Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
Most nézegettem az összegyűjtött táskafityegőket és ott volt közöttük a mostani league jutalom is, pedig még nem unlockoltam. Ez valami bug és megkapta mindenki?
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem sajna nem halom, de igen, kene meg tobb exoticot farmolni addig.
-
totig
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor itt tényleg nagy szerencsénk lehetett, de menet közben úgy nézett ki, hogy akár a 18 is meglehet.
Az első próba eleje gyorsabbnak is tűnt, de van egy pont, ahol rendszeresen beragad egy mob a jobb oldali emeleti ajtó mögé, na ott újrakezdtük.
Tényleg jól dobta most ezt, mindenki csinálta amit tudott/kellett. Múlt héten többször is olyan volt, hogy már pár perc után látszott, hogy az a négyes soha nem fogja heroicon letolni a missiont.
-
ravap
csendes tag
Sziasztok!
Harmincas szint után merre érdemes folytatni?
Helikopter elvitt egy helyre, ahol ha jól emlékszem 3 küldetés közül lehetett választani. Az egyiknél becsatlakoztam valakihez, de nem sikerült végig játszani, mert lefagyott.
Ezeket kellene csinálni, vagy a Story küldetéseket, hogy elérjem a World négyes szintet?
-
Gigant20
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ennek a verziónak lenne csak értelme, ha minden exo max roll-os lesz nincs értelme farmolni. Anno is ezzel baszták el, sírt a sok ember a reddit-en és hallgattak rájuk, nem kellett volna. Régi szép idők amikor azért mentem DZ-be pestilence-t farmolni hogy tekergessem a nemesist (vagy 20x)!

-
Nagus
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Mindent beleszámoltam, ezt is. DARPA 4, Trade Center 10, Hotel 9 pont, Union Arena 8 pont, és a két plusz cuccból meglesz a 10-10 pont. Összesen 51 pont, ettől több nemigen lesz, reset után a maradék az meg már sima ügy lesz.
Ez most lényegében sokkal pozitívabb, mint az előző ott Roosevelt szigetet egyáltalán nem tudtam végigvinni sehogyan 60 perc alatt. -
Nagus
senior tag
DARPA 34:01 amivel mondjuk elégedett is vagyok, de meglehetett volna 30:00 alatt kicsivel. Sokszor buggolt egy-egy mob fal vagy ajtó mögé, így sok reset kellett. A legvégén elfeküdtünk egyszer (random MM) lett egy rage quit így hárman fejeztük be. Nem is értem azokat akik kilépkednek...
Olyan 48 pontig tudok eljutni most ami az exo láda előttihez elég. Reset után simán meglesz az exo és a fityegő.
-
Kekebatta
tag
Mikor reggel félálomban elindítasz egy challenge bountyt, gyors utazol a közelbe..

A bossnál besétál 2 oldalról egy ellátmány, meg egy elit őrjárat kialakítva a 3. világháborút...

Na akkor döbbensz rá, hogy tegnap challengen hagytad a világ térképet..
Az felülmúlhatatlan!

-
Anonymus23
veterán
Jaja, csak többnyire nincs új a nap alatt, nem hiszem, hogy túl sok újat kitalálnak erre...
Ha tényleg fel lehet rollolni a régi cuccokatg lvl40-re, az szerintem biztos nem lesz maxos ha a régi az volt is, hanem random adja, és majd lehet próbálkozni vele mint korábban :S
De legalább lehet majd. -
Habugi
veterán
válasz
Krisz0418
üzenetére
Kora este két klántárssal meglett a 17:15-ös idő úgy, hogy egy Hive bug még lehúzott rólunk kb 30sec-et de inkább nem panaszkodom mert akár bukhattuk is volna miatta.

A 15 vége, 16 eleje benne van ha minden lépés úgy jönne ki.Vége előtti részidő, erről is faragható még egy kevés.
Mindhárman DPS buildel voltunk.
-
arnikusz
veterán
-
Krisz0418
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
tegnapi napom ráment a darpa heroicra de 25alatt meglett 3randommal, 18 lehetlen szerintem. 16körül értünk a bosshoz és ott azért van szenvedés rendesen.
-
BT86
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az szép, gratula
Ha a hosszúhétvégén szivatni akarom magam, akkor lehet adok neki esélyt. De előbb előbb inkább District meg a hyena feladatokkal összegyűjtöm a szükséges pontokat.
Fasza kis küldetés lehetett ez a patch előtt...
-
FireKeeper
nagyúr
-
Lifer092
senior tag
Jóvan, én szerintem befejeztem a PVP-t egy ideig a Divison 2 világában. Majd ha csesznek valamit annak hogy ne minden játékos TP+Pestilence kombóval halhatatlan üzemmódban rohangáljon majd visszamegyek. Az a lényeg hogy ismét rengeteg szett variáció ami élhető pvp-ben. Ja nem....
-
BT86
tag
Úristen, a DARPA-t inkább meg se próbálom heroicon... 3 randommal 1 órát toltuk challenge-en mire meglett. Igaz a 2 milliárdból 1-et én sebeztem, miközben én se vagyok túl jó playa
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
de ennek elelnére mikor kijött az új new york dlc a rollok az EB-n nem maxosak, pedig 7 is nálam van, és egyik sem az
-
Gubu0101
veterán
Dejó,hogy betörtem az EB-et
Csapathatnák egy raidet 
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem a 20 alap anyag mellett csak 30 van az tán elég lesz, de van frakció kulcs azon ládák dobálják az Acosta zsákot.
-
Anonymus23
veterán
-
soo277
őstag
Dejó, hogy betörtem minden 30as exom, a jó ku... Annyukat, jaaa de már kifarmoltam minden 40est😊😊😊
-
pzstm
titán
[THIS WEEK IN THE DIVISION 2 – APRIL 8]
we can confirm that it will introduce the ability to upgrade exotics to Level 40.
https://twitter.com/Patt3rson/status/1247879062523183104
You will be able to raise the level of Exotics and reroll them in TU9. More details next week! -
arnikusz
veterán
Strikernél előjött egy stacking bug stackel az állat, hive,barát npc ha lövöd.
-
törölt tag
válasz
soo277
üzenetére
lehet csak urban legend, de egy probat meger. talan(!!) segit. a my documents mappaban keresd meg a jatek mappajat es torold a fenebe, majd csinalj uplay-ben egy fajl ellenorzest. voltak rola pletykak, hogy ez segithet bizonyos esetekben. ezutan el fog veszni minden beallitasod, de ez legyen a legnagyobb problema.

-
alibiman
aktív tag
Már második napja nem tudom elfoglalni a Taxi graveyardot. No allies available..
Ez valami bug? -
arnikusz
veterán
Darpa bugos sokaknak az ajtóba beragadó mob miatt pl. Warzoz én biztos nem resetelem a Menyhuntot azzal fogom megcsinálni amit írtam nekem az szimpi, meghát időmbe belefér.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
Leírom még1x, biztos ami biztos.
A 40 darab hyena bountyhoz nem kell mást tenni mint megcsinálni a Venushoz tartozó 3 darab Hard nehézségű bountyt, majd nyomni a manhuntnál Venusra egy reactivate manhunt-ot, aztán megint megcsinálni a Venushoz tartozó 3 darab Hard nehézségű bountyt, majd ismételten nyomni a manhuntnál Venusra egy reactivate manhunt-ot és így tovább, míg meg nem lesz a kívánt 40 darab hyena bounty.
Persze ha valakinek egyszerűbb keresgélni a mapon a hyena bountykat, meg csatlakozgatni más játékosokhoz, hátha nekik van még, vagy farmolgatni a kivégzéseket, úgy legyen. -
oneal1
senior tag
sziasztok
nemtudjátok mikor lesz újra assault rifle-s specific droppos küldi?
-
Gubu0101
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Tegnap egyszer volt nagy lag,épp bontyztam erre össze jött a szokásos tömeg harc a téren,össze csapott vagy 3 frakcio,hirtelen már azt se tudtam a nagy kánaánban kit lőjek,akkor azt ment rendesen az akadozás.
A kedvencem akkor is az ó jajj összeomlott
Még deltánál van esély,hogy vissza jutsz a csapatba de így már nem,így dobott ki tegnap is egy missiobol randomokkal,mire vissza tértem már vége volt és sehol egy tagse

-
FireKeeper
nagyúr
-
totig
tag
Az a 18 perces Darpa limiten én is nagyot néztem, hogy kizárt (nekem legalábbis), aztán tegnap 20 alatt meglett random csapatban. Legalábbis 19:45 körül voltunk, kiírta, hogy mission megvan, tényleg minden megvolt, aztán valamit szarakodott és 20:04 lett a hivatalos (lehet, hogy helikopter érkezést beleszámolta még ezután az a szar).
Mindezt úgy, hogy múlt héten egyszer nem tudtam olyan csapatba kerülni, hogy menjen a Heroic, amire nem tudom előtte mikor volt példa. -
Gigant20
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Ugyanezt csináltuk mi is tegnap 4-en, így 4 óra alatt meg is lett a 40db.
Felvettük mindannyian a bontyt amit dobott és szépen elindítottuk egymás után felváltva. Kicsit kurva uncsi volt ugyanazt a bountyt lelőni ugyanazon a helyen 4x de meglett. Mondjuk kaptunk XP-t és cash-t bőven!
A 200 Hyena Members Disorientated-hez pedig a Banshee Pulse ajánlott, a bountyzás közben abból is meglett a 200!
-
Gubu0101
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Én tegnap kibányásztam elsőre az utolsó darabot.3 ládára vagyok az egzotol,remélem ebbe is Sweet lesz
Elég jól haladt tegnap,igaz ch fokozaton vagyok,de a legjobb időket egyedül csináltam,JTC pl elsőre legkisebb idő alatt meg lett a drappa az lett 30 perc +3 random taggal,szerintem azt hagyom is úgy,elég volt 1x szívni 
-
arnikusz
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Tegnap már fáradt voltam lassabb reakcion+ 100 alatti Rambo randomok.
Ma visszarakom és amagam tempójában csinálom ahogy szoktam, de előtte rendesen bezsebelem a Nemesis utolsó darabját, tudom mi volt a hiba tegnap amiért nem adta az utolsó partot.
A Liga meg majd holnaptól úgyis szabi jön cél az 54 pont és az Exo láda annyi elég nekem. Eddig még mindig maxosat adott igaz amit nem használok, de hátha most, fő a pozitíve hozzáállás.Jam mehetne hozzád tanulni a Widdz poor child csak 7 pontosra tudta megcsinálni.
-
A 40 darab Hyena bountyhoz próbáljátok meg a Venus Manhunt 3 hyena bountyját. 3 bounty megcsinál, reset manhunt, repeat...
-
Nagus
senior tag
Azt mondja, hogy 10 pont jár 40db hyena bountyért. Összesen 2db van DC mapon.
Szüljön sünt az anyjuk! -
-=Jam=-
addikt
Na csak meg lett ez a nyomorult Darpa egy random arccal így az éjjel közepén 16:33 alatt
Jól nyomta a gyerek, nemesissel úgy eltüntette a Bosst öröm volt nézni
-
TommyS_27
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha cc-t vinnél heal helyett akkor kb csak lőniük kellene

jól healelni amúgy is nehéz, randomokst meg főleg. Ha meg jól cc-zel akkor nem is kapnak be sebzést, ergo nem kell heal.
-
FireKeeper
nagyúr
kezd kicsit elegem lenni belőle hogy a playerek 95%a csupa piros glass cannon healing droneal és revive hiveal, és hiába mondom hogy cseréljék le a healt valami hasznosabbra, mondjuk valami CC képességre, mert én amúgy is healert hozok, szarnak rám.
-
Nagus
senior tag
Ahhoz kell ám pofa ismét, hogy a time tralt ismét bedugják 3 pve mögé... Ezek nem fognak semmiből tanulni, nagyon remélem nagy pofára esés lesz nekik és minimális bevétel lesz a season 2-ből.
Az mi a töktöl lett, hogy a MM inviteokat a kliensbe dobálja ki és nem a játékban? Megint mit basztak el? A szerver jelző is állandóan piros pedig Európán van... A Darpában is állandóan ajtó/fal mögé spawnolja a mobokat és nem jönnek elő...
-
Snike
aktív tag
Az miért lehet, hogy minden egyes patch után charlie cheat detected és kivág?
Telepítsem újra az egész fost felírattal?
kezdem unni, hogy mindig ezt csinálja patch után!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csapathatnák egy raidet
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)