Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Biketrialer #47 üzenetére
Itt van néhány írás a sorozatról és az eredeti képregényről. [link]
Sajnos sokan félreértelmezik a sorozatot. Ez elsősorban túlélődráma, nem pedig trancsirozós zombihorror, mint ahogy azt sokan várták.
-
Tim82
félisten
SPOILER
Most már egy Félkarú Rabló is van odakinn, nemcsak a zombik.
SPOILER OFF
-
Biketrialer
csendes tag
Ez a harmadik rész kicsit gyenge volt szerintem
SPOILER
csak 2 zombi az egész részben? -
Psychonaut
veterán
SZERK: video nem megy, de a szöveges részből kiderül pár dolog.
-
Pitterix
őstag
2011-ben 13 résszel folytatódik a The Walking Dead
Csak el ne csesszék!
-
ZCoyote
őstag
válasz
Avicularia #41 üzenetére
Csak mindig legyen annyi fanatikus néző, hogy ne akarják elkaszálni. Bár a 2. évad már tuti, remélem meg sem állnak min. 7-ig, már ha tartják ezt a színvonalat.
-
ZCoyote
őstag
Bírom a jó zombis filmeket, végre csináltak egy sorozatot is. Ráadásul igényesebben van megcsinálva mint amit vártam. Nincs agyon cenzúrázva, mindent mutatnak amit kell. Az a belesen tántorgó rész, a rendőr nyakába kötözött lógó kézfejjel, az nagy királyság volt.
Röviden: eddig engem megvettek kilóra#36: Azt is várom már
-
Tim82
félisten
válasz
Woodslave #33 üzenetére
Én kb. a 14. résznél tartok a képregényben és legalább 50 van. Majd vasárnapi műszakban folytatom.
Annyit spoilereznék, hogy ahol én tartok, ott a "legjobb barát szúrja a feleséget" szituáció már régen meghaladott - bár a sorozat már a második részben eléggé eltért a képregény storyline-jától. Elképzelhető, hogy a sorozatban a viszony kettejük között már tart egy ideje (a zombi-járvány kitörése előtt is már lehettek elég régóta szeretők, csak Rick nem tud róla).
de nem tudom elképzelni hogy 1 hónapnál több lett volna (infúzió elfogy szomjanhal mielőtt éhenhal)
A 28 nappal később-et nem láttad?
-
brownus
veterán
like!
-
Woodslave
félisten
ja lehet, a képregényhez nem volt szerencsém, csak dramaturgiailag nem találtam volna szerencsésnek, ha a 3. részben találkozik a családjával. Bár elnézve, hogy a legjobb barátja szúrja a feleségét (nem tudom mennyi ideig feküdt kórházban, de nem tudom elképzelni hogy 1 hónapnál több lett volna (infúzió elfogy szomjanhal mielőtt éhenhal) az igazi drámai vonal akkor kezdődik.
-
Woodslave
félisten
válasz
Psychonaut #24 üzenetére
sp
"Most arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz ha az újak megérkeznek a táborhoz - mit szól majd Rick a feleségéhez, meg a volt társához..." - na hát ez nem lesz az utolsó részig sztem
-
Pitterix
őstag
Bíztam benne, hogy valaki csinál neki topikot!
Jó sorozat lesz ez. Az első tényleg jó volt, valahogy szeretem az ilyen filmeket, mikor "hosszú álomból" ébredve kezdődnek a "haláli" gondok.
Tegnap-tegnapelőtt kaptároztam, hogy kicsit ráhangolódjak a zombis témára.
Ma talán eljutok a 2. részig... -
Avicularia
veterán
válasz
Psychonaut #28 üzenetére
Nem tudom,hogy a gránáttal lesz-e valami,de a korábbi óhajom,hogy legyen jó véres szerintem teljesülni fog.Az a kis belezés amit mutattak,legalábbis erre enged következtetni.
-
Psychonaut
veterán
Na, inkább bedobok egy kérdést a spoiler/nem spoiler szóváltás helyett.
Szerintetek annak a gránátnak, amit Rick a tankból kivett (még a 2. rész legelején), lesz szerepe valahol a jövőben? -
Tim82
félisten
válasz
Avicularia #26 üzenetére
De az élvezeti értéket egy ilyen, számunkra poénos momentum lelövése ronthatja.
-
Tim82
félisten
válasz
Avicularia #23 üzenetére
Azon én is röhögtem, de nem akartam ide beírni még ennyi spoilert sem.
-
Psychonaut
veterán
Na, én is megnéztem. Tetszett.
SPOILER
Bár mikor dörgött az ég, már sejtettem mi lesz, de jól volt megoldva, nem kezdtek el ész nélkül rambózni. Én azt vártam, hogy a fekete srác is meghal, mert nem ér le időben.
Most arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz ha az újak megérkeznek a táborhoz - mit szól majd Rick a feleségéhez, meg a volt társához...
