- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Elég régen olvastam a fórumot, most értem utol magam, s látom megint előjött a KOAX mizéria, s még többen bekerültek a körbe. Az én előzményeim itt vannak: [link] Visszagondolva, az alap FW-n én hangcsúszást nem tapasztaltam, s a színárnyalat változás is csak minimálisan jött elő, s csak is a birodalmi csatornákon. Ami egy kicsit zavaró volt az STB után, hogy ritkán csatornaváltáskor bekockásodott a kép, s elég nehezen jött be a csatorna. Az első számomra észrevehető hangcsúszás azután jött elő, miután magától települt a 135. A színárnyalat változás is feltűnőbb lett, s a csatornaváltáskor sokkal többször jött elő a kockásodás. Nálam voltak kint a szolgáltatótól, 3-4 különböző típusú CAM modult is próbáltak, ugyanazzal a kártyával és új kártyával is, de sajnos csak enyhíteni tudtak a kockásodáson. Az volt az érdekes, hogy minden variáció különböző mértékű kockásodást produkált. Mivel nem sikerült megoldást találni a problémákra és a 486 FW-t nagyon dicsérte mindenki, sok más problémát orvosolt úgy döntöttem felrakom. Sajnos nem volt jó döntés, mint az előzményekben is olvasható, a kockásodáson kívül mind a hangcsúszás, mind az árnyalatváltozás rosszabb lett.
Lassan már 2 hónapja, hogy eldöntöttem, visszarakom a 135-t. Mivel nem vagyok egy nagy buherátor, ezzel kapcsolatban feltettem néhány kérdést. Ez a HSZ a leállás miatt ment a levesbe, ami annyira nem gond, mert választ nem kaptam rá.
A DG-hez szükséges fájlt is itt osztotta meg valaki, ez már meg van, a HSZ szintén eltűnt.
Volt egy szintén eltűnt HSZ (legalábbis én nem találom), ahol valaki megosztotta, hogy a szerviz ajánlása alapján valami távirányító kombinációval kellett belépni a szervizmenübe, s onnan kellett FR-t indítania, de előbb mindent, még a CAM modult is ki kellett húzni a TV-ből. Ebből jött a gondolatom. hogy megpróbálnám a dg-t így.
Csak ehhez szükség lenne az eltűnt HSZ-re, hogy hogyan volt pontosan a szervizmenüs folyamat (ha olvassa aki írta, megköszönném, ha újra megosztaná).
S feltennék újra még néhány kérdést ezzel kapcsolatban.
Leírná valaki szájbarágósan a DG pontos menetét?
FR előtt érdemes, ajánlott gyári beállítást csinálni?
A Vhiktor féle képbeállításokat kell törölni?
Az is kérdés számomra, hogy vajon szervizmenüs FR esetében marad az FW?
Van-e még ezeken kívül valami, amit ajánlott elvégezni?Ha ezekhez kapok segítséget, megpróbálom minél előbb rászánni magam.
K dm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest