- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #18295 üzenetére
Bírom az olyan játékosokat akik egy kiskaput kihasznàlva érnek el ilyen "szenzációs" eredményeket.
Egyébként véleményem szerintem lehet, azonban ha megvetted a fórumot szólj majd mindenképpen. Addig azonban kénytelen leszel mindenkit elviselni. PONT.
Szép estét!
-
Anonymus23
veterán
Bírom ezt a "no life kategórizálást".
Valaki nem rég írta, hogy nem bírja az ilyen no life commendation csinálókat, inkább megy vissza Cod-ozniAmúgy mindegyiket ismeritek aki ezeket csinálja?
Nálunk is van egy akinek megvan az 1000, de ő (kvázi) megteheti, hogy akkor és annyit játszon amikor és amennyit akar. Egyetlen Target Practice sem volt benne neki, 95%-a lvl4 CP Heroicon 2-3-4 nehezítéssel.
-
BT86
tag
válasz
failed #18289 üzenetére
Köszi, jó lenne. De ma még nem fog menni, rossz átalakítót vettem a headsethez, a napokban szerzek be megfelelőt. 2 fórumtárs is keresett xboxra csapattársat a hétvégén, de így egyelőre nekik se írthattam
Most a nyugati DZ-ben engem is békén hagytak amúgy. Úgy néz ki nagyon nem mindegy mikor, illetve melyik DZ-be megy az ember -
failed
tag
-
Nagus
senior tag
Tegnap ráébredtem hogyan tudom megszerezni a nálam bebuggolt 5 hiányzó maszkot. Amikor valaki segélykérésre csatlakozok akkor az ő mapján ki tudom szedni ha még nem fogott neki, persze csak miután kilépett, hogy vele ne basszak ki. Tegnap az apartment 23-nál bevált, az ajtó zárva volt és végig tudtam menni a lépéseken.
-
BT86
tag
Van valami taktika DZ-ből való gear kimentésre?
Most kezdem próbálgatni, de eddig csak egyszer sikerült cuccot kimenteni. Mindig megjelenik pár rouge, vagy elfut egy agent, mintha csak arra járna, mire visszanézek felé és észreveszem, hogy rouge lett már késő...
Hogy váltanak rouge-ra? Eddig csak a láda hackelésre, kötél elvágásra, meg a fali bizbaszra jöttem rá, de gyanús, hogy másképp is lehet -
nem egyszerre kell sokkolni 3 ellenséget, hanem legyen egyszerre három ellenség sokkolva. annyi, hogy ha groupban vagy, akkor csak azt számolja bele, akiket te sokkoltál.
egyébként lehet próbálkozni a trappel is, zárt térben annyira nem szóródik szét. npc pop ajtó elé kell dobni. -
alibiman
aktív tag
Jól gondolom, hogy a meglévő cuccok nem fejleszthetők 40esre? Mert ha igen, és a 40esek az MPC-k, akkor az összes 515ös cucc kuka. Vagy most akkor mi van?
-
GAbre
veterán
válasz
arnikusz #18268 üzenetére
NIncs is meg a baker dozen.
De rifle-el,hogy lesz az,hogy 1xe shockolok?
Annak lucky shot a talentje is.
Más:
Van már 3 lvl 40 fegyver craftom,de a 30-as az összes(kivéve eagle bear,mert az nincs) csak,és nem lehet fejleszteni 40-re,csak craftolni engedi.Hogy oldható meg? -
arnikusz
veterán
Jóval egyszerűbb a következő amit korábban is írtam.
Rifle Baker Dozen, 30 shock round a Navy Hill CP-vel szemben az Archive épület bemész a detektoros kapun és balra ott a lőszer.
Heroicra váltod a világot és elindítod a Federal Bunkert az elején ott vannak szépen és shockolsz. -
RichieTri
senior tag
Kedves Fórumtársak!
XO-n keresek clan-t és/vagy társaságot.
Zömében PVE területen tevékenykedem... Mic van, ha kell!
Div1-1000+ óra után, itt "újonc" vagyokJó egészséget mindenkinek!
-
GAbre
veterán
Üdv!
Van valakinek esetleg más ötlete a 3 shock egyszerre chalangre,mint az acosta táskás megoldás? -
BT86
tag
Ez a Polarity switch elég nagy csalódás volt. Mondom micsoda kis exotikus estém lesz, megkapom a Coyote's maskot, meg a polarity dob valami jó puffogtatót. 35-ös szint pipa, 1 csillag kell még gyors megcsinálom, a jutalom: BTSU Datagloves...
Ha valamire nem volt most szükségem, az a skilles kesztyű. Jó később talan jól fog jönni, ha össze akarok rakni skill szettet. De most ennél haszontalanabb exot talán nem is tudott volna dobni... -
alibiman
aktív tag
Urak, Mercilesst szeretnék farmolni, ezért egész DU/este toltam a JTC-t kihívásban. Feleslegesen szívatom magamat, vagy van esély rá?
-
sith7
félisten
válasz
failed #18255 üzenetére
köszi ...
Sikerült 2 órát játszanom DZ - ben
Egyedül bementem, 2 random ember bevett 3. - nak, 5-6 kimentést megcsináltunk, közben felhúztam egy random embert, ott mászott, a mob lelőtte. Őt is bevettük, aztán megint 3-4 kimentés. Ezt követően az alap 2 ember kilépett, elmen.
Maradtunk 2 - en, túlélünk 2 rugó támadást, volt landmark takarítás, és .... Pestilencse kiesett
... majd kimentés ... jött a heli, ő felpakolt, addig lőttem a mobokat, ... fél életem lement, de meghaltak a mobok ... aztán ő left group ... miközben fel akartam rakni akkor vettem észre ... rogue, lelőtt, good bye Pestilencse .... DZ ... ennyi
-
need
addikt
válasz
arnikusz #18256 üzenetére
az egész DZ egy paradoxon úgy ahogyan van.
Kb. 1 hete elmentünk 3an a késesbe az első furcsa dolog az volt hogy 1 playerrel találkoztunk 2 óra alatt teszem hozzá 19-21 óra között volt az idő.Késöbb rá jöttünk miért..A mobok szinte olvadtak ami a késesre nem jellemző de a Loot 2 óra alatt..istenem ennyi xart én még nem láttam ja és senkinek nem dobott exot. Nem láttam különbséget a Hard és a heroic között. Gyakorlatilag értelmetlen volt az egész. Na ezen felbuzdulva másnap elmentem reggel a nem késesbe..és csak estem és csak keltem és csak estem keltem..mi a fa*sz..? közbe váltott?? nem ez a sima volt..
akkor most mi van..? vagy ez hogy van ? Biztos hogy hurka vagyok gondoltam volt úgy hogy becsatlakozott még valaki vagy két valaki és együtt estünk keltünk! -
simonl
tag
Sziasztok Srácok, coyote exo mask -ot hol dobja a játék nagy valószínűséggel??
-
Winnie The P
őstag
Ma du. háromszor fogtam neki a bounty-nak a west potomac-nál mind a háromszor delta3 volt
! F@szom
-
failed
tag
válasz
soo277 #18249 üzenetére
zárójelben megjegyzem nem vagyok nagy DZ-s, de azért challengereket szoktam néha farmolgatni egyedül, de soha a k* életbe nem esett még nekem exo cucc. 2 pestilencem volt, egyet az említett haver sharelt nekem, egyet meg minap "loptam" dz-ben. //letérdelt a tag mellettünk, cleareltük a helyet, de nem jött a cuccért - gondolta szerintem, hogy á úgyis elvitték... - . én meg nem vártam meg amíg más tényleg elviszi az 515-ös pestilencet
-
failed
tag
dz east, bal also sarokban a lépcsős helyen. ismerősnek többször esett ott.
szerk.: amúgy, ha elviszek egy itemlevel 260-as valakit DZ-be, és amit kimentettünk sharelem neki, akkor ő azt 515-ösnek kapja meg, vagy leskálázza neki 260-ra?!
egy olasz randommal játszottam, és nem igazán értette mit akarok kérdezni... de amiket adtam neki, azokat felveszegette, és én 515-nek láttam. de érdekelne, hogy az 515 is marad-e neki, vagy csak valami visual bug (nekem) -
hesszan
aktív tag
válasz
Rayner #18241 üzenetére
szia, nem tudom milyen géped van, de gyenge proci okozhatja ezt. nekem i5-2500 volt és rendszeresen szívatott (12gb ram, 1070ti-vel a 2K@60fps kb volt, bár a minimum sokszor fps botrányos volt) akadt, nem meglátható npc-k, beltérre belépve feketeség, hiányzó padlók falak. co-opban kolléga kérdezi hova megyek? nem látom hogy itt van 5-10-20 mob? mért rambozok közé?? mert én nem láttam őket (Aztan térdeltem persze
) Nála rendben volt. Sokszor álltunk ajtókban, várva a gépemre hogy lássam hova megyek. Karácsony óta ryzen 3600al ilyenek nincsenek.
-
LÁZ
addikt
válasz
Anonymus23 #18243 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Igen, minden cuccos dobhat mindenféle minor attribútummal.
Itt egy adatbázis, ebben benne vannak a gear set bónuszok is, megtalálod benne a kérdésedre a választ.
-
LÁZ
addikt
fogós ravasz kérdés, kesztyűnél, illetve térdvédőnél dobhat e olyat, amin a plusz tulajdonság chc, vagy esélytelen?
illetve a szettek között van e olyan, aminél 1v2 db +chc-t ad, sokolov csak 3nál, jó lenne olyan, ami kevesebből, már ha van ilyen.
-
Rayner
őstag
Van valami megoldás a láthatatlan enemyre??? kb minden hol ebbe botlok és semmilyen eventet nem tudok megcsinálni
-
Synaptic
senior tag
Na mindegy egy próbát megért. További jó játékot mindenkinek.
-
sith7
félisten
Pestilence - t melyik dz - ben érdemes farmolni ?
Ugyanitt Xbox - n keresek embereket, esetleg klánt, akikkel tudnék együtt játszani
110 % - ban este 21:00 után érek rá; igazából bármit tolhatunk, mert striker set - n kívül semmim nincs
Az se maxos, sokat nem tudok játszani, de azért ismerősökkel, fix emberekkel hatékonyabb lenne az az esti 1-2 óra is
Lvl 3 - s cp - be már néha beletörik a fogam, a 4 -esnek neki se megyek egyedülNevem - nem röhög, fiam kapta az xbox - t, ő választott nevet - : CloneWarrior489
-
Synaptic
senior tag
válasz
Winnie The P #18225 üzenetére
Esetleg egy ESP hack ?
-
feri1014
senior tag
válasz
Winnie The P #18222 üzenetére
Gigabyte alaplapnál RGB Fusion a neve a szoftvernek. Ez konkrétan okoz ilyen problémát. De ahogy a többiek is írták overlay programok stb. Sajnos ezt próbálgatnod kell, hogy mivel akad össze.
-
válasz
Winnie The P #18216 üzenetére
a tegnapi patchcsel visszatértek egy olyan branchre, amelyik kevésbé tolerálja az overlay programokat. vagy esetleg az eac változott, nem tudom. ha fut ilyened, akkor azt is megpróbálhatod kikapcsolni.
-
Synaptic
senior tag
válasz
Nálam a Sticky Passwords- re allergiás.
-
feri1014
senior tag
válasz
Akkor nincs mit tenni, így jártál. Vagy elkezded kilőni a háttérben futó programokat és megpróbálsz rájönni, hogy mivel akad össze az Anti-Cheat. A vírusirtó pl. pont az egyik olyan cucc, ami gondot okozhat. RGB-t szabályzó szoftvereket sem árt eltávolítani, mert sok helyen az okozott ilyen gondot.
-
Synaptic
senior tag
Mivel megvan a kieg ,ezért bátorkodtam leporolni a játékot. Tavaly június óta egészen vastagon belepte. Van valami PH-s pc-s klán ahová egy magamfajta vén trottyot is befogadnának ? ign : Sul4co
-
Nagus
senior tag
Azért így több, mint egy év alatt a grafikai hibákat is megoldhatták volna. Ez így elég kellemetlen kéztartás, de a golyóálló mellénybe lógó alkar sem semmi ám!
[kép] -
feri1014
senior tag
válasz
Winnie The P #18209 üzenetére
Elnézve azt az asztalt, biztos, hogy fut valami program a háttérben, ami fennakad az Easy Anti-Cheat rostáján.
-
-
Gubu0101
veterán
Ha elindul a rendszer megyek Hunterezni Drama és Weirdo a cél,aki gondolja csatlakozzon
Ha nem akkor marad a random
-
-
Nagus
senior tag
Harmadik hétnél járunk, mostanra már minden hibát javítaniuk kellett volna amit hozott a DLC! E helyett vigyorognak a SOTG-ben hétről-hétre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!