- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
rainman72 #8969 üzenetére
Az én C728-am érzékeny arra hogyan deformálódik a keret. Kicsit megnyomom a sarkait, befeszítem. deformálom, akkor változik a felhősödés.
Ráadásul a c728 konzol rögzítési pontja szerintem elég gázok, mert a műanyag burkolaton ül fel a konzol négy rögzítési pontja, és a mögötte lévő fém lapban van a menet abba csavarod bele, de a fém lap és a burkolat között hézag van, és ahogy meghúzod a rögzítőcsavarokat oda szorítod a műanyag hátlapot a fémlaphoz, ami ugye deformációt és feszültséget okoz.....
Erre alapoztam. Illetve arra, hogy nekem attól észrevehetően lecsökkent a felhősödés, hogy a konzolon mozgatva lett a TV takarítás céljából....szerk:
mondjuk az enyém nem volt ennyire foltos mint ez
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest