Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9001) #90933760 válasza pilóta (#9000) üzenetére


#90933760
törölt tag

Nyugi, csak unatkozó troll. Ahogy annak az oldalnak egy jó része.

[ Szerkesztve ]

(#9002) gerii


gerii
addikt

Interjú ennek a fosnak a készítőivel

Tudtam hogy rossz lesz link :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9003) #90933760 válasza gerii (#9002) üzenetére


#90933760
törölt tag

Ööööö, nem értem. Ebben hol van zombi? :DDD

(#9004) csadi0011 válasza Vladi (#8999) üzenetére


csadi0011
őstag

Akkor azt magyarázd el, hogy hogyan hörögnek :D Főleg azok, akik csak fejek. Pl Hershel.

(#9005) #90933760


#90933760
törölt tag

Ezt az Inidet vagy nem tudom hogy írják a fiatal hlypcsát de remélem megharapják.

(#9006) Vladi válasza csadi0011 (#9004) üzenetére


Vladi
nagyúr

Tulajdonképpen a gége mozgásából és préseléséből adódik a hangképzés. Olyan, mint egy pici tüdő, összepréseli, kiáramlik a levegő, a rothadó hús rezgése kelti a hörgő hangot.

De amúgy honéét tudjam vaze!!! Én is csak sci-fi tippelgetek. :C

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#9007) Arpee78 válasza Vladi (#8999) üzenetére


Arpee78
senior tag

Nem mindig hordában mászkálnak, ha meg egyedül vannak és frissen haltak a medve simán felírja az étlapra. Továbbá az állatokra nem hat a zombivírus. A sorozatban nem láttunk még zombilovat, birkát, hódot, pontyot, papagájt, stb Ezért a medvét pont nem érdekli a zombiharapás, továbbá egy medve könnyen elszalad a mozgáskoordinációs zavarokkal küzdő zombik elől.

Ha nincs emésztés nincs ürítés sem, sosem mennek WC-re, és kakis nadrágot se látunk. Ergo egyszer bekajálnak és aztán elvannak mint a jóllakott napközis. Ha meg akkor is esznek ürítés nélkül, akkor csak cipelik az emésztetlen cuccot a hasukban, ami egyszer csak kipukkad.

[ Szerkesztve ]

(#9008) Hegasus válasza Vladi (#9006) üzenetére


Hegasus
senior tag

lol :U
utoljára középsuliba, de mindenkinek volt biológia órája, és elméletileg megtanulta, hogy a rekeszizmok összehúzódásának következménye, hogy a tüdőbe be és kiáramlik a levegő, mely kifele rezegteti a hangszálakat, mely frekvenciája létrehozza a megfelelő magas és mély hangszínt, és ebből a kiáramló levegőből alkotunk hangokat a nyelvünk, gégénk, ajkunk stb segítségével, akár hörgés, akár hegyi beszéd de kiáramlò levegő nélkül egyik se jön létre... hacsak éppen nem fúj bele vihar erejű szél a levágott fejbe, akkor semmilyen hang nem fog létrejönni egy levágott fejben, vagy egy felakasztott emberben :U arról nem is beszélve, hogy keringés is kell, hogy mozogjanak az izmok. ha egy virus átveszi egy gazdatest felett az irányítást, akkor szüksége van a létfenntartú szervekre, hogy mozogjon, legyen energiája mozogni, táplálkozni... ahol viszonylag reális az a world warz, legenda vagyok, 28 héttel később(ahol éhen is haltak)
szóval ebben a sorozatban kib****tt fa**ság az egész zombis téma reális alapokra helyezve. az egyetlen elfogadható magyarázat az lenne, ha kiderülne, hogy egy necromancer irányítja ezeket black magic-kel, de nem fog mert a készítők is tudják, hogy egy b@romság és nem is áll szándékukban megmagyarázni egy b@romságot :DDD

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#9009) twine válasza Hegasus (#9008) üzenetére


twine
addikt

"az egész zombis téma reális alapokra helyezve."
:U :DDD :C

(#9010) #90933760


#90933760
törölt tag

Kijárna egy jó pár tockos azzal a bottal Morgannek... Carol viszont adja nagyon.

(#9011) Archanon válasza Hegasus (#9008) üzenetére


Archanon
őstag

Egy ekkora baromságra nem lenne teljesen mindegy mit találnak ki? Egy necromancer simán bejönne. :DDD

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#9012) Hegasus válasza Archanon (#9011) üzenetére


Hegasus
senior tag

jah, Negan lenne az egyik a sok közül, és övé lenne atlanta (vagy tudom is én hol vannak most) a saját zombijait meg elküldte a szomszéd államokba, hogy ott törjenek borsot az emberek orra alá, itt meg a szomszéd államok beliek pusztítanak. nekro háború igazából a zombiapokalipszis, és Rickék mint egyszerű emberek szemszögéből mutatja be ezt a háborút, és 6 évad kellet mig találkozhattak az egyik főkolompossal :DDD
Corall meg kezd rájönni hogy tud néha parancsolni a zombiknak (ő küldte rá a szószire meg a kölkeire a zombikat tudat alatt, mert féltékeny volt apucira), csak még nem tudja kontrollálni ezt az erőt és így kidurrant az egyik szeme, ezért pihenteti ezt a képességét.( a képregényben) majd Negan szárnyai alá veszi, hogy kitanítsa a mesterségre, nehogy kidurrantsa a másik szemét is :DDD
-Carl new name is Arl...
-why?
-because he cant C.

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#9013) #90933760


#90933760
törölt tag

Eddig fel se tűnt, de az összeaszalódott zombikból is kifolyik fél vödör friss vörös festék. Úgy hogy elvileg keringésük sincs.

[ Szerkesztve ]

(#9014) #90933760


#90933760
törölt tag

Vörös pcsát remélem Rick jól agyonveri.

[ Szerkesztve ]

(#9015) #90933760


#90933760
törölt tag

Carolék megoldották végül, Rick feltette az i-re a pontot. Durva volt azért.

[ Szerkesztve ]

(#9016) #90933760


#90933760
törölt tag

Azt a kurva, azért ez nem volt semmi. Bár a szokásos felvonások megmaradtak ugyanúgy, töketlenkedés, értelmetlen megmozdulások, fsz rendezői munka stb. Mondjuk ha nem lennének ilyenek miről szólna a sorozat. Úgyhogy ezt el kell nézni, zombis filmet ez tudja előrevinni. Főleg ha az hosszú is.

Rick szerintem szellemileg teljesen off lesz úgyhogy várható a következő évadban hogy nem lesz irányítói pozícióban, már ha életben marad egyáltalán.

Ezek a bohóc műanyag legófigurák lovon, ez. Kommentelhetetlen.

Azt viszont remélem, hogy Negant, a 20 éves brazil szappanoperából kölcsönvett ütődött bajszos seggnyalóját, és azt a féreg szőke hajút, külön dupla epizódban belezik ki.

Hogy Darylt miért kellett a vége előtt húsz perccel lelőttnek forgatni, majd a végén hirtelen előrántani élőként azt nem tudom.

Carol gondolom túléli a legófigurák segítségével. Lesz itt még téma, tényleg el fogják ezt húzni 10 évadig, ha nézni fogják. Az a baj hogy egyre nagyobb baromságokkal. Most még tudtak mit előrántani, jó volt ez a hatodik évad, de ha így halad nem sok érő lesz a végére.

(#9017) Outlander válasza #90933760 (#9016) üzenetére


Outlander
őstag

Most minden egyes rész után írsz valami "érdekeset"?

Ja nem, már elvileg végignézted... akkor nem szóltam. :R

[ Szerkesztve ]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#9018) mepet


mepet
addikt

FTWD S02E03 Ouroboros:
Az öreg paranoiája jól megszívatta kis csapatunkat. Erre nem is gondoltam, hogy egyszer fordítva sül majd el az öreg ügyeskedése, mert eddig mindig jobban képben volt, mint bárki más...
Na most ami egyáltalán nem hiányzott, az a néger háttértörténete... Végül is példaértékű a téma, a tanulság: lopj, méghozzá sokat, és még meg is dícsérnek érte. (Biztos nem Andy Vajnáé az AMC is?)
Az a támadó csapat meg teljesen életszerűtlen volt. Ha ki akartak nyírni mindenkit, akkor mit bohóckodtak ott az Abigélen addig, amíg el nem veszítették az irányítást? Vagy ez most arra utalt, hogy ezek is csak ilyen "kezdő bűnöző család"?
A kiscsaj meg valamit tervez tenni a családjáért, de eddig, amilyen ügyes volt, kb. ki fogja nyíratni magát, vagy nem csak magát...

(#9019) #90933760 válasza Outlander (#9017) üzenetére


#90933760
törölt tag

Sorry, csak próbáltam kicsit pörgetni a topikot. Bár értem az indulatot, mert ahogy visszaolvasom, nagy ellentét van itt a fanok között.

(#9020) szuszinho


szuszinho
őstag

Tegnap megnéztem a ftwd s02 első részét. Kurv@ sz@r volt szerintem :DDD

A többi is ilyen, mert akkor hanyagolom?

(#9021) mepet válasza mepet (#9018) üzenetére


mepet
addikt

Hoppá, most nézem, hogy az iménti spoilerem elcsúszott egy epizódot, valójában erről szól:
S02E04 Blood in the Streets

(#9020) szuszinho: Igen, hasonlóan szuper az összes rész, talán az E03 egy kicsit unalmasabb a többinél. De még az is izgalmasabb rész önmagában, mint a farmos TWD évad egésze. :B

(#9022) Outlander válasza szuszinho (#9020) üzenetére


Outlander
őstag

A 3-as egész jó volt, vagy csak én voltam fáradt, a 04 meg kritikán aluli...

Szal olyan mint az első évada is, 1-2 részenként jött 1 olyan amire aztmondtad h "elmegy".

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#9023) Peti78 válasza Outlander (#9022) üzenetére


Peti78
őstag

Végülis a TWD-ben még ritkábbak az "elmegy" részek. Bár nekem a szezonzáró utolsó 15 perce tetszett. Ezért a 15 percért már majdnem megérte nézni az évadot. ;]

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#9024) Woodslave


Woodslave
nagyúr

hát ez a két rész nekem bejött. Nick csávó qrva nagy fazon. Amikor meg a hajón kinyírták a három köcsögöt azt vissza is tekertem. Azért remélem a görényt még vallatják kicsit,,,

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#9025) Woodslave


Woodslave
nagyúr

offtopic de nekem nagyon bejön ez a Fear. Komolyan jobban élveztem az 5. részt is mint a TWD utolsó 3 részét.. Pedig egy zombi volt csak :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#9026) Outlander válasza Woodslave (#9025) üzenetére


Outlander
őstag

Pedig az 5. rész is ultracar volt. :U

Rengetegszer belepörgettem, off vagy nem off :F de azt sem értem, hogy miért nem szabad "erőszakoskodni"? Megbüntet a rendőr vagy csúnyán néznek rád a többiek?! A b.ziságot sem értem hogy miért kellett beleerőltetni a néger mukival, aki egyébként miért menekült el és hogy találták meg?!
Ugyanmár.... borzalmas sorozat, off szezonban időt tölteni jó, de azt a Villám is tudja.
Tudom nem lehet mindenki Rambó, de ez nevetséges, egyedül a zombis 3 perces jelenet ért valamit, az egy okos húzás volt, a terhes nős fenyítéses részeken meg fel is röhögtem,

[ Szerkesztve ]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#9027) Woodslave válasza Outlander (#9026) üzenetére


Woodslave
nagyúr

a flash-t is nézem ;] :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#9032) lionshamlet válasza Woodslave (#9025) üzenetére


lionshamlet
senior tag

érdekes egy izlesed van.

(#9033) szuszinho válasza lionshamlet (#9032) üzenetére


szuszinho
őstag

:DDD

(#9034) Woodslave válasza lionshamlet (#9032) üzenetére


Woodslave
nagyúr

lehet de elhiheted hogy pár millió néző még így van vele, nem gondolom én lennék az egyetlen :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#9035) Vladi válasza Woodslave (#9034) üzenetére


Vladi
nagyúr

Pedig én is ígyg vagyok vele. Eddig jobban tetszik, mint az előző évad. Azt szeretem, hogy kevés a rinya és mindenki hirtelen zombi kommandós túlélő akcióman lett. Még a kis nyápic srác is összerakta, hogy jó akkor legközelebb lelőjük őket a fszba és kész. :DDD

Drogos srác sem azzal van elfoglalva, hogy elvon, hanem nyomja az egyszermélyes kommandót. ;]

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#9036) #90933760


#90933760
törölt tag

Első évadot én is lenyomtam a testvérsorozatból, szerintem nem lett annyira rossz, én gagyibbra számítottam. Nem egy WD, de ne is legyen az, nem ugyanazt akarja megnézni senki még egyszer. Máshogy közelíti meg a dolgokat, más szemszögből, pont jó így. Más kategória a kettő, nagyon nem is lehet egyiket a másiknál jobbnak titulálni. Persze stílusra a WD ezerszer jobban bejön, meg kb. mindenkinek, mert az jobban adja az egész zombis témát.

Nem hiszem hogy ez a brigád idővel átváltozik Rick féle hentelőgéppé, meg az ember embernek farkasa dolgot se fogják olyan mértékben erőltetni. Bár nem tudom, de ez a sorozat eddig ezt sugallja, hogy más szemszögből történnek majd itt a dolgok. És valahogy úgy is lenne a jó.

Aliciat meg Christophert nyugodtan széttéphetik a zombik, Daniel hatalmas arc, kicsit Daryl koppintás szereplő kiosztásilag.

[ Szerkesztve ]

(#9037) tween


tween
őstag

Valaki, aki tudja, legyen szíves írja meg nekem privátban, hogy a The Walking Dead szezonzáró epizódjában kit csapott agyon Negan. Köszönöm szépen! :)

(#9038) #90933760 válasza tween (#9037) üzenetére


#90933760
törölt tag

Még jó, hogy spoilereztél.
Amúgy meg nem tudja senki, csak találgatások vannak.

(#9039) pilóta válasza tween (#9037) üzenetére


pilóta
nagyúr

Ha figyelmesen nézed, akkor egyértelmű, hogy az operatőrt ;]

Aki él és nem boldog, az téved!

(#9040) mepet válasza #90933760 (#9036) üzenetére


mepet
addikt

"nagyon nem is lehet egyiket a másiknál jobbnak titulálni"
Dehogynem! A FTWD jobb. :)

FTWD S02E04:
Aszittétek a néger kicsinálja magát mi? Marha meglepő lett volna, az az egyetlen életre való karakter. Leszámítva a ferde hajlamát. :U
Amit nem értettem a legkevésbé sem, hogy mi volt Nick zavaros emléke, mikor Ofeliaval imádkozott. Az nyt cikke segít a magyarázatban:
"When Ofelia brings Nick to pray with her and he is asked “When was the last time you were in a church?” he remembers his first sighting of the undead, as he woke from a heroin stupor in an abandoned house of worship. If you don’t remember this from the pilot episode, don’t worry, there’s some unfortunate flashbacks to help you. If you do remember, sorry, there are some unfortunate flashbacks."
Akkor már csak egy kérdésem van: Miért dobta le valaki a kutyát abba az izébe? Így etette a zombikat?

(#9041) Woodslave válasza mepet (#9040) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:D hülye egy ízlésed van ;] Amúgy mostani rész is bejött, igaz volt némi deja vu-m (TWD farmos évad pajtája)

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#9042) mepet válasza Woodslave (#9041) üzenetére


mepet
addikt

Jaja, jöhetne itt is egy ilyen Shane-féle orvosi bemutató, mint amit Hershel meggyőzésére használt. :B

(#9043) Outlander válasza mepet (#9040) üzenetére


Outlander
őstag

Te amúgy direkt vagy mindig elcsúszva? Mert a múltkor is figyeltem hogy írtál és akkor is az eggyel korábbi számozáshoz írtad az aktuális "élményedet", mint ahogy most is a s02 / 06 nál járunk.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#9044) #90933760 válasza Outlander (#9043) üzenetére


#90933760
törölt tag

Első öt részt megnéztem második évadból és nem volt egyik részben sem zombietetés. Akkor most már értem miért.

Eddig is rendben van a Fear, nekem a WD még mindig jobban bejön a hülyeségei ellenére, egyszerűen jobban adja az a stílus, mint ez. De ettől még jó ez is. Bár én egy kicsit jobban belementem volna a hajós emberkék elintézésébe, Daniel első évadban a csávót jól megkínozza, ezeket meg akik ezt művelték velük még inkább ápolja, én meg azt hittem legalább azt a vasrudat megforgatja párszor benne.
Crisht utáltam, most egy fokkal kevésbé, talán idővel normális karakter lesz belőle, a csaj tesóját viszont már két zombi téphetné darabokra, h.lyep.csa. Meg az a marha is aki a rádiót odaadta neki a mikrofonnal együtt, hallgatózni tud mikrofon nélkül is.

(#9045) mepet válasza Outlander (#9043) üzenetére


mepet
addikt

Bocsánat, tényleg nem tudom követni a rész számozásokat, főleg, mióta elindult a Game of Thrones is, ami hasonló sorszámú résznél jár, és mindig ugyanazon a napon elérhető az új rész... :B

(#9046) mepet


mepet
addikt

(#9047) mepet


mepet
addikt

(#9048) gerii


gerii
addikt

Az eheti rész annyira szar volt, hogy azt is elfelejtettem, hogy láttam. Szerdán nézem, hogy jé a hétfői Feart még nem is láttam, 1 perc koncentrálás után eszembe jutott hogy de, csak éppen az Esmeralda ment helyette. Vártam is Leticia Calderónt, de biztos jövőhéten lesz José Armandóval.

(#9049) jegenye77


jegenye77
addikt

Eddig a FTWD ben ez volt a legjobb rész!
Félek,hogy csak ennyi lesz az izgalom.Partot értek és kész.
Előtte a vízi kaland is izgalmasan indult de utána 0 volt.Most látok egy kis reményt,hogy lesz ebből valami. :) Bár lehet elhamarkodott öröm ez egy jó rész után :F de bizakodva várom a kövit :K

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#9050) #90933760


#90933760
törölt tag

Erre én is kíváncsi leszek mondjuk, odaérnek, biztonságos ház stb. Aztán be is lehet fejezni a sorozatot. Áh. Vagy kirúgják őket onnan, vagy ellepik azt is a zombik, vagy az emberek. És mehetnek tovább másik helyre. Vagy ott maradnak és két évadon keresztül zombi Barátok köztet adnak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.