- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
Egyébként másik videóknál bírta a magasabb felbontás + gyorsabb sebességet, lehet a videó is halmozottan hátrányos helyzetű. És a menüm pedig jobb lett, mióta áramtalanítottam + reset-eltem, remélem nem jön vissza napok múlva. Most elég gyors, köszi a tippet!
Az akadást pedig amúgy MacBook-on is észrevettem, csak kevésbé látszódik. Az szerintem benne van a videóban, amit én látok. (És ezért is ilyedtem meg, mert a YT eddig hibátlan volt, és ezen észrevettem hirtelen, azt hittem az idő múlásával lett rosszabb) Kevésbé észrevehető, még annyira se látszik, mint a Netflix-es jelenetek.
Azóta kibékültünk a TV-vel egyébként, de még b*sztatni fogom, amíg van elállásom. Nem keresni akarom a hibát, de nem szeretném ha 30 nap után mégis kiderülne, hogy állandóan visszalassul a rendszerem, vagy ehhez hasonlók.
Ahogy írtam is, alá raktam a régi LG-met, és jézus isten... Totál más világ. Arról nem is beszélve, hogy azt az LG-t megette a 4k60fps-es YT videó, nem nagyon tudott semmit kezdeni vele.
Szóval azért innen más a hasonlítási alap, nem egy high-end PC a TV továbbra sem, be kell látni. Szimplán csak törekszem mindig a maximumra, néha túlzottan is, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest