- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Nekem 65c715 van (jelenleg fw634-gyel) és bizony alig érezhetően, de a gyorsabb mozgású 1080p videók is stutterelnek. A 2160p-ről nem is beszélve.
(A Stutter fogalmát remélem jól értelmezem, az az, amikor folyamatosan, de alog láthatóan akadozik a kép, "tik-tik-tik-tik"..., ami főleg az egyenletes mozgás megjelenítésénél nagyon szembetűnő)
Lehet, hogy a net miatt van, tekintve, hogy a C715 TV wifi vevője gyorsabb, mint ha vezetéken dugnám bele az akármilyen hipergyors netemet a TV-be.
Tehát két lehetőséget látok, mi miatt stutterelhet mégis a HighDef tartalom (bármilyen forrásból):
- Sajnos még nincs 5G wifim, és 2.4-en nem elég az adatátvitel ráta, vagy
- Nem 100 MHz-es a TV és (persze szabad szemmel nem látni, de mégis) érzékeli a szem a folyamatos micro-stutterelést. A monitoromnál is ugyanez volt a jelenség, míg le nem cseréltem egy 100 hercesre, azóta, igaz, felszáll a gép, úgy pörög a jó öreg GTX760-as videokártyám, de legalább nem stutterel a kép. -.-Mást már nem tudok elképzelni, miért csinálhatja, tekintve hogy ez az akadozás jelen van és volt a vásárlás óta, az elmúlt fél évben folyamatosan - bármelyik firmware-t is tettem fel éppen, bármilyen hard resetet is eszközöltem a tévén, tehetek én bármit, de ettől nem szabadulunk sehogysem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest