Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Sziasztok! Beüzemeltem ma a 65C715 tévémet és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
A menürendszer nem éppen egyszerű, vagy csak még szokatlan.1. A telefonommal Bluetoothon csatlakoztam a tévéhez és elvileg sikeresen párosodott, de nem sikerült kitalálnom, hogy hol találom meg az eszközt a tévén.
További kérdés, hogy ha esetleg meglesz, csak a teló meghajtóján tudok a fájlok között böngészni, vagy van arra is mód, hogy pl. ha a telefonon elindítok egy videót, akkor az a tévén játszódjon le a bluetooth-on keresztül? Vagy erre nem alkalmas a Bluetooth?2. Még kérdés: Ma, a bekapcsolás és internet csatlakozás után egyből felajánlotta a frissítést, és (ha jól gondolom) a 606-os fw-t installálta fel automatikusan. Édremes feltennem valami újabb (vagy régebbi?) unofficial de mégis stabil firmwaret, vagy jó ez a 606 nekem? Néhány videónál eléggé akadozik, mármint folyamatos stuttering, pl. ezen: https://www.youtube.com/watch?v=CsEt73HiysE
De persze lehet, hogy a felvétel szar, gyanús minden esetre.3. A Netflix-re kattintva felajánlja, hogy ad 30 free napot. Ahol megvettem a készüléket, ott úgy reklámozták, hogy a TV-hez jár valamennyi Netflix és egyéb tartalomszolgáltatói időszak is. Ez a 30 free nap ez akar lenni? Vagy azt valahol aktiválni kellene (pl. a tv sorozatszámát regisztrálva, stb?)
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest