Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én is így gondolom. Nem mindenki akar erősítőt és akkor belefuthat meglepetésbe a C765 féle HDMI kiosztással.
Nem vagyok nagyon otthon a témában, de ha jól látom egy normálisabb AVR kb 250e Ft-tól indul és akkor hangfalad egy darab nincs. Én pl nem vagyok audiofil, egy Samsung Q930D soundbar teljesen kielégíti a hangzással kapcsolatos igényeimet, öröm annak a hangját hallani és annyiba kerül, mint egy AVR. Tisztában vagyok vele, hogy az erősítő és hangfalak más szint, de mit mondtam, nem igénylek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor