Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Úr isten meghalt!!!
Egyébként nagyon tetszett A rész mert sok vér hulla és ember evés volt benne, amit közelről élethűen mutattak
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Törzsúr
senior tag
Az is elég kemény lenne ha Glenn zombiként visszatérne a városba a zombihorda élén. Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
xors
senior tag
Rick kezével mi volt?állandóan szorongatta meg kötözgette. Mintha megharapták volna.
-
.LnB
titán
6x03 után
Néhány gondolatom, képregényes spoilerekkel fűszerezve, szóval csak óvatosanÉn hagyom is ezt a Glenn meghalt témát. Egy pillanatig sem merült fel bennem, hogy meghalt e. Nem. Rick keze se para, bár ott meg lehetne lépni ami a képregényben van ugye..
Én úgy vagyok ezzel az évaddal, hogy ilyen "töltelék". Benne vannak a farkasok, majd letudják őket és jöhet Negan. És azon jár az agyam sokat. Vajon őt, hogy vezetik fel? Nem vagyok teljesen naprakész a képregényt illetően. De Negan-ról hírlik, hogy a legkeményebb ellenfél lesz. Brutális. Kíváncsi vagyok, hogy vezetik fel, mert keménységben ez a The Wolves se semmi, és a Temrinus szál is az volt, sőt még a kormányzó is. Szóval valami iszonyat brutált kell húzniuk ha tényleg sokkoltatni akarnak az írók. Van két tippem, de szerintem egyiket sem merik meglépni, pedig akkor meghajolnék előttük. MEGASPOILER KÖVETKEZIK: Ugye a képregényben ha jól tudom Judith nem él, Carl meg félszemű. Még azt is el tudom képzelni, hogy kiírják Carl-t. Mostanában nem nagyon tudnak mit kezdeni vele az írok. Babakocsit tologat ennyi kb.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
james001
veterán
Képregény SP
Carl a képregényben elég nagy szerepet kap mostanában,volt vagy 2-3 szám amiben csak ő volt középpontban szóval szerintem marad még egy jó ideig a sorozatban is.
Negan meg a franc tudja hogy fog bemutatkozni,arra én is kíváncsi leszek,a képregényben ugye azzal kezdi hogy kinyírja Glenn-t elég durván,kérdés itt pl. azt hogy mutatják be,mert ugye a sorozat egy óvodai esti mese a képregényhez képest,se Rick kézlevágás,se Kormányzó megkínzás,se Judith halál... Én arra is kíváncsi leszek hogy a Carl szembelövését meglépik-e,de több mint valószínű hogy nem,azért a képregényben is hihetetlen volt
De Kirkman mondta hogy próbálnak új "utakat" bejárni a sorozattal,nem akarják teljesen a képregényt lemásolni. Meg egyszer elhintette azt,hogy Negan természetesen benne lesz,de "más módon" vagy valami ilyesmi,kérdés hogy érti ezt Viszont így félve várom mi lesz,mivel mint írtam a sorozat elég gyengus a képregényhez képest,lehet aztán nem fognak olyan durva dolgokat meglépnihttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Peti78
őstag
válasz enginev3.0 #8015 üzenetére
A majom apjával együtt.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz enginev3.0 #8018 üzenetére
Hát azért én de!
-
dunc
nagyúr
Isten sorozat,
de szerintem aki meghal a 6:3 ba tuti nem! -
Peti78
őstag
Na ez egy ritka szar rész volt... Már vártam, mikor süllyednek el megint a semmitmondó időhúzás irányába.
-
M3oH
addikt
Hát, nekem ez a rész kissé unalomba fulladt...
-
S e t h
nagyúr
A fehér nindzsa kiképzett egy fekete nindzsát, majd úgy hárította a 2,5 km/ óra átlagsebességgel haladó zombit, hogy hátat fordított neki és háttal védte a támadást. Ennél csak az lett volna banálisabb, ha a botot a lábai közé dugja és úgy esik el.A kecskét meg elfelejtették bezárni. This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
L_YKing
addikt
En meg nem mentem melozni hetfon es azt hittem ma van hetfo.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Woodslave
félisten
azt hiszem ennyire nem érdekelt Morgan
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Outlander
addikt
Mondjuk jah, viszont nekem volt igazam,
életben van még a W-s csávó.
De egyébként fasság ez az ennyire megtértem téma, meg az egész "kiképzés".Kérdés Spolyler:
A fia mikor halt meg? Nem igazán emlékszem.... [ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
nagyúr
válasz Outlander #8031 üzenetére
Már nem spoiler, mert sok évaddal korábban volt, amikor visszamentek fegyverekért Rickék a városba, és nála volt az összes, meg ilyen csapdákkal gyűjtötte a kóborlókat, amiben patkányok voltak, hogy a mozgásra odajöjjenek. Akkor volt azért beborulva, mert nem lőtte le az asszonyt, és az meg elkapta a gyereket.
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Ez igaz, de azért van egy alaphelyzet: vannak zombik, és hogyan lehet túlélni ilyen körülmények között.
Persze simán beleírhatnák, hogy jön a fantasztikus négyes meg a transformerek és batman segítségével kiirtják az összes zombit, elfér a papíron, csak hát nem ez az alaphelyzet...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Peti78
őstag
Azért vannak a blődségnek is határai, meg a barmolásnak is. Néha hülyére röhögöm magam ezen a drámának beállított WD-n. Az a dráma, hogy valaki az említett 2.5km/h sebességgel száguldó zombit a hátával állítja meg, vagy egyáltalán elkezd szaladni. Minek is? Vagy hirtelen kiugrik egy WD a 20cm átmérőjű fa mögül. Gondolom, tudatosan bújócskázik/pihen. Ez a gyorstalpaló kiképzés is egy baromság. Sajnos nem mertek 19-re lapot húzni a tudjuk ki kiírásával. (#8035) Outlander Na az meg a másik
Kezd ez az egész Z.nation-re hasonlítani, ami a vicc kategóriát illeti, de az legalább nem akarja drámaként eladni a témát.
Mondjuk én ezt a zombis jövőképet annyira nem tartom elképzelhetetlennek valamilyen formában, ki tudja mit kotyvasztanak a titkos biológiaifegyver kutató intézetekben.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Kecskét megnéztem volna, ahogy bezombul
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Outlander
addikt
válasz jegenye77 #8037 üzenetére
Jah, én is.... meg a rengeteg lovat is.
Egyedül kutyákról volt valamelyik részben egy kis 10 mp-es jelenet, de azok is inkább csak simán éhesek voltak mintsem zombik, állatokra nem térnek / nem dolgozták ki hogy velük mi van.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
B1T3
addikt
Csak nekem ellenszenves még mindig ez a
„minden élet értékes” szlogen?
W-s csávó: ha lehetőségem lesz rá, megöllek téged, megölök mindenkit, a gyerekeket is lemészárolom mind egy szálig.
Morgan: *hm, ez bizony egy értékes élet, itt hagyom, hátha ő is majdnem megöli Ricket*.
Ne má'. -
dunc
nagyúr
Nagyon jó rész volt! Kár hibákat keresni, akinek nem tetszik nézzen barátok köztöt!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Yayoh
aktív tag
Nekem tetszett ez a rész, annak ellenére hogy az elején kételkedtem hogy minek Morganről egy teljes rész, ráadásul 1 órás, de egész jó volt, a fehér Yoda mester is jó karakter volt. Szerintem az se volt gáz ahogy megharapták, elég nagy darab ember volt, azért lehetett látni hogy néhol elég esetlenül a mozog, simán benne van hogy megharapják, meg valahogy az íróknak meg kellett ölniük, viszont a cipzár vs szögelt deszkán én is jót mosolyogtam szokásos: -
Kvelstadt
veterán
-
MODERÁTOR
Ezt a részt 10 percig bírtam nézni, grat az íróknak
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
B1T3
addikt
Amúgy Morgan is olyan, mint egy elmebeteg. Egyszer mindenkit meg akar ölni, aztán hirtelen már senkit sem. Várom, mikor durran el az agya, és akar megint mindenkit kinyírni. -
Peti78
őstag
Annyival le is lehetett volna tudni, WD résztől így még nem szenvedtem, pedig volt már pár gané rész, de ez... ez valami felháborítóan unalmas volt.
(#8047) B1T3 remélem, Ricket lerendezi, az meg bezombul, és leharapja Carl idióta fejét.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Remélem, Rick még sokáig marad, nekem speciel ő az egyik kedvencem.
sokkal életszerűbb az ő hidegvérűsége, mintŐ sem a legtisztább elme (ez a börtönös részeknél jött elő leginkább, igaz, az felfogható ideiglenes állapotnak, elvégre nem aludt semmit, ki volt merülve, és még el is veszítette a feleségét), viszont .Morgan szélsőséges emberközpontúsága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest