- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Nem tudom jobban megfogalmazni: ne legyen darabos a mozgás, illetve ne ugorjon 24p-s filmeknél 4x másodpercenként. Ahogy elnézem ez még ma sem megoldott tökéletesen, amit röhejnek tartok... 4k, dolby vision, hdr, anyám tyúkja, azt döcög filmeknél. Persze vannak a szép effektek, amik elsimítják ezeket, csak közben totálisan természetellenes a mozgás. Tudom ne várjak csodát, ha egy drágább készülék sem hibátlan ebből a szempontból, de remélem nem lesz nagyon zavaró. Mivel már megrendeltem, így tesztelgetem majd, de sok opció nincs sajnos, mert sokkal többet egyszerűen nem szánok rá, így ha nem lesz nagyon gáz, akkor mindenképpen marad. Annyit nem fogom nézni, meg a mai tartalmak még ennyit se érnek sajnos...
A médiaboxod, ahogy nézem alkalmas a normális, kandenciahelyes lejátszásra. Ebből a szempontból érdekelne a véleményed. Milyenek a filmek mozgás szempontjából? A kép biztos jobb lesz, mint a szobai tv-m. A mozgás azon sem tökéletes, de annál rosszabb ne legyen...
Illetve még egy kérdés: Voda mediacard megy gond nélkül? Tv-műsort az adná, még egy semmitérő boxot nem akarok, ezért lenne mediacard.
Megmondom őszintén nem akartam android alapú tv-t, de kénytelen leszek megbarátkozni vele.Kiskutya: köszi, közben meglett a 378-as szoft. Ha megjön feldobom, azzal kezdek
Esetleg beállítások vannak, amik ajánlottak képminőség tekintetében, vagy teljesen jók a gyári profilok? Remélem a fényereje elég lesz, mert ahogy olvasom az nem az erőssége. Igaz nappaliban lesz, be tudok sötétíteni (filmezéshez mindenképpen), de egy meccshez nem feltétlenül akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART 2024 PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest