- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabasco
csendes tag
válasz
KoVee84
üzenetére
Köszi a visszajelzést. Igen a youtube profilzárást megtaláltam, az legalább működik. De érthetetlen amúgy hogy a nagy Google miket kihagy ebből a tv oprendszeréből. Nem értem miért nem gondolnak azokra a családokra, ahol a gyerek nem kisgyerek már, hogy a gyermekprofil elég legyen neki, de attól még nem akarom a tévén (sem) egyelőre ráereszteni bármilyen tv csatornára, vagy a tv internetböngészőjén keresztül bármilyen weboldalra. És amit találtam talán csak valami kókány androidban berhelős TV launcheres mókolással lehetne megoldani az app lockot, amit meg nem akarok, meg ki tudja milyen appok lennének amiknek át kell adni minden jogosultságot hogy launcherként tudjanak működni a tévén az indulásakor.
De az is nevetséges számomra, hogy CSAK 3 db Kedvenc kategóriába tudom a tv appon belül a csatornákat sorolni/rendezni. Nem értem miért nem lehet akár 10 db vagy akármennyi kedvenc kategóriát létrehozni mint pl. ahogy az LG webos oprendszerén belül lehet.
Nem a TCL tv-ket szidom, a TV egyébként csúcs, de ezek a google tv oprendszer korlátok kiábrándítóak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- Call of Duty: Warzone
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor