Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Sziasztok! Beüzemeltem ma a 65C715 tévémet és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
A menürendszer nem éppen egyszerű, vagy csak még szokatlan.1. A telefonommal Bluetoothon csatlakoztam a tévéhez és elvileg sikeresen párosodott, de nem sikerült kitalálnom, hogy hol találom meg az eszközt a tévén.
További kérdés, hogy ha esetleg meglesz, csak a teló meghajtóján tudok a fájlok között böngészni, vagy van arra is mód, hogy pl. ha a telefonon elindítok egy videót, akkor az a tévén játszódjon le a bluetooth-on keresztül? Vagy erre nem alkalmas a Bluetooth?2. Még kérdés: Ma, a bekapcsolás és internet csatlakozás után egyből felajánlotta a frissítést, és (ha jól gondolom) a 606-os fw-t installálta fel automatikusan. Édremes feltennem valami újabb (vagy régebbi?) unofficial de mégis stabil firmwaret, vagy jó ez a 606 nekem? Néhány videónál eléggé akadozik, mármint folyamatos stuttering, pl. ezen: https://www.youtube.com/watch?v=CsEt73HiysE
De persze lehet, hogy a felvétel szar, gyanús minden esetre.3. A Netflix-re kattintva felajánlja, hogy ad 30 free napot. Ahol megvettem a készüléket, ott úgy reklámozták, hogy a TV-hez jár valamennyi Netflix és egyéb tartalomszolgáltatói időszak is. Ez a 30 free nap ez akar lenni? Vagy azt valahol aktiválni kellene (pl. a tv sorozatszámát regisztrálva, stb?)
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest