Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
válasz
Botika89
üzenetére
Az ájfonban lévő mágnesek nincsenek a tévé közelében évekig remélhetőleg, mint ahogy egy hangfal, hogy ilyen foltokat okozzanak, hacsak nem ott tartod 0-24-ben. Demég akkor is, feltételezem, hogy nincs bennük 5 colos 1 centi vastag körmágnes, vagy ha igen, akkor az nem egy mobil.
Én csak annyit akartam mondani, hogy ha rendes hangfalat használ az ember, ne közvetlenül a tévé mellé helyezze, mert a hónapok, évek alatt tönkrevághatja a kijelzőt a folyamatos mágneses tér.Az ember zsebében, fejében (egyelőre még) nincsenek kijelzők, szóval ránk nincs ilyen hatással (pl az iphone), mi csak szimplán rákot kapunk tőle.
És mielőtt azt mondanád, hogy jajj, egy újabb hipochonder, kérdezz rá, hogy átlagosan menyit él egy motorkocsi-vezető a budapesti 2-es / 3-mas metrónál és csodálkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én csak annyit akartam mondani, hogy ha rendes hangfalat használ az ember, ne közvetlenül a tévé mellé helyezze, mert a hónapok, évek alatt tönkrevághatja a kijelzőt a folyamatos mágneses tér.
Vhiktor