Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Jól fog jönni ez a kis szünet, mert az utolsó rész már nem nagyon jött be, tele volt baromsággal, idegesítő dolgokkal..
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz @rglaaf #8253 üzenetére
Hibátlanul el is kaszáltam volna, de a zombis téma az egyik kedvencem. nem beszélve arról, hogy kíváncsi vagyok mivel lehet még bornírtabbá tenni ezt a jól induló sorozatot. persze nem Rick remek színészi alakítása tette minőségivé.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
S e t h
nagyúr
válasz brownus #8256 üzenetére
Ha annyira jó, akkor nem értem miért annyira kritikán aluli az értékelése az imdb-n.
Vagy már annyira Asylium szint, hogy jó?
Én a fosht még langyosan sem szürcsölöm, nem hogy hidegen, szóval idegenkedek tőle.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
rétisün
veterán
ízlések és pofonok......
én a Z nation.nek elvárások nélkül ültem neki, így aztán nem volt miért csalódnom, az meg, hogy még jobban is tetszik, mint vártam, csak jó.
a twd-nél alighanem vannak elvárásaim (istenem, még mindig? ) így aztán nem is mindig tetszik, amit látok. bár ez a 6. évad jobban sikerült azért, mint a korábbiak.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Kvelstadt
veterán
válasz rétisün #8263 üzenetére
Dettó. Csak kipróbáltam és adta. Pont azért jó mert nem ted. Csak félig veszi komolyan magát és rengeteg a poén benne meg jók az easter egg-ek is. Murphy meg egy fogyatékos de a jó értelemben!
Szóval megnézek egy twd-t amit szeretek ugye, aztán meg lazítok egy tök poénos zombis sorozattal."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
brownus
veterán
válasz S e t h #8260 üzenetére
a twd dráma, a z nation komédia, mondhatnánk, hogy igénytelenebb/pénztelenebb mint a twd. de sztoriban veri, így a szórakoztatási faktor jóval magasabb.
pl ilyenek vannak, hogy az egyik részben álló farokkal rohangáltak a zombik, mert egy gyógyszertárban murdáltak meg. ki a tököm talál ki ilyet??
+ kurva jók a karakterek, nincs picsogás, in medias res, pont! már várom, hogy egyben darálhassuk a 2. évadot, téli szünetben lesz időnk.
-
L_YKing
addikt
del
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Peti78-nak ez a resz sem tetszett!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
xors
senior tag
Most hogy szünet van, elkezdtem újra nézni a régi részeket a legelejétől, de még mindig nagyon jó!
Most tartok a 3. évadnál amikor Lori szült a börtönben, az a rész nagyon ott van. Nem is emlékszem, hogy voltak e jobb részek azóta, de majd még nézem a többi részt, most eléggé rákaptam -
enginev3.0
félisten
Kicsit lemaradt 3-4-5 résszel, ma megnéztem az utolsó, olyan jó hogy Glennek halála után is szép fehér fogai vannak
Ilyen idegesítő Magdianyus Morgen meg minek kell mindig bele? Vagy épp mikor ki, ez valami kötelező hülyeség amivel el kell tántorítani az embereket a sorozattól?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Peti78
őstag
válasz enginev3.0 #8277 üzenetére
Remélem, Ricket meg a gyerekeit kinyíratja. Coral pszichopata (mint az apja), judit meg amúgy is csak oroszláneledel.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Outlander
addikt
válasz enginev3.0 #8279 üzenetére
És aztán hogy lebirkóztak egymást?!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
freeknight
őstag
válasz james001 #8281 üzenetére
Na, már ez is amputáltatta a haját?
Életemben egyetlen nőt láttam, akinek tényleg jobban áll ez a frizura, a fogorvosom, de mindenki másnak sokkal rosszabb... érdekes, hogy ennek ellenére mekkora divat.Vaaagy harmadik eshetőség: lejárt a szerződése, olyan hajat hord, amilyet akar... ergo meghal a köv évadban
-
mepet
addikt
válasz freeknight #8284 üzenetére
Megharapták a haját, gyorsan le kellett vágni.
-
james001
veterán
válasz freeknight #8284 üzenetére
Én sunáznám így is
Amúgy nem kizárt hogy egy másik szerep miatt lett ilyen a haja,de most hogy kiderült a sorozatban hogy nem hiszem hogy kiírják.terhes https://psnprofiles.com/kazama001
-
S e t h
nagyúr
Carl konkrétan szinte felnőtt, egy tinédzser korban lévő srác, aki már majdnem akkora mint az apja, viszont nekem csak olyan érzésem van, hogy az arányokat olyan irányban kívánják befolyásolni, mintha még nem lenne felnőtt méretű és ezért az a kalap a fején már úgy néz ki a fején mint egy sombrero.
Fogadást mernék rá kötni, hogy ez vmi megnövelt méretű fejfedő és pont ezért nagyon idiótán fest rajta.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Peti78
őstag
A zombicsecsemőt ellőtték a Z.nation-ben. Mondjuk, nem ártanana, ha a WD átvenne egy-két dolgot a Z.nation-ből. Mondjuk egy kis szórakoztatófaktort, mert jelen állapotában korlátozott szórakoztatási forrásnak jellemezhető.
A sorozatnak egyébként jót tenne, ha a Rick familiát kivéreztetnék, hiszen a karakterfejlődést kimaxolták. Ha Rickék bezombulnának, az új lökést adna a sorozatnak, ismét lenne érdekesség, és megint el lehetne játszani a négy unalmas rész után egy jó hintajátékot.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
james001
veterán
válasz enginev3.0 #8296 üzenetére
Szerintem is eddig ez az egyik legjobb évad. Csak az utóbbi részt lezárása volt egy bullshit
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Pearce
aktív tag
Ez igen szuper, csak tőle még 1 db olyan hozzászólás nem olvastam itt, hogy "na, ez a rész tetszett."
1 db-ot sem! A szereplők inkompetensek, az epizódok részről részre szarok, Rick hülye, Carl debil, stb.Nekem, ha valami nem tetszik, akkor kaszálom és nem nézem tovább. Nem az van, hogy minden részt megnézek és a topikjában fröcsögök folyamatosan. Ez mi, ha nem trollkodás? És ahogy látom, nem csak nekem van tele az a bizonyos ezzel kapcsolatban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest