- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casseius
tag
Nekem laptopom 1070 GTX-el átviszi a HDR-t simán csak a képernyő beállításokban be kellett kapcsolni a HD Colort és a HDR átvitelt, de amúgy Plex kényelmesebb sokkal
-
Casseius
tag
Ne sajnáld, hibás a termék, kérj cserét vagy teljes visszautalást ez nem kérdéses.
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
Egy kis segítség, TCL honlapján ha friss updatet akarok leszedni mit kell a szoftver verziós rublikába írni?
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
Na végre megérkezett a 65-ös C715, elsőre nagy vonalakban szerintem sikerült mindent beállítani egy dolgot leszámítva ami részemről nagyon zavaró, nem lehet vezérelni egy távirányitóval a telekomos boxot?
/
Garanciával kapcsolatban én is belefutottam ebbe már idén a Samsung TV-el, 2 év garival hirdették, de a Telekomos gari levél 1 évre szól.
Felhívtam a Telekomot majd a biztonság kedvéért a Samsungot is, mindketten megerősítették hogy a 2 év a garancia, a telekomos 1 év csak arra vonatkozik hogy arra az 1 évre bolti garancia is van rajta ami azt jelenti hogy rajtuk keresztül is intézheted a garanciális ügyeid (persze ettől csak lassabb lenne) -
Casseius
tag
A 65-ös C715 ára most is a legolcsóbb MO-n, sőt mielőtt pár napja leakciózta az emag 300 volt a legolcsóbb a Telekom 250-ével szemben.
-
Casseius
tag
-
Casseius
tag
Most valami technikai problémájuk van a címem kezelésével aztán küldik elméletileg kíváncsi leszek rá, mindenesetre elég aggasztó h a Telekomnál pl. 65ös méretben vannak TV-k 250k-ig majd azután a következő az már 550e felett semmi felső-középkategóriás kütyü nincs.
Mindegy legrosszabb esetben visszamegy a TCL és várok amíg nem lesz normális VA paneles emberi áron, majd irok véleményt ha megérkezett
-
Casseius
tag
Üdv, eddig egy Samu Q70R-t használtam de kicsinek tűnt a méret így eladtam és váltanék 65-re, Telekom kínálatában láttam a C715-t nagy különbség van a 2 tv között képminőségre? Netflix és laptopról film lejátszás HDMI-n keresztül a felhasználás leginkább
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor