- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigli
csendes tag
Észre vettem valamit a C765-ön:
- Rá van kötve a PC-m (3080 és a TV game módban megy a gamebar miatt, ezt PC módban nem lehet bekapcsolni) a TV-re ( [link] ). A TV-n engedélyezve van a gyors bekapcsolás funkció. Miután kikapcsolom a TV-t és bekapcsolom a gépet onnantól kezdve kb fél percenként elkezd ezerrel villogni mind a 2 monitorom (amik displayporton vannak rákötve a VGA-ra és csak a TV megy HDMI-ről) mint amikor rádugsz a gépre még 1 kijelzőt vagy elkezded állítani a HDR-t vagy a kijelzők felbontásait.Ja és ha be van kapcsolva a TV és a gép is minden tökéletes. Nincs villódzás...Működik a VRR, A HDR és 4k 120 hz minden játék alatt 12 bites színmélység mellett.
Próbáltam kikapcsolt CEC mellett is de ugyan az. Kikapcsoltam a TV-n azt is hogy semmi ne menjen amikor standby-ban van a kicsike de nem oldódott meg a gond. Amit még nem próbáltam az a VRR kikcspolása a TV-n bár ez nem hiszem hogy befolyásolná mivel az nvidia controlpanelben próbáltam ezt is kikapcsolni de úgyan úgy villogott fél percenként.
Eddig 2 megoldást találtam:
1. kihúzom a HDMI-t (ami annyira nem buli hosszú távon)
2. kikapcsolom a TV-n a gyors indítás funkciót (ami megint csak zavar mivel így nagyon lassú a boot minden indításnál)Ezekből én azt szűrtem le hogy a TV fél percenként jelet küld a HDMI csatira még standby-ban is és emiatt a gépem (vagy is a driverek) folyamatosan frissítik a monitorokat. Azt elfelejtettem leírni hogy a gépen engedélyezve van a HDR mind a 3 kijelzőn a windowsban.
Van esetleg valakinek tipje hogy mit próbálhatnék még ki? A legjobb az volna ha reg adatbázishoz lehetne valahogy ki/be kapcsolni a HDMI csatlakozó teljes áramellátását és azzal ki lehetne váltani a kihúzást. Persze fogalmam sincs arról hogy van e ilyen opció és azt hol találom :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- EAFC 25
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest