- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
-
norti
addikt
-
centrino
senior tag
-
norti
addikt
-
need
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
nyilván hasznos de ugye kicsit random is, nem mindig akkor adja be amikor kell (hacsak nem váltasz másodlagosra amikor beadja az ammot, és akkor váltasz vissza amikor kell). de a statjai meg annyival jobbak hogy nem tudom a lexi tud-e jobb lenni valami dmg talenttel. talán olyannal ami amplify-os, ha tudod stabilan aktiválni.
-
spleenszuru
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
TommyS_27
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
granini
őstag
-
Bird
addikt
-
sony309
őstag
-
pzstm
titán
-
sony309
őstag
-
LÁZ
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
Nagus
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
Bird
addikt
-
st3v3np3t3r
nagyúr
3óra lesz figyeld meg... de az már kérdéses, hogy hányszor 3 óra

Amúgy nézte valaki a Twitch-es videót.. volt benne egy elírás
Manunt-ot írtak Manhunt helyett
Amúgy a másik, nem is értem, honnan vették, hogy a Mantis túl erős fegyver és nerfelni kell. Agyrém...
De arra kíváncsi leszek, hogy HeadShot bugot javítják-e(fejlöcésnél vagy nem veszi a fejlövést, vagy veszi de nem számolja a sebzést és nem is sebez, erről vettem fel videót), meg azokat a bugokat, ahol át lehetne menni, de valami olnál kifolyólag mégsem lehet, mert nincs ott semmi, de mégis...
-
FireKeeper
nagyúr
-
Bird
addikt
-
Bird
addikt
A chestnek kell fenrisnek lennie a talent miatt (obliterate), vagy obiterate-ból a perfect változat ami ugye ceska lehet. Az általad vázolt megoldással nem jön ki a matek ehhez a st. elmo striker buildhez.
A coyote (legendás maszk) pedig túl OP, hogy kimaradjon a regnáló meta szerint (hatékonyság = időegység alatt a legtöbb leölt mob). 
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom konkrétan mire gondolsz, de itt a szezonok úgy működnek, hogy minden olyan játékos számára elérhető, akinek megvan a WONY DLC és van legalább 1db lvl40 karaktere, mert a szezonok csak lvl40-el érhetőek el. Amit lehet venni szezon pass, azok csak ilyen apparel dolgokat adnak mint festések emote- stb.
-
Redneck
nagyúr
Utóbbi igaz, sokkal nagyobb a pörgés mint eddig. Megjelentek a gyalogos és légi drónok is. Nehezebb is lett, nyomogatom.
Egy kérdés még, mert ezt nem értem. A gear modoknál a mod szintje is számít, vagy csak az amit ad?
Melyik a jobb? Egy lvl250-es +2% damage, vagy mondjuk egy lvl240-es ×2,4% damage?
Mert az eladási áruk miatt sem egyértelmű.
A színük is számít? -
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
-
PETEE78
senior tag
-
Nagus
senior tag
-
pzstm
titán
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
d3tox1c
senior tag
-
d3tox1c
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
nanamii_o
tag
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
Nem védem őket, mert a 20M agent (eladott játék?) ellenére egy dilettáns banda foglalkozik most a játékkal, de pl a Fallout76-nál is előfordult nemrég, hogy az egyik frissítés után az MS fiókos playerek napokig nem tudtak játszani az egyik frissítés után. Persze ment az újjal mutogatás az MS-re, de a forrás probléma ugyanaz, hogy nincs ám normálisan letesztelve, hogy a patch felmegy-e egy live szerverre "csont nélkül".
-
Anonymus23
veterán
-
Balázzs
senior tag
-
Anonymus23
veterán
TU 12.1 óta (töb mint 1,5 év) crashel a játék, egy jó ideig nem foglalkoztak vele egyáltalán, mivel akkor az volt, hogy vége a Div2 támogatásának, de mivel azért ez továbbra is jól hozott a konyhára, ellentétben más Ubis játékokkal, "felélesztették" de addigra az eredeti csapatból alíg maradt pár ember, és az új csapatnak mindent meg kell tanulnia, ami enyhén szólva is döcögősre sikeredik, a crashhel meg nem tudnak mit kezdeni (egyelőre, kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e rá megoldás. Számomra ez olyan, mintha egy kirúgott ügyes fejlesztő elrejtett volna pár záptojást, amit az újak nem találnak
).Micro lagok: a játékban alapból nem lehet magas CPU prioritásra állítani, registry mókolással lehet ezt megoldani, csakúgy mint sok más játéknál, ez kb 99% eltűnteti a micro laggokat, nekem is egy volt klántárs hívta fel a figyelmemet erre.
Érdekes módon a memory leaket valahogy sikerült nagyjából orvosolniuk, mivel korábban az ISLC akár több 100x is tisztított egy pár órás játék alatt, mostanság már csak pár alkalommal.
A DX12 bár smoothabb, de többet is crashel (bár ez szubjektív, mivel nehéz megmondani, hogy mikor miért crashel, mármint a fejlesztők sem tudják igazából szerintem).
Nekem a sorminta az, hogy vannak napok, amikor sokat crashel, máskor meg van, hogy 2-3 napot sem. Amikor sokat crashel (3-4 crash után), akkor szoktam azt, hogy modem/router/gép restart, az esetek döntő többségében ez javulást hoz (értsd utána akár 2-3 órát sem crashel), de nincs tartós megoldás.
Redditen vannak még erről topikok, hogy mit állíts be még, de egyik sem hozott általános mindenkire kiterjedő javulást, azaz elégg összetettek és szerteágazóak lehetnek a crashek forrásai. -
nanamii_o
tag
-
törölt tag
engem is erdekel valamennyire a sztori, pont ezert is huztam fel a szemoldokom, hogy az egyik legtobbet szereplo bt-s es az egyik legnagyobb wtf karakter kifingatasa, egymas utan, ilyen gyorsan kovetkezik.
faye szerintem ilyen "tegyunk bele valami wow faktort" kategoria, meg ha valamennyire ertheto is a kiakadasa. ugye ha nagyon belemennenk ebbe az egeszbe, hogy kik a jok meg kik a rosszak lehet ki lehetne bugazni addig, hogy nem feltetlen fekete-feher minden a jatekban. bakker hany szaz, meg ezer ellenfelet oltek meg a div ugynokok is, mondvan ok a "jok". de milyen jok? a walking dead foszereploi is "jonak" voltak beallitva, aztan nezd meg. ahova betettek a labukat, barmilyen kozossegbe ott egybol meg akartak olni mindenkit.

-
-=Jam=-
addikt
-
regener
veterán
-
alibiman
aktív tag
-
arnikusz
veterán
-
soo277
őstag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
BT86
tag
-
Bird
addikt
-
sith7
félisten
-
i@lex
őstag
-
Alvin_ti4200
félisten
Oh, ez elkerülte a figyelmemet, valamiért nem volt meg, hogy a Darpa az Pentagonon belül van
Köszi!Firekeeper: biztos, hogy megcsinálható, csak irreálisan nehéz volt szemben kb. bármi mással, legalábbis én Hardon egész jól meneteltem, kb. SH20-22 körül járhattam a Darpa Lab-ban, de az maga volt a kínszenvedés a végére és nem is ment. Remélhetőleg holnap este több szerencsém lesz, addig megpróbálom leszedni Neptune-t, az seasonal manhhuntból már csak ez kell az első pipához.
-
FireKeeper
nagyúr
-
alibiman
aktív tag
-
Gubu0101
veterán
-
GoSleep
tag
-
Szelep
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
tiger10
tag
-
need
addikt
-
xyvalaki
aktív tag
Jaj. Annak ehhez semmi köze. Olyan a kép mintha kevés lenne a VGA.meg van a minimum fps, de olyan mintha nem lenne szinkronban a monitorral. Nehéz elmagyarázni, látni kéne. Csak nem tudok 60 fps feletti videót csinálni. De ha tudnék is, egy oldal sem támogatná.
arnikusz pedig az előző jó. -
failed
tag
-
Anonymus23
veterán
-
velizare
nagyúr
-
norti
addikt
-
sp8787
addikt
Ok tiszta.
Egyebkent en ehhez ugy allok ,hogy el kell fogadni ,hogy nem mindenki ugyan azon okbol jatszik egy bizonyos jatekkal. Sztem nagyon sokan vannak akiknek van egy kis idejuk es csak siman lovoldozni akarnak egy kicsit , nem erdekli oket ilyen build meg egyeb dolgok.Peldaul en ezt is meg a Div1-et is sima solo loot- jateknak fogom fel es csak kenyszerbol jatszom a multi reszet mert alapbol nem ezek a jatekok azok amiket igazan szeretek de ebben is el lehet tolteni nagyon sok idot szerencsere, egesz jol szorakozva.
-
sp8787
addikt
Egyebkent amugy igaza van mert amit irtal az sima elitizmus. Azok az emberkek lehet elsore probaljak, nincsenek tisztaban a mechanikaval...etc. ami amugy nem egy terhajlitas csak eppen gondolom nezni kellene rola egy videot elotte. Ugyanugy mint a raid-elok 99.9999%-a aki szinten nem magatol jott ra a dolgokra.
Csakhat ilyen ez mindenki minden idok legjobb Div2 jatekosa ez van.
-
Bird
addikt
-
dvd24
senior tag
-
-=Jam=-
addikt
-
arnikusz
veterán
-
mg1992mg
őstag
-
woker
aktív tag
Véletlenül nem böngészőből léptél be úgy, hogy nincs regisztrált discord accountod (csak mert akkor nem jegyzi meg a szervert)? Csak mert nagyon szokás arrafelé kirúgni az embereket, a legrosszabb ami történik, hogy nem kapsz tag rangot ha nem köszönsz (aminek annyi a következménye, hogy nem fogod tudni használni a voice channeleket).
Amióta a link be lett rakva a topicba egy halom ember lépett be a szerverre aki még arra se vette a fáradságot, hogy annyit mondjon, hogy "csá gyíkok, megjöttem!"
-
akoska07
nagyúr
-
mg1992mg
őstag
-
VirDan
aktív tag
-
Lefty
addikt
-
akoska07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Saját fejlesztés] Ultimate Privacy & Forensic Shield – Nyílt forráskódú Windows páncél és nyomeltüntető
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G5 C27G55TQBU Ívelt 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung s32dm500eu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A változások többsége a pve multit próbálja erősíteni.

Coyote maszkkal próbáld.