Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Vhiktor
üzenetére
Akartam már kérdezni többektől, de inkább téged kérdezlek, mint topikgazdát:
egy-egy típusról az összes méretet ismerve írtok ítéletet/ajánlást/ellenérvet, vagy inkább csak egy-egy méret tapasztalatai alapján?Ugyanis ez szerintem különösen fontos lenne, mivel azonos típus esetén nyilván a különböző méretek paneljai különbözőképpen teljesítenek, ráadásul a TCL-nél (de lehet, hogy más gyártónál is) azonos típus esetén még a platform (!) eltérés (így sebesség/szolgáltatás/minőség különbség) is lehet különböző méretek esetén (de igaz ez akár azonos típusú és méretű, de különböző régiókba szánt készülékek esetén is).
Így szerintem egy típus ajánlása esetén érdemes lehet megemlíteni, hogy melyik mérettel volt már dolga az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest