Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz Inv1sus #3895 üzenetére
Így van,kísérletet tettek rá,de aztán egy idő után már idegesítő csak.
A legegyszerűbb pénzkereseti módszernek (bár gyorsan nem lesz szükség rá mert annyi lesz)
az alchemy tünik , pár száz aranyért felvásárolt nyersanyagokból 5-10-15k arany értékben lehet potiont főzni,van rá elkészítve egy alchemy+better vendor prices felszerelés szetem,most ~65 alchemynél a legdrágább potionom amit láttam 2081g, ez már az az ár amennyit az árus adna érte nem illúzióromboló a dolog szakmából megélni,csak akkor smithing is lehetne pénzügyileg kifizetődőbbEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Nem követtem a topicot,de tegnap (élménybeszámoló,jön a swtor ezért nem marad sok idő már a játékra) felhuztam a smithinget meg enchantingot, meg félig az alchemyt.Enchantokkal egy legendary ebony bow 180-190 körül sebez (experten is egy lövés egy óriás) erre ha akarok ihatok potit,ami ad perpill +66% sebzést, így már 290 fölött sebez. Sneak x3...
Nem mondom,még lehet ennél is kigyúrtabb karaktert csinálni,na meg draedric bow is nagyobbat sebezne,de így se maradt sok kihívás .EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Ne szóljuk le azért a tápolást,az rpg-k fontos eleme a félistenné kinevelt hős létrehozása,szimplán csak be kellett volna rakni pár racionális korlátot a nagy sandboxozásba,hogy minden útvonal kellően nehéz legyen azért.
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Szakmákkal csak óvatosan ,már írtam korábban is, szerintem kellene egy rebalance rájuk.
Az alap hülyeség,hogy 50-100 goldos alap cuccal 100-ra lehet húzni, már Riverwoodban volt elég pénzem most másodjára,hogy akár jobb cuccot gyártsak mint amit a következő 20 szint alatt találhatnék.
75-90 skill környékére kellene egy mester küldi mindegyikhez,előtte meg talán egy huszas szintkövetelmény glass stb kategóriákhoz.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz lumpen_stex #3047 üzenetére
Játék közben is lehet nehézségi fokozatot állítani, valahogy nem hiszem ,hogy masteren ilyen tingi tangli lenne,ha meg mégis, illik hanyagolni enchanting meg smithing kombót,már csak azért is mert a smithing önmagában egy rakat szint pár ezer aranyért a városban ácsorogva.
Experten 32-es szinten nekem kellemes kihívás perpill,de a szakmákat kihagyva.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Potion of cure disease vagy egy oltár kigyógyít.Házi oltár sokfelé van ,de templomban nagyvárosokban fixen találsz.
-
warcat
veterán
Biztos a 81 perk?
Azt tudom,hogy 50-ig kapsz, és felette nehézzé válik a szintlépés,viszont ha a nehezedés mellett továbbra is jár a perk, az nem lenne rossz.EA: It's in the crate!
-
-
warcat
veterán
Ha kilépsz a desktopra, majd újra elindítod a játékot, az összes kereskedő kínálata frissül,és feltöltődnek pénzzel,én így szoktam eladni a cuccaimat.
-
warcat
veterán
Van egy rakat spell,amit megfelelö skillpont hiányában nem is látsz vendornál.Bound bowhoz amit az orvgyilkosommal szeretnék használni, pl 50es conjuration kell.
-
warcat
veterán
Craftolást érdemes hanyagolni, túl imba cuccaid lesznek és a városban ücsörögve 30+ leszel.
Viszont a harci skillek meg sehol sem lesznek, és az ellenfelek igencsak felerősödnek.
Persze lehet,hogy ez alap nehézségen nem lesz vészes, én megéreztem.
Újrakezdés után én már csak magas szinten fogok bele,viszont jót tett,igazi orvgyilkos karit sikerült összehozni.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Mukorka #2117 üzenetére
Nekem is előjött ilyen ,archery 25 lett a 7x helyett, viszont nem találtam semmilyen betegséget vagy ilyesmit ami okozta volna,nem lehetett kigyógyítani.Ha nem szedi le oltár stb,akkor azt írták rá,hogy programhiba,én úgy hoztam helyre,hogy trainernél vettem +1 skillt rá,az rendberakta.
-
warcat
veterán
válasz Inv1sus #2114 üzenetére
Lopott cuccot csak orgazdának tudod eladni,thieves guild kell hozzá vagy jó magas speechcraft és perk.
Nyugodtan használhatod amit ellopsz,de ha lebuksz ,azaz valami büntényt követsz el és letartóztatnak az őrök,akkor a fejpénz kifizetése mellett az összes lopott holmit is elveszik tőled.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Integra #1984 üzenetére
Itt vettem,mivel november végéig akciós , árfolyamtól függöen durván kijössz annyiból mintha boltban vennéd nálunk, csak nincs dvd meg egyéb sallang.
Annyi a hátránya,hogy pár órába fog kerülni, míg elküldik a kulcsot, ha most vennéd,valószínűleg csak délelőtt jönne meg.Vehetsz még ruszki kulcsot is olcsón,de a végeredmény nem sokkal jobb,mintha virágboltoznál.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Érdemes legalább experten tolni,én újrakezdtem pár dolog kitapasztalása után és mert íjászathoz ajánlottak valamit ami miatt inkább reset lett 1-2 dolgot megcsinálok és megy fel masterre,de kell is mert ez a build iciripicit halálos
-
warcat
veterán
Egyik oldal sem kifejezetten rossz, neked kell eldöntened melyik oldalra állsz.
Stormcloaknál Ulric egyértelmüen a trónra tör,egyéni érdekeire használja fel a Stormcloakokat, de közben náluk meg jogos a vallásuk és életmódjuk védelme.De ha mégis cymkéket akarunk ragasztgatni, akkor épp hogy nem a légió a 'rossz' hanem a Stormcloakok, a vezérük miatt robbant ki a polgárháború
-
warcat
veterán
Saját házban nyugodtan lehet tárolni, de máshol vigyázzatok különösen a kinti tárolokkal ( hordo pl) max 1-2 napra maradjanak cuccok mert eltünik.
-
warcat
veterán
Akinek be van kapcsolva az advanced tabon az FXAA, kapcsolja ki, iszonyat mosottá tesz mindent.Élsimítás nálam nem okoz nagy gondot, az árnyékok viszont kajálnak.
Amúgy rossz hírem van,a játéknak sosincs vége
Tudom,hogy a korábbi játékokban sem volt,de most az élő környezet megspékelve a biztos,fenntartható pénzforrással megnyugtató.
(Megmented a világot,de utána meg járnod kell banditákat/démonokat ölni,hogy ne kopjon el a kardod arany hiányában?Ez a gondolat mindig zavart.
Na itt ilyen nincs,Skyrim hőse,aki titokban a tolvajcéh feje,mehet éjjel kipakolni valami zsíros célpontot)
Egyrészt a frakcióknál mindig lesznek véletlenszerü szerzödések(bérgyilkoséknál célpont, tolvajcéhnél betörések,lopások az egész térképre) másrészt a cellák is respawnolnak,már csak az a kérdés,az npc-k adnak e újra banditaölös stb küldiket.Ez egyébként talán a legegyszerübb pénzszerzési lehetöség is,egy egyszerü feladatért (írd át egy kereskedőnél a főkönyvelést) 600 aranyat adtak.Ez lehet,hogy növekszik távolság/ rang mértékében.Viszont az egész térképre adhat ilyet,értsd a többi nagyváros,ahol még sosem jártál.Nyilván ez inkább akkor életképes,ha már bebarangoltál mindent,nekem nincs kedvem egy ismeretlen városba berontani egy küldetés miatt.
Dark Brotherhoodba még nem léptem be, de máshol dícsérték,hogy a bérgyilkosság jól fizet,ez is egy opcióEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz GeneraL_XTX #907 üzenetére
Szerintem igen,achievementek alapján választósnak tűnik,remélem a többi frakció nem.
Miken el lehet szórakozni Riftenben új divat van, leloptam alsógatyáig mindent az őrökről és eladtam a zaciban, kellett a pénz.Most egy ideig mind pucér, csak a fáklyájuk van meg
Egy idő után pótolják a felszerelést.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Na, az összerabolt pénzből felhúztam a kovácsolást 100-ra, legendaryvá lhet átkovácsolni a cuccaidat.Legendary glass bow 40 helyett 55-öt sebez,elég korrekt.
Viszont megint lecsórósodtam, kb 20k ból maradt 4000EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Minden nap vannak új cuccok a kovácsnál,legalábbis a nagyobb helyeken.
Gondolom szintfüggö mi bukkan fel,de pl a 30% sebzés az íjadra elég korrekt fejesnek tűnik,csak sajna bebuktam reloadkor.Pénzem még kevés,ideje lesz beállni a tolvajcéhbe,rengeteg lopott ékszerem van csak ugye kellene valaki aki megveszi.
100-as amúgy a pickpocketEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz OgreImre #738 üzenetére
Nem elérhető nekünk digitális vásárlásként, pl a lengyeleknek se,nem tudom,hogy megállapodás része-e a dobozos terjesztők felé,lehet,hogy később lesz.
De ne nagyon várjad, mert legkevesebb 49,99 euró lenne ,ami bőven 15k felett van jelenleg.
Ha szerzel kulcsot,azt viszont lehet aktiválni.
Na feltelepült Steamről,sikeresen folytathattam a mentésemet a próbaverzióból.Más:amúgy 1 darab 560 Ti-vel játszok ultrán 2560x1440ben és kellemesen folyamatos,még nincs tweakelve az ini,lehet,hogy azután összetojja magát,de most is nagyon szép,és az fps is jó.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz GeneraL_XTX #732 üzenetére
Nem igazán lehet feltenni a kérdést, mivel idehaza nekem nem jutott Skyrim.Az ára meg annyi,amennyi a dvduniverzumtól lett volna csomagküldéssel.
Nyilván danih kolléga olcsó kulcsa lett volna a tuti,de hát nem jött össze.
Ha valaki bepróbálja az orosz kulcsot intkeysröl,megírhatná mi a helyzet,tényleg müködik-e ahogy írják,ott csak kb 6800 Ft.Szerk.: közben láttam a másik topicot,tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Na felébredtem
Őőő, nézted úgy módosítva, ahogy Mukorka tolja ,szerintem álleejtös a grafika.Megérkezett a korábban linkelt angol oldaltól a kulcs a délelőtt folyamán,a Steam seperc alatt bekajálta, most töltődik.Éjjel még simán level 20 lettem, a pickpocketelés mellékhatása,lassan 100as lesz...
Paypallal 10909 Ft a vége,na mindegy legalább nem kell várni.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Nagyon szép, a vizen különösen látszik,na meg az erdő a korábbin.
Abba félelmetes belegondolni, mi lesz itt ha a modderek beszabadulnak.
Nem a még extrább grafikára gondolok( már most is láttam nagyobb felbontású páncélokat),hanem arra, ha elkezdik feltölteni még pluszban a tájakat, vááá Na még most sem alszom ,majd bánom pár óra múlva.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Ugyan ne izgulj,szerintem nincs rossz választás én most vagy 10 percet kergetöztem a veröemberekkel amit rámküldtek,2-3 csapás lettem volna ha hagyom, na míg lelövöldöztem öket nagy nehezen...Viszont amit elkapok sneakböl az megérzi
Döbbenetes hangulata tud lenni, most épp éjjel vadászok állatokra,hogy legyen bör,amivel a craftolást huzom, gyönyörü holdfényes táj,osonok az árnyak között
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Megjelent az intkeys-en a skyrim 30 dollárért.Szerintük megy egy vpn aktiválás után már ruszki ip nélkül.
-
warcat
veterán
válasz Kareszovics #665 üzenetére
Megvettem onnan,amit linkeltél,a kulcs később jön, majd beszámolok róla ,amugy az ilyen UK kulcsokkal nem hinném,hogy bármi gond lenne.
-
warcat
veterán
Szintén, nem is tudom lesz -e
Más: ez hatalmas, beszartok
[How to steal in Skyrim][ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Hacsak interface szar, az elviselhető,modokkal rendberakják gyorsan...holnapig még olvasok véleményeket,nem jutottam döntésre
-
warcat
veterán
válasz atidzsiforc #452 üzenetére
El lehet,de már nem emlékszem hogyan,shift +click rajta az inventryban talán.
-
warcat
veterán
Amire még kiváncsi vagyok,hogy éjfél után elérhetővé válik e Steamen,gondolom minimum megjelenés napjáig le van tiltva a dobozos forgalmazók miatt.
Persze eléggé elméleti kérdés ,mert még 50 eurós ár esetén is 15k + lenne jelenlegEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Megjelent a csúnya verzió azt írják maradt a konzolport grafika, new Vegas szinten( gondolom azért túlzás),hát, marad a játékélmény, arról még keveset írtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest