Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyialiga
tag
válasz freeknight #7544 üzenetére
1-2 napja nyilatkozta Kirkman, hogy már tervezi a lezárást, csak a producerek kb 50 évadot akarnak.
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
Apollyon
Korrektor
válasz freeknight #7574 üzenetére
Tök mindegy hogy dráma vagy sem, nem az a lényeg. Hanem az, hogy ez pilotnak szörnyű gyenge volt, de még töltelék résznek is az lett volna. Hasonlítsd már össze a TWD-vel! Annak a nyitója is ilyen gyenge volt? Ugye hogy nem.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Outlander
addikt
válasz freeknight #8164 üzenetére
Ha menekülni kell, akkor elég csak lecsúszni rajta, nem törik a bokája ugrás után...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
jegenye77
addikt
válasz freeknight #8199 üzenetére
Mert a sok balfaszsággal együtt is még szerethető a sorozat. De az tény, hogy egyre több idegesítő hülyeség van benne. És ez csak több lesz mivel ennyi évadon keresztül nem lehet kihagyni ezeket
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Peti78
őstag
Szerintem bármit össze lehet hasonltani bármivel. Szórakoztatás. Ez a célja minden sorozatnak. A z.nation vállaltan más kategória a zombis műfajban. Abban nem háborodik fel az ember egy kis hülyeségen, mert az elejétől fogva ilyen. Nem is akarja eladni magát másnak. Ezen kívül kiszámthatatlan. Ha fegyvert fognak egy fő karakterre, elhiszed, hogy baszki ezt lelövik. Ezzel szemben a WD drámai része oly drámai, hogy nyilvánvaló a fő karakterek csodával határos túlélése. Ricket itt fog idegesíteni a sorozat végéig az unalmas hegyi beszédeivel együtt. Glenn
Ezzel szemben vannak szereplők, akik a legdarwinistább véget élik meg. Egy tíz centméter átmérőjű fa mögül kinyúló zombi már nem először fordul elő.túlélése nem volt kétséges, de a megoldása ismét csak egy baromság. Annyi fantázia és kreativitás nem szorult beléjük mint Woodmen papába.
Hasonlítsuk össze. Nem a z.nation lett szórakoztatóbb, hanem a WD minőségi faktora süllyed erősen.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Vladi
nagyúr
Ha már hasonlítunk: az utóbbi időben a zn szórakoztató, a wd meg nem annyira .ennyi.
il sole non sorge più ad Est!
-
Pearce
aktív tag
válasz freeknight #8212 üzenetére
A stáblistás jelenet az Into the Badlands nevő sorozat reklámszünetében ment le, egyfajta prológus a februárban folytatódó másik félévadhoz. Amúgy itt még fent van és a 8. részre nézve nem spoileres: [link]
Szépen felvezetik amúgy az ilyen morzsákkal .Neagan-t Az eheti rész is egész kellemes volt, pár konfliktus is beért, csak olyan volt, mintha rész közben elvágták volna, az ember meg simán nézné tovább.
Most meg lehet várni a bő 2 hónapot, ejj.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
Kvelstadt
veterán
válasz freeknight #8236 üzenetére
Úgy legyen! Én azt reméltem hogy már carol kinyirja valahogy ott lent a pincében de morgan akkora sensei hogy hátatfordít annak aki nyíltan kimondta hogy meg fog ölni mindenkit.. "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Woodslave
félisten
válasz freeknight #8241 üzenetére
de nem az ő kezéről van szó "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz freeknight #8243 üzenetére
lehet válogatni
The roamers eventually break down the walls killing many residents, including Bruce and Tobin. Rick and Morgan Jones try to get to safety, but Morgan is bitten on the arm; he tells Rick to leave him and get to safety. However, seconds later, Morgan changes his mind and says he wants to live. Michonne comes to his aid and slices his arm off with her katana. She and Rick rush him to the clinic, where he collapses. Rick rushes back to his house, where he is greeted by his son Carl, Jessie Anderson, and her son Ron. After she and Rick make out they devise a plan to escape. They cover themselves in roamer guts and make a run for it. However, Ron is grabbed by a roamer and is bitten. Jessie rushes to his aid, but also ends up being swarmed and is devoured along with Ron. She attempts to get Carl's help and grabs his hand. However, she won't let go and Rick is forced to cut her hand off. "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
james001
veterán
válasz freeknight #8241 üzenetére
Én is attól félek hogy Negan itt nem fog akkorát ütni mint a képregényben. Elég csak a Kormányzót megnézni,itt a sorozatban borzasztó gyenge karakter volt,a képregényben azért brutálisabb.
Negan egyébként a kedvencem a képregényből,ezért is remélem hogy itt nem cseszik el Az már egy jó lépés hogy Jeffrey Dean Morgan fogja játszani őthttps://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz freeknight #8246 üzenetére
Sokaknál van ez most,a PS3 topikban is írták hogy még a régi arcképem van benn Böngésző vagy PH hiba,nem tudom.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Woodslave
félisten
válasz freeknight #8246 üzenetére
Neganig nem jutottam a képregényben de én nagyon utálom azokat a részeket amikor nagyon alázzák őket. Mondjuk utána nagyobbat üt a bosszú.. Pl. A terminus vagy amikor Rick széttépte foggal a faszit aki carlt akarta megcsinálni...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mepet
addikt
válasz freeknight #8284 üzenetére
Megharapták a haját, gyorsan le kellett vágni.
-
james001
veterán
válasz freeknight #8284 üzenetére
Én sunáznám így is
Amúgy nem kizárt hogy egy másik szerep miatt lett ilyen a haja,de most hogy kiderült a sorozatban hogy nem hiszem hogy kiírják.terhes https://psnprofiles.com/kazama001
-
Peti78
őstag
válasz freeknight #8509 üzenetére
Legalább a szöveg jó benne néha...
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
kiki22
senior tag
válasz freeknight #8895 üzenetére
Köszönöm :-)
-
nagyúr
válasz freeknight #8924 üzenetére
Láttam.
Ez a leglogikusabb lépés, hogy bombázzuk le a még életben maradottakat, akiket a zombik még nem öltek meg, nehogymá túléljék Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest