, nem tudják még a módját, keresni kell Neganék hibáit és felkészülni jól. Visszacsapnak, de nem most. Ez teljesen logikus is lenne, ehhez képest Rick mint egy agyhalott csak azt mormolja már ők irányítanak. A saját embereit is elveszti így. Ennyire nem lett azért az agya kimosva, mert akkor fel-alá se tudna járkálni az utcán olyan elmezavara lenne.
Morgan jó, ő talán a második legvezérebb alkat az egész csapatból, ki lehetne hozni vele is valamit.
-
törölt tag
Szerintem ennyire nem szar, Negan egy geci, Ezekiel meg röhej, ennyi baja van, de amúgy oké. Persze el lehetett volna intézni Negant már ezerszer, de akkor három részes lenne az évad, szóval azt elnézzük. Coralt is elnézzük a hülyeségei miatt, elvégre hány éves 15?
Azon kívül meg átlagos a sorozat. Itt mindenki Negan lecsapására, meg annak az előkészületeire vár már, azért nézik le ennyire. Az majd gondolom évad háromnegyede környékén jön. Ebből a szempontból el lett rontva a felépítése az évadnak az biztos, hogy túl sokat kell várni rá. De muszáj volt betenniük hatodik évad befejezésének Negant, különben senki nem kezdte volna el nézni a hetediket. -
törölt tag
-
törölt tag
Én mondjuk hiányoltam egy jelenetet az előzőből, ahol Carl (Coral) elküldi a faszba Negant, ha már egyszer kinyitotta a száját. Valami ilyesmi szöveggel, hogy "miért viszed el a leggagyibb pisztolyokat is te idióta, mivel védjük meg magunkat, hogyan dolgoznánk neked holtan, ha nem tudjuk megvédeni magunkat, hogyan termelnénk neked kaját hullaként te fasz? Ennyire félsz tőlünk, hogy egy fogpiszkálót se mersz a kezünkben hagyni te gyökérfaszomöccse?"
Lazán belefért volna egy ilyen jelenet, egy kis enyhülést adott volna a nézőnek, meg rávilágított volna a kis gyökér Negan valójában annyira segghülye, ha más nem tartaná el rég felfordult már volna. És hogy valójában fosik a szája Rickéktől nem is kicsit.
Persze Negan az egészet lerendezte volna a tipikus gyökér tróger fejmozdulattal, arcmimikával meg beszólással, pampogna a tisztességről álszenten miközben a környék legnagyobb seggfeje, a néző meg már verné az asztalt idegében, hogy PÜÜÜÜÜÜÜÜ a kurva anyád de kettéfejelnélek.
Valami eszméletlen irritáló egy szereplő, direkt nyújtani fogják évad végéig mint a taknyot, az is biztos. Igaza volt a többieknek, nagyon el kell rendeznie Ricknek a faszit, hogy az elegendő megnyugvást adjon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na letudva ez a rész is. Halljátok ez a Negan egy igazi törzsgyökeres fasz, egy igazi ökör, egy balfasz. Tipikus középiskolában én vagyok az osztály menő gyereke stílusú utolsó suttyó balfasz nyomorék geci, akit az első épelméjű ember egy laza lenéző mozdulattal eltipor mint egy férget.
Nagyon el lett cseszve, az első részben egy brutális embert hoztak be vele, most meg egy utolsó senkiházi csicskaszarrá figurázzák ki. Ez mire jó?
Kajak emlékeztet 15 évvel ezelőtti osztályfőnökömre, ő is hasonló nagypofájú keményarcz volt, egy igazi fasz, utálta is mindenki, mindig lehugyozták az autója kilincsét, meg leköpködték.
Dwight se sokkal különb, nem kell nagyon a szomorú rinyájának bedőlni amit az előző részben nyomatott, hogy ő se akarta, meg blabla. Egy féreg és kész, remélem a listán van ez is.Rick pszichopata, szemével kínok között megöli nézése viszont nagyon állat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz marilllyo #9414 üzenetére
Pont akartam írni reggel, hogy tényleg elég tré már ennyiszer nyomatva, és hogy remélem Rick ugyanazzal a lassú, szaggatott, egyszerű, balfasz monológgal fogja agyonütni, mint Negan az első részben tette. Rick kezében a jó kis Lucille, Negan térden, Rick meg kifigurázva őt ugyanazt majmolná szóban.
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9398 üzenetére
Pont erről beszéltem én is az első résznél, hogy mi ez hogy csak úgy elsétálnak Rickék és nem csinálnak semmit Negan ellen, miért engedte el őket egyáltalán Negan, én azt hittem befogja mindet majd pont ezért.
Elég érdekesen lett levezetve a dolog, ha ennyire az agymosás és megfélemlítés részére gyúrták rá, hogy na most akkor Rick beszart és egy hasonló horderejű csapat ettől benyal Negannak.
Nekem8 végül is, a vége úgy is az lesz, hogy Negant eltiporják.Engem jobban érdekel az, hogy Darylt sikerül-e becsicskítani vagy inkább kinyíratja magát vagy addig húzza az időt, hogy Rickék is odaérnek. -
törölt tag
Jó volt ez a rész.
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #9380 üzenetére
Glenn nője Maggie terhes és rosszul lett, azért indultak el a másik helyre ahol Jézusék vannak, mert ott volt orvos és ellátás. Kicsit húzták is a szájukat páran, hogy elég elcsépelt ok...
De tök mindegy, mert Negan amúgy is rajtaütött volna Alexandrián akkor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9373 üzenetére
Kb. Majd mikor a lovat adják alá, mert most le van züllve, alig vannak mögötte. De majd a másik táborokkal szövetkezve, főleg ha megérzik, hogy Negan brigádja is sebezhető. Akkor majd elborul az agya.
-
törölt tag
válasz #90933760 #9362 üzenetére
Na megvan, ugyanoda tartozik, mint a vipera, boxer és társai is, bár annál szigorúbbra fogva egyéb szabályozással, szóval magában csak dísznek jó.
"A számszeríj a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül, így a használatának módja Magyarországon jogszabályban korlátozott.
Számszeríjjal elsősorban lőtéren, vagy ennek hiányában e célra kijelölt területen kell és lehet gyakorlatozni. A gyakorlatozáshoz szükséges a terület tulajdonosának engedélye, illetve szükséges a lőterekre vonatkozó biztonsági rendszabályok alkalmazása. Ez azt is jelenti, hogy rendőrhatósági engedély beszerzése a területnek gyakorlás céljára történő használatához nem szükséges. Vadászat esetén szükséges a vadászatra jogosító engedély is, védett területen a természetvédelmi hatóság hozzájárulása is szükséges.
A fenti szabályok be nem tartása minősülhet az 1999. évi LXIX tv. 147. § (1) bek.-be ütköző természetvédelmi szabálysértésnek, a 149. §-ba ütköző jogosulatlan vadászatnak, a 218/1999. (XII. 28.) Korm. r. 10. §-ba ütköző, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés is, azonban a fentieken túl elsősorban az idézett Korm. r. 21. §-ba ütköző számszeríj, szigonypuska jogellenes használata lesz a szabálysértési eljárás tárgya. Ez utóbbi 50 000 Ft-ig terjedő pénzbírságot is maga után vonhat."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van Daryl számszeríj is, fckyeah. Viszont ha jól értelmezem, ezekhez nem kell semmi engedély? Az mondjuk kicsit tré, ennyi erővel miben másabb egy pisztoly vagy puska? Már a leggagyibb 40 ezres is elég veszélyesnek tűnik bármi hülyegyerek kezébe kerülve.
Van Bear Grylls kollekció is, na még az kellett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kivételesen megnéztem mégis a második részt, ha már ekkora ellentéteket szült.
Nekem nem volt ezzel a résszel bajom, inkább színészi szinten. Kicsit nekem sok, hogy miért kell 3-4 zombihoz 5-6 lovas körbe-körbe futkosása az elején, de ez van, szappanopera. Morgan tejbetök vigyorgó arckifejezése is kezd irritáló lenni.
Ezekiel bemutatása is röhej, az valami elképesztő módon nem illik sehogy a sorozatba, ez nem Gyűrűk ura. Meg az egész királyi udvari téma, az viszont üdítően esett, hogy Neganék előtt ugyanúgy letérdelnek ezek is. Meg tudom érteni a Negan pártiakat, mert nevetséges az egész. Nem mintha ők olyan sokat érnének, ha nem adna nekik senki semmit akkor éhendöglenének, mert ahhoz is balfaszok, hogy maguktól egyenek, csak másokat húzogatnak le, az adja az erejüket, ha más nem lenne már rég elhullott volna az egész redneck idióta Negan brigád.Carol adja nagyon, oké a W-s embert pártolni elég elmebeteg volt tőle, de a helyet elég szépen lehordta, abban teljesen igaza is van, hogy cirkusz és röhej mindenek felett Ezekiellel együtt. Maxi reszpekt neki ezért, ahogy leszarta az egész sallangot és tovább állt. Bár a vége nem volt elég egyértelmű, remélem nem fog visszamenni hozzájuk mégis... -
törölt tag
Ennyire Fortschritt T088 lett a második rész?
-
törölt tag
válasz L_YKing #9320 üzenetére
Az a jelenet lelkileg volt brutális, ez a jelenet pedig simán trancsír. Szerintem Carol kislányos, virágos jelenete még mindig az egyik legütősebbek közé tartozik az egész sorozatban.
De hát kinek a Negan, kinek a Rick.Van az a Google szókereső izé ami megnézni melyik szóból létezik több találat. Valaki a Rick vs Negant írja már be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9316 üzenetére
Daryl a legnagyobb arc, szerintem ez fix.
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9314 üzenetére
Jó azért ne essünk egymásnak. Valakiknek Rickék nem tetszenek, ők most a jól megérdemelték a csicskázást részt fogják meg, a többség viszont őket szereti, ők meg a Negant belezzék ki a francba részét fogják pártolni.
-
törölt tag
-
törölt tag
Arra kíváncsi leszek kihoznak-e egy ellentétet Daryl és Maggie között, elvégre Daryl kirohanása miatt kattant be Negan és verte agyon Glennt, mert eredetileg nem akarta ha jól érzékelem. Viszont ezt az egész felállást nem értem, én azt hittem majd Negan elviszi őket és dolgoztatja meg bezárja. Erre otthagyja. De ez így hogy? Simán leléphetnének, az életben nem találná meg őket, akkor meg nem dolgoznak neki. Megölték vagy három tucat emberét, ő meg kettőt. Darylt se vitte volna el eredetileg, ha nem hősködik.
Vagy simán összeverbuválnak egy csapatot és lenyomják őket, több mint valószínű nagyjából ez is lesz majd a cselekmény. Össze tudnának szedni egy olyan csapatot, felkészülni rá és eltipornák őket, nem Negan az egyetlen faszagyerek a megyében.
Ott vannak azok a műanyagfigurák, a rasztahajú tigrises csávóval, nah bazd az most jutott csak eszembe. Az is megint micsoda, ebben az évadban mindent bevetnek a nézettség plafonig való verésében az tuti.
De ő pl. szerintem sokkal rejtélyesebb és veszélyesebb figura lehet, mint a hülyegyerek stílusú kis paraszt Negan, mert kb. annyi az egész jellemvonása. Nem csodálnám, ha Rickék a rasztával szövetkezve vernék ki a fost belőle.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9304 üzenetére
Be fognak indulni a memgyartok az tuti.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #9297 üzenetére
Itt azzal volt a gondja sokaknak, hogy ennel a sorozatnal ez nem megszokott, hat évad lement nélküle es ezután se kellett volna. De végül is a fox megígérte hogy a hetedik évad felejthetetlen lesz es mindenki errol beszél majd. Hat igy lett.
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9292 üzenetére
Nekem nem ütött lyukat a lelkecskémen, ugyanúgy fogom nézni és rezzenés nélkül néztem az egészet, ennyi embertrancsír gagyi horrorfilm után amiket manapság kiadnak, ahol semmi rejtély, semmi misztikus, csak az alpári belezés adja az egésznek a löketet......, csupán az erőltetettsége zavart benne, hogy ebbe ment át ez is.
Néztem jó pár animét, ahol ezerszer brutálisabbat tudnak csinálni mindenféle ütlegelés nélkül, elképesztő hogy tudnak az ember agyával szórakozni ahogy egyes karaktereket megkedveltetnek, leépítenek, majd eltaposnak csupán szolid lelki alapokra építve, semmiféle belezés nélkül. Na az a durva, nem Negan a bulvár szintű szarságával.Governor tényleg gyenge volt, de előtte Terminusban a nyakazós jelenet megint ütött, az volt kb. a megfelelő szint, se nem erőltetett, se nem lapos és még érthető is volt, elvégre enniük kellett.
Ricket a kezezős jelenettel meg lehet törni, a többieket jóval kevesebbel is, a két áldozat felesleges volt, vagy ha mégis szükséges, sokkal egyszerűbb megoldással kiírhatók, Neganon enélkül is látni, hogy elmebeteg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #9286 üzenetére
Oké persze nyilván, de ez a karakterviselkedés ennyire túltolva szerintem rohadtul nem illik bele a sorozatba.
Bőven összeszarták magukat alapból is, az egész hentelés abbahagyható lett volna, a lakókocsis jelenet a zombikkal magában elég Rick tudatának gyepálásához, meg az, hogy Darylt elviszik. Esetleg a gyerek kezének levágása. A két szereplőt meg kidobhatták volna a zombik közé stb.
Ez az elmebeteg színészkedés tényleg semmi másra nem kellett csak, hogy a nézőket a hetedik évadra odaszögezzék a TV-hez, mert enélkül már szar se nézné kb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na megnéztem ezt a csodát, hát tényleg brutál volt, de szerintem semmi kirívó, bár már láttam annyit a mai világ embertrancsírozó filmjeiből, hogy valószínű azért nem lepett meg. Legalábbis nálam Carol kislányos jelenete sokkal durvább volt tartalmilag, mint ez, ez sima olcsó trancsír semmi más... Negan viszont egy kibaszott pszichopata, az egy dolog, hogy zombi apokalipszis van évek óta, ember is kell ölni, sőt akár enni, meg egymásnak esni a túlélésért. De ez egy hidegvérű, pulzusszám nélkül végigzongorázó elmebeteg kibaszott állat, és még trollkodik meg vigyorog az egészen, még élvezi is, főleg úgy hogy Rickékre az égvilágon semmi szüksége nem lenne, csak saját szórakozásra meg unaloműzésre csinálta az egészet. Fel nem tudom fogni, hogy egy ilyen ember mi, nem ismerjük az előéletét de nem börtönből szökött pszichopata gyilkos azt gondolom, ő annál ezerszer rosszabb. Fel nem tudom fogni egy ilyen milyen életet élt még a normális világban, elképzelhetetlen is.
Nagyon durván túltolták ezzel a sorozatot, a nézettség visszaszerzése érdekében, ez tényleg annyira kiugrik, hogy nem illik bele a sorozatba se józan gondolkodásba, még egy zombi világban se.
És nagyon remélem valami kibaszott frappáns módszerrel fogja Rick eltiporni. Nem így ahogy ő csinálta, hanem pont máshogy, egy ilyen állat mint Negan, pont annak örülne ha a vég így érné utol, ahogy ő is csinál mindent. Pont azt nem kell megadni neki. Jól szétzülleszteni a társaságát, jól lenullázni, eltüntetni nyomát annak amit megalkotott az utolsó porig, majd hagyni szépen hadd nézegesse. Nála az nem megoldás, hogy agyonverik, ő pontosan azt is szeretné, mert tudja jól hogy az élet szabályai abban a világban rá is érvényesek és utol fogja érni úgy is.Rick kirohanása a baltával nagyon nem volt jó, tudta jól hogy ha meg is öli, abban a pillanatban szarrálőnek mindenkit, szépen nyugodtan ülve kellett volna maradni, pont az baszta volna fel Negant.
Ezzel szemben Daryl pofánverése nagyon kellett, az jó volt hogy kirohant. -
törölt tag
Még az is érdekes lehet, hogy mi történt volna, ha nem indulnak el a gyerekszülés miatt. Akkor is jön Negan, de ha pl. a táborban csapnak le rájuk, nem biztos hogy Rickék helyzete így alakul. Így viszont egy gyerek miatt ami egy halott világba születik, kockáztatták az egész társaság életét, és sikerült is. -
törölt tag
Na látjátok, pontosan ez volt a lényege ennek a jelenetnek. Erről dumál most mindenki. Ezért is csinálták ennyire szélsőségesre. Már azt se tudta az ember mi az a Walking Dead, annyira leszarták, de ezzel új lökést adtak neki. Ráadásul minimális melóval, mert ehhez a jelenethez nem kellett rendezőileg megszakadni. Olcsón, egyszerűen, gyorsan, nagy figyelemfelkeltés és könnyen szerzett sok pénz.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #9236 üzenetére
Ennyire véres lett, hogy direkt úgy verte őket agyon ne egyből halljanak meg hanem még szenvedjenek?
Remélem Rick úgy megbassza érte, hogy nyeríteni fog. De szívesen ellátogathatna John Kramer egyik játékszeréhez is....Meg azért az ilyenen látszik, hogy próbálják a nézőket felkapatni valamivel a rendezők. Mert szerintem senki nem nézné már ha ez a csapás nem kerül bele a hatodik évad végén.
-
törölt tag
válasz james001 #9226 üzenetére
Jaaaa, nekem magyarul kell, akkor várok. Pont hogy utálom az eredeti szinkront, olyan fahangúak a színészek, olyan mintha én vettem volna fel egy telefonnal. Magyar az legalább agyon van dinamikázva, tisztítva meg effektezve. Hiányzik belőle a saját akcentusunk, hangszínünk meg minden.
Egyet utálok csak benne, mikor egy megszokott szinkronhangot lecserélnek. -
törölt tag
válasz james001 #9224 üzenetére
Jaaa, a kisbaba? Ahol a nő villogtatott a lámpával, meg kerítés volt a tengerpartnál, meg a férj uralkodott a család felett. Az nagyon az elején volt, az egy elég drámaira sikerült rész lett. Bár kicsit sablonos is, de egy ilyen sztorikitöltő kis jelenetnek pont elég ennyi is. A Fear-ből a Flight462 rész amúgy ér valamit, érdemes megnézni? Az valami külön rész volt vagy micsoda. Egyáltalán magyarul kijött?
Nem ma fogom megnézni a Neganos részt úgy látom, mert még nincs fent.... Ott. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezek szerint kijött az első rész? Na este meglesem, aztán a többit szerintem majd csak évad felénél ha megint csinálnak szünetet. Ha nem akkor a végén egyben. Nem szeretem ennyire szórtan nézni....
-
törölt tag
Egész jó lett a Fear második fele, bár voltak nyálas részek mikor inkább fórumoztam miközben ment a film, de alapvetően jó volt, a szokásos alap tré dolgok meg már a WDhez tartoznak, ahhoz már hozzászoktunk, mint a vajpuha módon szúrnak fejbe frissen halt embereket is egy 2 centis késsel stb.
Madison meg ehh, az elején a lánya a hajón a rádióval csalta oda az embereket, most meg az anyja a villannyal. Ez ilyen csak "rúgna valaki fejbe, annyira hülyék vagytok" dolog. Na aztán Travis megmutatta a végén hogyan is kell fejbe rúgni, az kemény jelenet volt. Éééééés igen, a csapat itt is Rick brigádhoz hasonlóan minden helyre ahova bejut, azt tönkreteszi.
Christ meg egy elég nagy tollvonással kiírták a sorozatból, túl izésan is. Csak nehogy később megjelenjen újra, hogy mégsem halt meg, mert az már tényleg szappanopera lenne.A legjobb még mindig Victor, kíváncsi vagyok vele mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9197 üzenetére
Nagyon brutális témát meg lehet fogni ezzel a részével a sorozatnak, egy hidegvérű gyilkológéppé változó Rick, akinek már nincs semmije, nincs mit veszteni, nincs félelme. Remélem nem kúrják el valami hülye nyálas folytatással.
Mikor leáll teljesen az agya és: Nem ma... Nem holnap... Aludj csak nyugodtan szépen. De kibelezlek te vigyorgó pökhendi fasz és a beleidet a kerítésen fogom végigaggatni amíg még élsz, hogy lásd miközben a csatlósaid nyalogatják.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én most kezdtem csak a 8. résszel folytatni, de már a bézbózütős jelentnél fogtam a fejem, hogy egy csaj lenyomta és képes volt otthagyni a vizet meg a kaját is. Meg tiszta célpontként flangál az út közepén mind ember, mind zombik számára, mikor figyelmeztették is hogy arra veszélyes emberek vannak....
Azt már meg se érdemes említeni, hogy lógó cipőfűzővel amiben még futni se lehet, a vértől meg ki se lát a szemén, nem igaz hogy nem lehet lemosni. Ez már a ló túloldala, mikor túl reálisra akarnák forgatni, csak épp nem az lesz. -
törölt tag
En amúgy x aktát nézek most, negyedik evadnal vagyok. Ha jol rémlik kimondott zombi meg nem volt benne.
-
törölt tag
válasz Arpee78 #9181 üzenetére
A másik feltételezés az volt, hogy két vírus van, az egyik az emberekben ami a halálnál változtat zombivá, a másik a zombik szájában, ami a harapásnál változtat át.
De ez egy kicsit azért sántít. Viszont a varánuszos verzió jobb, mondjuk hogy a zombik szájában méregmirigy van ami megöli az embereket a harapásnál, de a szembefolyt zombitestnedv nem. A harapás miatt meghalnak és az emberekben lévő vírus feléleszti őket zombiként.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Arpee78 #9177 üzenetére
A sorozat nem adott rá magyarázatot, mi meg ezt találtuk leglogikusabbnak. A kannibálok a megszokott felfogás szerint hitték azt, hogy bajuk lehet, miközben nem. Már csak azért se, mert ha lenne akkor a zombinedvtől mindenki megfertőződött volna. De nem tudnak, mert eleve mindenki fertőzött, a halál váltja ki a zombivá átváltozást. Ami vagy jön ahogy jön, vagy pedig zombiharapással ami halálos, de nem a vírus miatt és nem fertőzi meg őket.
Logikát ne keressél benne és a tudósok se fogják a fejüket, ez egy zombis sorozat és így oldották meg.
-
törölt tag
válasz Arpee78 #9173 üzenetére
A zombivírus mindenkiben benne van, ha meghal akkor a vírus feléleszti zombiként. Ha megharapják a zombiharapás nyílt sebe ami elfertőződik és a lázba hal bele, majd mivel meghalt éled fel zombiként. Ha mástól sérül meg nem feltétlen fertőződik el annyira, nem feltétlen lázasodik be és nem hal bele, emiatt nem lesz zombi se. Persze ha súlyosabban megsérül és belehal akkor szintén zombi lesz.
Ha a szemébe folyik a trutyi vagy a szájába, nem lesz zombi, mert az nem fertőződik el és nem okoz sebet se.
Konkrétan annyi, hogy ha meghal csak úgy lesz zombi, mástól nem. A zombiharapás csak azért zombisít át, mert a zombi harapás sebe 100% elfertőződik annyira, hogy mindenképp belehal és így átváltozik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja az amit ezer éve reklámoztak? El is felejtettem, hogy azzal mi lett végül. Ott is kigyúrt trikós keménylegény hajt morcos hajnalban felébresztett fejjel egy recsegő kipufogós benzintemetőt? És már megy 10 perce padlógázon, de visszavált egyet, padlóz és még tovább gyorsul? Isteni az a Halálos iramban sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9148 üzenetére
Én nem tudom hogy vagytok vele, de az a tigrises faszi valami olyan szinten elüt a sorozattól, hogy hihetetlen. Szappanopera szint.
Negan kurvára beleillik a sorozatba, meg eddig kb. mindenki. Ennyire nem ütött el még semmi a sorozat történetében mint az. És akkor ő a vezetője ezeknek a pajzsos emberkéknek aki egy pisztolyt alig bír a kezében tartani?
Na mindegy, Rick vs Negan az viszont nagyon állat lesz. -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9128 üzenetére
Már várom a hetedik évadot. Meg majd hogy mi lesz Negan után, elvégre ő a legnagyobb akadály a történetben, onnantól már mit fognak tudni kitalálni, kertészkedésen, kapáláson kívül. Meg hogy vonulnak tovább, bár innen már hova mikor elég ígéretesnek tűnnek ezek a helyek. Talán még egy nyolcadik évadot kilöknek és szerintem vége is. Nagyon briliáns sztorikat kellene még kitalálni, hogy nézzék és ne legyen szappanopera se.
Amúgy tényleg egyre jobban rohadnak a zombik. -
törölt tag
válasz Grave_444 #9125 üzenetére
Na jó az a tigrises valami ultra gagyi. Azt írtátok nem tudnak lejjebb menni szappanopera szintben? Ó, tessék! Mison szamurájkardos zombilépegetői még passzoltak a képbe, ez viszont... Szenzációhajhászás.
A trailer eleje is elég semmirevaló, a második fele az már fasza lett viszont.Azért itt már kíváncsi leszek hogyan lesz levezetve, eddig Rickék brigádja minden más csoportot elnyomott, most viszont már sokkal nagyobbak vannak, Negan, meg a legóemberek csapata is nagyságrendekkel többen vannak, mint Alexandria vagy Jézusék brigádja.
Ekkora csapatokkal ha szövetkeznének, már azért el lehetne kezdeni egy élet visszaépítését, a zombik irtását, de ugye szokásos emberi mentalitást tökéletesen tükrözni, még egy zombi apokalipszisban is egymást ölik inkább.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9114 üzenetére
0:34-nél ki van?
Okosabbak nem lettünk ja, ezt akármelyik fan összedobja. Októberben jön csak? Há addig elsorvadok geccc.
-
törölt tag
válasz matyialiga1 #9111 üzenetére
Daryl mint csicska? Hát nem épp neki való szerep, de ha az évad végén kibelezi Negant akkor ám legyen.
Ábrahám pedig jó alakítás, akkor inkább Júdzsint üsse le. -
törölt tag
válasz Outlander #9109 üzenetére
Bah, kicsit röhejes az egész, de hát nézik ezerrel az is biztos, lóvé van belőle nekik.
Nem valószínű, hogy pl. dobókést használnék zombi apokalipsziskor, mikor tucatnyian jönnek az ember után. Őszintén szólva Daryl nyílpuskája is elég kacat ilyen esetre (pedig maxi kedvenc), de nem tudsz magaddal annyi nyilat vinni hogy elég legyen.
Egy pisztoly, néhány tárral és hangtompítóval ezerszer jobb a nyílpuska helyett, de a legjobb egy katana és rendes kés.
Revolverrel az a gond, hogy kevés a tár, igaz nem is fog beragadni mint egy automata fegyver. De épp ezért kell a katana vagy a kés.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lionshamlet #9096 üzenetére
Mert valami ilyesmiről pletykáltak a kiszivárogtatásnál, plusz jó páran nem látták a forgatáson már Glenn-t. Ettől függetlenül lehet még Daryl, mert eléggé felkapták és sok melója van más forgatásokon és kiíratja magát, de nem valószínű, mert elég nagy rajongótábort vesztenének vele meg magával is kicseszne. Lehet még Glenn nője is, mert Negannak hasztalan karakter, ellenben nagyon súlyos lenne drámailag is ha agyonverné a terhes nőt. Én mondjuk nagyon esélyesnek látom őt is. De lehet a vöri izompacsirta is, mert túl nagy fenyegetés, vagy Júdzsin, mert egy fasz és mindenki sajnálná. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lionshamlet #9092 üzenetére
Eddig legnagyobb eséllyel úgy néz ki
Glenn lesz az. -
törölt tag
válasz Outlander #9086 üzenetére
Nekem pont az tetszik benne, hogy trágárabb, mint a Family Guy. Meg nem az a nyálas sztoris, mint az Amerikai fater pl. vagy kell rajta gondolkodni, mint a South Parkon. Hanem szarás, huggyás, fingás, akármi. És nyugodtan kurvaanyáznak, kimondanak, tesznek dolgokat amik trágárak, szemrebbenés nélkül. Tökéletes felszabadulás az elmének a stresszes nap után ilyen szintű baromságokat nézni. Az a baj, hogy lehetne több is még.
A Mónika shownak is volt hasonló áldásos hatása amúgy, csak ugye nem a délutáni mese után kellett volna leadni...Azt viszont nem értem miért kell kitakarni a pélót, ha egyszer a zacsit annyira részletesen lerajzolják szőrrel, ragyával együtt hogy már majdnem hányok, kicsit illúzióromboló a fekete csík.
Egy kis unaloműző beszélgetés, amíg kijön a Fear következő része és a TWD következő évada.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Outlander #9081 üzenetére
Azért vannak kívülről megerősítve, mert Rickék hülyeségét így bírják bent tartani.
Amúgy tényleg nem tudom. Egyetlen értelmes indok van rá, hogy nem vesz el helyet a belső térből. Esetleg ha valaki kintről menekül, mert zombik üldözik és a túloldalon van a kapu, akkor gyorsan fel tud mászni a tartókra.
-
törölt tag
Fear kérdés:
Akkor ezek szerint Daniel meghal a zombikkal együtt a pincében? -
törölt tag
Fear amúgy most szünetel vagy
miért nem elérhető a 8. rész, azon, a, szóval, ott. -
törölt tag
válasz matyialiga1 #9070 üzenetére
Én annyit várok a hetedik évadtól, hogy ne Daryl legyen az, és Negan legyen jól megneganolva. Ha ezt teljesítik már jó irány. Aztán még az üzlet kialakulása a két menedékhely között, meg azok a gördeszkás 10 évesek abban a felcsatolható védőruciban, remélem normálisan felépített valami lesz, nem csak lecsapott semmi az egész. Mint a W-k is pl. [ Szerkesztve ]