- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
válasz Xerxész #3106 üzenetére
Engem is mindig meglep, hogy sokan túl könnyűnek találják a játékot.
Én kb egyforma ütemben nyomom a mellékszálakat is meg a főküldetést is, és level20 felett járok kicsivel (talán 22, bár mindegy)
A nehézség adepten van, de eddig bármilyen új szörnnyel találkoztam először, az mindig 2-3 ütésre lecsapott. (kardfogú tigris level10 körül, hegyi troll level 6-7 körül, mamutok még level18-19 körül is, stb-stb)Lehet, hogy az a dolog titka, hogy semmiben sem übertáp a karakterem, az armor ratingom pedig elég sokáig 100 körül volt (csupa light armor, pajzs nélkül)
Pedig nincsenek nagyon szétaprózva a perkjeim, amin a legtöbb van, az a one-handed és a light armor (mindkettő 50-es szint kb 4-4 perkkel), viszonylag jó még a destruction, ami kb 40-es (én vagyok csak az egyedüli aki szinte mindig villámokat szór?) és a restoration is, ami hamarosan 40 körüli lesz. Ezen kívül csak a smithingen van még perk -felküzdöttem az elf armorig, tegnap este pedig 60-ig, hogy a mágikus tárgyaimat is turbózhassam, így pajzs nélkül most kb 200-ra ugrott az armorom.Harcolni tipikusan dual destroval szoktam messziről, majd ha elfogy a mana, megcsapkodom buzogánnyal is az ellent, közben heal-elem magam erősen.
Visszafordulnom még sosem kellett, de volt pár alkalom, amikor nagyon megizzadtam (akár sárkánytól is, de legutóbb az a tollas tűzlövő boszorkányszerű izé szorongatott meg nagyon.) Mondjuk kísérőt sosem viszek magammal, mert legtöbbször csak útban vannak; a light armor miatt elég sok a szabad kapacitásom loot-cipelésre. Mondjuk Lydia már full Dwemerben nyomja otthon, mert a neki illő cuccokat mindig átadom mikor hazaérek; szóval biztos táp lenne, de akkor sem viszem el, mert dungeonban utálom amikor körülöttem lófrál, és idegesít a tudat hogy még rá is vigyáznom kell.Valószínű egyébként hogy a light aromor a hendikeppem, mert amióta 200 lett az armor ratingom (elven pajzzsal 250) azóta kicsit tartósabb a karakterem, képzelem milyen lehet mondjuk 5-600-as heavy-vel. A durva az, hogy 200-zal szűk helyen nagy fizikai sebzéses monszták még mindig nehézséget okoznak.
Thief guildos armorom van elf fegyverekkel, mana 220, HP 150, stamina 130 ha jól rémlik.Eddig csak 2x enchantoltam - mindkétszer fegyvert, magamnak.
Lélekkövem annyi van mint a szemét, bár hozzátartozik, hogy a Morrowind óta reflex-szerűen rábukok minden lélekkőre amit csak találok; komolyan, sokszor könnyen nyitható vitrinekben otthagyok elf meg dwemer fegyókat, de a lélekkövet akkor is ellopom ha hárman néznek . (Oblivionban a tolvaj karimmal csináltam éjszakai missziókat: megvártam a hajnal 3-at, és módszeresen feltörtem a városban az összes drága boltot. Csak ékszert és soul gemet loptam )
Skyrimban legutóbb egy dwemer romban harcolva találtam döbbenetesen sok követ; szerteszét volt szórva az asztalokon, ládákban, oltárokon, plusz a szörnyek is elég sűrűn dobtak.Vadászni egyébként nem íjjal szoktam, hanem varázslással: villámokat lövök, mert azzal sokkal könnyebb célozni, mivel gyakorlatilag azonnal lecsap és nem kell megvárni amíg a kilőtt varázslat célba ér.
Egyetlen hátránya a dolognak, hogy dual castolva néha akkorát üt a szarvason, hogy átbucskázik mindenen, és alig találom meg merre gurult a hullája.Ez az egy egyébként elég idegesítő a fizikában; a tömegarányokat nem találták el. Pl. medvére shoutolva az is úgy nekiütődik, majd lepattan a szikláról, mintha valami flippergolyó lenne...
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eredeti játékok OFF topik
- DIGI internet
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 10
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Mikrotik routerek
- GTA V
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest