Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Casseius tag Nekem laptopom 1070 GTX-el átviszi a HDR-t simán csak a képernyő beállításokban be kellett kapcsolni a HD Colort és a HDR átvitelt, de amúgy Plex kényelmesebb sokkal 
- 

Casseius tag válasz  varadigabor

üzenetére varadigabor

üzenetéreNe sajnáld, hibás a termék, kérj cserét vagy teljes visszautalást ez nem kérdéses. 
- 

Casseius tag válasz  feriferi12

üzenetére feriferi12

üzenetére
- 

Casseius tag Egy kis segítség, TCL honlapján ha friss updatet akarok leszedni mit kell a szoftver verziós rublikába írni? 
- 

Casseius tag Na végre megérkezett a 65-ös C715, elsőre nagy vonalakban szerintem sikerült mindent beállítani egy dolgot leszámítva ami részemről nagyon zavaró, nem lehet vezérelni egy távirányitóval a telekomos boxot? / Garanciával kapcsolatban én is belefutottam ebbe már idén a Samsung TV-el, 2 év garival hirdették, de a Telekomos gari levél 1 évre szól. 
 Felhívtam a Telekomot majd a biztonság kedvéért a Samsungot is, mindketten megerősítették hogy a 2 év a garancia, a telekomos 1 év csak arra vonatkozik hogy arra az 1 évre bolti garancia is van rajta ami azt jelenti hogy rajtuk keresztül is intézheted a garanciális ügyeid (persze ettől csak lassabb lenne)
- 

Casseius tag A 65-ös C715 ára most is a legolcsóbb MO-n, sőt mielőtt pár napja leakciózta az emag 300 volt a legolcsóbb a Telekom 250-ével szemben. 
- 

Casseius tag válasz  Kiskutya

üzenetére Kiskutya

üzenetéreMost valami technikai problémájuk van a címem kezelésével aztán küldik elméletileg kíváncsi leszek rá, mindenesetre elég aggasztó h a Telekomnál pl. 65ös méretben vannak TV-k 250k-ig majd azután a következő az már 550e felett semmi felső-középkategóriás kütyü nincs. 
 Mindegy legrosszabb esetben visszamegy a TCL és várok amíg nem lesz normális VA paneles emberi áron, majd irok véleményt ha megérkezett 
- 

Casseius tag Üdv, eddig egy Samu Q70R-t használtam de kicsinek tűnt a méret így eladtam és váltanék 65-re, Telekom kínálatában láttam a C715-t nagy különbség van a 2 tv között képminőségre? Netflix és laptopról film lejátszás HDMI-n keresztül a felhasználás leginkább 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor
 Vhiktor