Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BT86
tag
Ha már M1A nerf a téma:
Akkor az Baker's dozen nerfet is jelent?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
üzenetére
a legutóbbi state of the game-en mondta az egyik dev, hogy az M1A, illetve a három agyonhasznált nevesített gear (contractors, foxs pray, hollow man) mind nerfet kap majd. cserébe az eddig is (és sejtésem szerint ezután is
) senki által nem használt sawyers kneepad-et átdolgozzák.Alvin_ti4200: szerintem a Police MK17 ami még elég jó, mert kicsit ugyan lassabban üt mint az M4 variánsok vagy az MDR, de cserébe jóval nagyobbat üt, és a kezelése is elég egyszerű (recoil minimális).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
üzenetére
Ezzel párhuzamosan megkérdezném, hogy mit érdemes már most elkezdeni gyűjteni M1A helyett, ha esetleg mégis nerfelnék? Az összes többi rifle, ami eddig esett max 210K körül sebzett (a jelenleg statjaimmal), ami fele vagy harmada (nem emlékszem fejből) annak az M1A-nak, amit most használok.
FireKeeper: köszi, asszem, van egy jobb fajta MK17-em a tatyóban, ránézek meló után

-
Nagus
senior tag
El sem hiszem, a hivatalos 8% esély töredéke, 1% alatt kiesett az exo mellény. Kiváncsi leszek a strongholdokból farmolható exo mennyi eséllyel fog jönni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
mg1992mg
üzenetére
Oh, ez elkerülte a figyelmemet, valamiért nem volt meg, hogy a Darpa az Pentagonon belül van
Köszi!Firekeeper: biztos, hogy megcsinálható, csak irreálisan nehéz volt szemben kb. bármi mással, legalábbis én Hardon egész jól meneteltem, kb. SH20-22 körül járhattam a Darpa Lab-ban, de az maga volt a kínszenvedés a végére és nem is ment. Remélhetőleg holnap este több szerencsém lesz, addig megpróbálom leszedni Neptune-t, az seasonal manhhuntból már csak ez kell az első pipához.
-
Gigant20
tag
Lehet nem kellett volna DPS glitch-et használni!
Ezért törölni a játékot balgaság szerintem
Megmondták, hogy lesz rollback. Az más kérdés, hogy mindenkinek járna a BAN a DPS glitch-ért, mert még mindig sokan megúszták.
Arról van hír, hogy még lesz BAN hullám ezért, vagy akik átcsúsztak a rostán azok megúszták.
-
BT86
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Jó, igaz
Lassan szelektálnom kell telón, mert már annyi szettel kapcsolatos hozzászólásod van megnyitva külön lapon
Épp rakom össze a true patriotot a Pestilence-hez. Elsőre nagyon furcsa ez az alacsony chc/chd stat.
Milyen modokat használsz mellé?
Az melyik pulse a szettben? Jammer? -
pzstm
titán
akkor a named itemek nerfelése meg M1A nerf csak hónap végén érkezik ha jól értem?
-
mg1992mg
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Pentagon Bosses:
Reducing Drone Helicopter health and damage.
Slightly reduce health and armor for Brenner.
Reducing Brenner’s mortar damage.
Decreasing armor of John ‘Architect” Figgs.Brenner az DARPA-s boss (végső).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
BRABUS113
üzenetére
Én nem látom, hogy a Darpa Research Lab balance-ba belenyúlnának

Hacsak nem ez lenne az, bár ez elég kevés szerintem: "Fixing general damage scaling issues with mortars."
Ez meg hallelujah, hihetetlen, hogy eddig kellett várni rá: "Assault Turret: Improving auto-targeting of Assault Turret to better prioritize NPCs it can shoot, and which are close to it."
-
mg1992mg
őstag
válasz
BRABUS113
üzenetére
Ahogy látom Pentagon bossokba belepiszkálnak, nem ártott, DARPA eléggé szívás volt, én ott is hagytam egy hete
Ezen viszont azért mosolyogtam:
"Temporarily removing Warhounds from the first mission beat in the Washington National Zoo Main Mission.
This workaround prevents Warhounds to get stuck on the roof in the Washington National Zoo. A proper fix for this issue is scheduled for TU9."
-
Winnie The P
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az már megvan, ok köszi.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Winnie The P
üzenetére
A 40 eurósban benne van az alap játék is. Ha Neked már megvan, akkor elég ez is, amit linkeltél, ez maga a kiegészítő

"Warning: This content requires the base game purchased through Uplay or the Ubisoft Store in order to run."
Magyarul "Figyelmeztetés: ennek a tartalomnak a futtatásához szükség van az Uplay vagy az Ubisoft Store-on keresztül megvásárolható alap játékra."
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ha megszeretném venni a dlc-t akkor [ez] jó lehet? Nem tudom, hogy mi a különbség ez és a 40 jurós közt? Köszönöm! -
BRABUS113
aktív tag
-
i@lex
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Persze.
-
i@lex
őstag
Megtörtént a rollback, ezzel egyidőben 6 ismerősöm törölte a játékot.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Krisz0418
üzenetére
Igen, de ez nem feltétlen általános jelenség. Nem minden playernek van olyan buildje amivel egy lövés egy játékos. Azért ahhoz össze is kell tenni a szettet, olyan statokkal, talentekkel. Tehát azért nem potyog one hit szett minden fáról. Azért én is találkoztam jó pár játékossal DZ-ben akik rifle buildel mentek, és nem mindenkinek volt erős, volt aki fél évig szedett egy Challenge landmarkot vele.
De ugyanúgy vonatkozik a már általam említett Pestilence-re is. Az is baromi erős, PvP-ben túlságosan is. A PvP sebzését/bónuszát bőven lehetne nerfelni, PVE maradhat ahogy van. Mert pl. konzolon ha hátulról betalál egy ilyen játékos, mire megfordulsz már keresed az aprót a földön a fegyver bónusza miatt, egy "low armoros" DPS karival.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
ezen én is kifeküdtem, fenomenális

-do you need a revive?
Alvin_ti4200: egy szóló heroic CPt én is letoltam pár napja, mondjuk megúsztam fekvés nélkül, de kemény volt, az ammo volt hogy elfogyott. meg egy challenging-nél rám jött két rugó NPC, azok is elég izmosak voltak, bár ők is inkább csak azért mert tankosabbak voltak mint én és nagyobbat is lőttek, GG massive.
-
BT86
tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Helló!
Nem lesz benne a DLC. -
AsakuraDave
őstag
Hali!
Még annó nagyon occó akcióba megvettem a gold editiont epic games-ről de csak mostanra jutottam el oda, hogy játszak is vele
Nyugodtan addoljon aki gondolja: Dantenero72 (vagy nem tudom mi alapján lehet itt addolni)
Még kezdő vagyok lvl3 de haladgatok
Illetve most gold editionnel nekem meg kéne hogy legyen ez a new york-os új DLC, mert a fehérház előtt ott a küldi bár még nem próbáltam elindítani?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! bocs a bénázásért x boxon nyomom a játékot, és és nem jövök rá, hogy a felszereléseknél a szájmaszk látható, de amint kilépek a karakteren nem, ez beállítható, hogy látható legyen?
-
arnikusz
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Ime a kérdésedre a válasz Exoticok együtt terén:
There are currently no plans to remove the 1-Exotic limitation. As others in this thread have pointed out, it allows Exotics room to be a bit more interesting and power (when used and when holstered) and have more unique impacts on player tactics. Unlike TD1 where, with little exception, Exotics were just auto-equip BiS gear for a specific weapon type, or used in niche cases (Ninjabike or Hexotic).
-
Gubu0101
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Szerintem mire oda jutsz,hogy tudsz játszani,addigra én végig tolom(talán ha időben végeznek)de segítek lepörgetni
Vagy kitudja,ha hozzák a szokásos update-et,akkor lesz 4 mire el lehet kezdeni. +-1-2 óra delta
Attól tartok igen,asszem pedig a div 1-ben lehetett egzo szettben nyomulni
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Winnie The P Ahogy Velizare írja.Először azt döntsd el, hogy DPS, Tank, Skill.
Mid van miből tudsz gazdálkodni?
A játék még mindig a DPS-t igényli, kivétel a Legendaryk, de azokat felesleges a loot minősége miatt.
A legfontosabb ne egyedül, lépj be Clanba és ott kidobják neked a Clantársak ami kellhet.
A Targedeted lootal tudsz célirányosan farmolni egy adott Brandból, fegyverből.
Én mint láthatod ha visszanézel folyamatosan próbálgatom a szetteket, de mindig visszatérek a DPS-hez. Az alábbi a kedvenc, CHC/CHD build az Eagle Bererel borotvál, de ha nincs Famas Strained talenttel.
Gubu 19.30-nál hamarabb melónap nem végigszaladok normálon az belefér a játékidőmbe is.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
írd le ide, hogy mit szeretnél, és miért. az az általános helyzet, hogy néhány, különlegesen armoros build kivételével nem érdemes armorra tenni. az alap armorod 6-700k, és hiába van kétszer ennyi, kb. ugyanolyan hamar lövik le rólad. viszont a sebzéseden meg fog látszani a piros statok hiánya.
-
arnikusz
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szintén zenész akkor gyorsan letolhatnánk az Invaded küldiket és a Stronghold dobja, majd craft. Elő van készítve 3 Aces-maszk, kesztyű, térdvédő, Providence perfekt GC mellény, Airaldi tok és zsák. A Ligára leszek még kíváncsi. Olyat mint az 1-ben volt, még Commendation is hozzá, hogy full Exoba legyél ne várj.
-
arnikusz
veterán
Baker- Bugos a Striker, ha majd rájönnek mi miatt nem számolja a találaltokat és stacckel valószínűleg javítják idővel. Tekintve a Seasont hogyan jönnek egymás után az események ez nyárnál hamarabb nem várható, de lehet őszre csúszik. Az sem kizárt, hogy a holnapi patch után a Striker újra előtérbe kerül. Én Coyote maszk és Glass Cannon mellény, vagy Coyote maszk és Contractor glove összeállításról gondolkoztam. Este össze is rakok egyet Gunner specialitásban.
Gigant20 én mostanában nem PVP-zek, PVE területen mikor a Ghila perfekt pulse 10 secenként használható és a szögbelövős dagi, vagy Cleaner böhöm összecsuklik az nem semmi.
Raiden lennék rá kíváncsi mit ad a csapatnak. -
Nagus
senior tag
Múlt héten szóba került itt a sebzések színei. Melyik mit jelent? Fehér, sárga, piros, kék.
-
Gigant20
tag
-
totig
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Van workaround, ha nem egyedül vagy megoldható. A lentebb említett arany színű kapunál álljon az egyikőtök, szorosan a rácsnál, a másik meg folyamatosan fast traveloljon rá, és ha mákotok van, akkor az egyiknél a rácson túlra fogja rakni, aztán a másik utána már be tud utána fast travelolni a rács mögé.
Bugos szar. -
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Alapjaiban véve nekem nincs bajom a Pestilence buildekkel. Csak az a gáz, hogy a Rifle van kiemelve ennyire, holott igazából úgy megépíteni hogy valóban k. erős legyen nem "egyszerű". Tehát pl. nem minden második játékosnak van one hit buildje hogy ez ekkora gondot kellene okozzon, azért vegyes a felhozatal bőven, nem a Rifle dominál, találkoztam csomó SMG pajzs, LMG, pajzs nélküli SMG buildekkel is. PvE részen meg nem értem miért baj hogy sokan Rifle buildel mennek....
Én abban bízok hogy azért nem földig nerfelésre lesz belőle, pláne, hogy 2 napja DZ-ben kaptam egy godrollos' M1A-t, DTA stattal. Btw, skill buildeket jómagam soha sem favorizáltam, LMG buildek sem a kedvenceim.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én tegnap a Season Manhunt miatt ki kellett, hogy pucoljam a The Taxi Graveyardot, de köszönhetően annak, hogy a közelében kifektettem egy Elite Patrolt, így CP2-ről (Hard) felment CP4-re (Heroic)
Viszonylag sok fekvéssel, de valamilyen csoda folytán bő fél óra alatt meg tudtam csinálni, de giga fókusz kellett hozzá (SHD23 körül voltam). Addig kellett valahogy kisakkoznom a taktikát, amíg nem érkeztek meg a szövetségesek, mert utána a mobok figyelme kicsit megosztottabb lett. De ez még sokáig nem az én pályám lesz 
Gratula a Legendary-hez by the way, igazi mazochista lehetsz
-
FireKeeper
nagyúr
hát megcsináltam nagy nehezen az első legendaryt, de úristen ez mennyire értelmetlen szenvedés volt... nevetséges, nem tudom mit szívtak hogy ezt így ki merték release-elni. ez még akkor se érné meg ha a loot fasza lenne. mob rádnéz fekszel, tankosak mint atom, drone spam, gránát spam, legtöbb helyen csak úgy tudsz átmenni kínkeservesen ha találsz egy pontot ahova már lőnek be. katasztrófa.
mondjuk az 1 milliárd heal személyes rekord
eddig 350 milla volt egy heroic-on. -
Lefty
addikt
Van valakinek esetleg egy striker build-je es megmutatna? Ossze akarok egyet rakni de iranymutatasnak jo lenne egyet latni. Koszi!
-
BT86
tag
A hétvégi grind lezárásaként Districten esett egy közepes rollos Pestilence
-
Hublot
őstag
Óriási!
[link] -
Bird
addikt
válasz
Lifer092
üzenetére
Persze mert uborkaek mindig csak nerfelnek, buffolni azt minek?! A tobbit hozza alakitani nem, mert ahhoz dolgozni is kellene. Egyre szanalmasabb ez az egesz. Ok azok akik belekergetik a jatekosokat egy egy buildbe, aztan egy honap utan nerf. Az ar jelen pillanatban sehol nincs, ezen a damage to health buff sem fog segiteni.
A skill buildeket en sosem szerettem, ez a pajzsos rifle build az elso amit elvezek hosszu ido ota. Ez van... -
Lifer092
senior tag
Ha már ennyire sír a világ a rifle miatt, akkor ennyi erővel a Pestilence is kaphatna nerfet. Mert ha egy erős rifle build ekkora felháborodást vált ki, akkor az is nonszensz ennyi erővel hogy egy Pestilence-ből leadott és talált pár lövés kb 3 sec alatt földre tesz.
-
GAbre
veterán
https://youtu.be/64zOzDZN-8E
Csak én szívom meg,hogy már legalább 2. hete nem adja a heti rewardot? :S -
Winnie The P
őstag
válasz
GoSleep
üzenetére
Tudod amikor még én jártam általános iskolába akkor az orosz volt a kötelező nyelv. Majd továbbtanultam ahol szakmát szereztem itt nem volt idegen nyelv. Ezek után 20 évig zsaru voltam, közben leérettségiztem de itt sem volt idegen nyelv oktatás. Majd a zsarusuliban mivel a szerb határhoz közel lakom szerb nyelvet tanultunk, de csak nagyon minimális módon.
-
soo277
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
AirSpace
-
Nagus
senior tag
Az elmúlt néhány napban 100 fölötti heroicot mentem direkt exo miatt, hát egyet sem dobott. Sőt azokkal amiket mások kaptak 3db sem jön ki az RNG... bosszantó! Viszont a godroll cuccok elkezdtek potyogni, persze nem a maxos hanem azok amin egy-két dolog maxos így elkezdett feltöltődni a könyvtáram. A teóriám az, hogy a játékosbázis elég gyéren állt a maxos könyvtárral és tekertek rajta egyet. Ideje lenne megtekerni az exot is!
-
GoSleep
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
En arra se lennek buszke hogy 40+san 0 az angol tudas...
-
Winnie The P
őstag
Igazán köszönöm mindenkinek a csodálatos segítőkészséget! Remek csapat! Egy kicsit nehéz 40+-os létemre angol tudás nélkül!
-
Gubu0101
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Air & Space,én is azt nyúzom,de semmi
-
GoSleep
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Senki.
-
Winnie The P
őstag
#18610 -re senki?
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Valaki volna olyan kedves és felvenné velem a kapcsolatot privátba, hogy ne offoljuk tele a topikot. Kellene egy kis segítség, hogyan tudnék nagyobb health-et, armort összehozni.
Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem kellett volna kihasználni. Az már más kérdés, hogy nem lett egyöntetűen az összes glitch használó kirakva.

) senki által nem használt sawyers kneepad-et átdolgozzák.
Köszi!

Viszonylag sok fekvéssel, de valamilyen csoda folytán bő fél óra alatt meg tudtam csinálni, de giga fókusz kellett hozzá (SHD23 körül voltam). Addig kellett valahogy kisakkoznom a taktikát, amíg nem érkeztek meg a szövetségesek, mert utána a mobok figyelme kicsit megosztottabb lett. De ez még sokáig nem az én pályám lesz 
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2020-04/05/53504_qj2uet0ww8mux5xy_sig.jpg/800)

Vagy próbád meg így,tegnapi beszorult mob