SZERK: Avicularia: Ferenc feliratot én is kiszúrtam egyből, de Google szerint ilyen nevű cég a valóságban nincs. Ezek után én is kiváncsi vagyok, honnan a francból szedték.
-
Tim82
félisten
válasz
Avicularia #11 üzenetére
Nem akarok nagyon spoilerezni, de a második részben már kijön, hogy eléggé más a storyline a képregényhez képest.
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #20 üzenetére
Én is csak most fogok tudni nekiülni.
-
RexpecT
addikt
Az egyik legjobb újonc sorozat a Boardwalk Empire mellett.
Sajna az új részt nem tudtam délelőtt megnézni, mert nem volt otthon net(karbantartottak valamit), most meg suliba vagyok,de holnap feltétlenül bepótlom.
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #16 üzenetére
Már elérhető.
-
Psychonaut
veterán
Új rész ma, amerikai idő szerint, ez nálunk már holnapot jelent.
-
tween
őstag
Jól indult a sorozat,ezért maradok mellette!
-
Avicularia
veterán
válasz
Psychonaut #12 üzenetére
Meglátjuk.Mondjuk biztos nézni fogom,mert kedvenceim a zombis filmek.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Avicularia #11 üzenetére
Ilyen szerintem nem igazán lesz, mert akkor R-re kellene ratelni, az meg nézettségcsökkenést ezáltal meg bevételkiesést okozhatna. Így még elviselhető mennyiségű erőszak van benne átlag amerikai néző számára.
-
Avicularia
veterán
válasz
Psychonaut #10 üzenetére
Persze a több akciót úgy értem,amikor valami történik,akkor legyen rendesen megcsinálva,repüljenek a levágott fejek mikor michonne akciózik,stb.
Sztori az jó úgy ahogy a képregényben van. -
Psychonaut
veterán
válasz
Avicularia #9 üzenetére
Következő részben szerintem lesz több akció is, de azzal alapvetően nem lehet nézőket fogni.
Amúgy vasárnap 9-kor jön a 2. rész, US Central Time szerint.
Eddig ennyit lehet róla tudni:This week, Rick's arrival in Atlanta puts another group of survivors in jeopardy. Emotions amongst the group are high as Rick must confront an even more dangerous enemy than the walkers.
Plusz egy videó, de nálunk nem elérhető.
-
Avicularia
veterán
Jó lett az első rész,kíváncsi vagyok mennyire fognak eltérni a képregénytől.Jobb lenne több akciót és kevesebb drámázást látni,szvsz.
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #7 üzenetére
Az epizód stáblistája alapján mondtam, nem pedig a reklámok alapján - a topik előtt nem is tudtam, hogy van ez a sorozat. Nem rossz, nem rossz...
-
Tim82
félisten
Frank Darabont rendezése.
-
Woodslave
félisten
nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy pilot, vagy ez most az 1. résznél kezdődik. (jó hülyén hangzik tudom
)
-
Darth_Revan
veterán
Ahoz képest, hogy 2010 egyik legjobb sorozata, nem igazán pörög a topik
-
Darth_Revan
veterán
Király volt az első rész, egyetlen csalódás ami ért, az a tudat volt, hogy vége lett az 1. résznek
SPOILER
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő telt el ahoz, hogy a szökéses csaj felesége máris "továbbállt".u.i.: Nem sheriff a főszereplő, csak helyettese
-
Psychonaut
veterán
Aki nem tudná, miről is van itt szó, annak dióhéjban a The Walking Deadről: Zombik. Dráma.
Bővebben: a sorozat a Robert Kirkman által írt, és Tony Moore illetve Charlie Adlard által rajzolt poszt-apokaliptikus képregények alapján készül. A címből talán nem nehéz kitalálni, hogy főszerepbe kerülnek a - minden klisének megfelelő, buta, lassú, de tömegben veszélyes - élőhalottak, illetve természetesen a túlélők kisebb csoportja, akik el akarják kerülni a (na vajon mit?) zombivá válást.
Alaphelyzet: kapunk egy sheriffet, aki egy kihalt kórházban ébred, majd rádöbben, hogy a világ nagyot változott, mialatt ő kómában volt. És természetesen itt kezdődnek a bonyodalmak, zombikkal, eltűnt családtagokkal, a - már a Legenda vagyokban és annyi más filmben megismert - tiszta és élhető várossal, és a többi, hasonló kellékkel.
Ami kiemeli a többi hasonló TV-szériából, az a drámai vonal. Mert itt bizony azt is kapunk, sőt, inkább azt, mint akciót.
Bár elsőre talán klisésnek tűnhet, hiszen szinte az összes kötelező kellék megtalálható benne (a fent említett sok buta zombi, kevés de elszánt túlélő mellett még jópár), de olyan jó érzékkel sikerült vegyíteni ezeket a drámai elemekkel és a zseniálisan eltalált hangulattal, hogy semmiképpen sem hasonlítható egyik más sorozathoz sem.
Így a pilot alapján mindenkinek csak ajánlani tudom, simán 2010 legjobbja.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest